58

Нормално и очаквано

преди 3 години

Когато лекуваш само ковид и спреш да лекуваш останалите болести, така става.

57

Anonymous Maximus

преди 3 години

Не знам откъде толкова гении събират смелост да се излагат, ама:Според НСИ, за последните 7 седмици смъртността е нарастнала с 4500 спрямо миналата година, или средно с 91 души НА ДЕН, спрямо същия период за 2019. Отделно от и без това високата смъртност (279 души/ден миналата година). А още няма грип.Не разбирам бакалските сметки долу, но трябва наистина да сме изпаднали като общество, ако слагаме начина си на живот пред правото на хората да съществуват и да превръщаме смъртта в статистика.

56

Анонимен

преди 3 години

статистиката е особено тревожна за тикветата, щото се намалява електората им - червените бабички ускорено измират!

55

Анонимен

преди 3 години

хахаха МИСИРКИТЕ ЛУДИЧКИ СТАНАХА- ОШАШАВИХА ГИ КАКВО ДА ПИШАТ!СЕГА КАТО ЗА ЦЕЛИТЕ НА "ПАНДЕМИЯТА' - ДА НИ УПЛАШАТ , УВЕЛИЧАВАТ БРОЙКИТЕ,СЛЕДВА СЛОГАНА "ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ"ХАХАХА, ДРУГАРЮ БОРИСОВ, АБЕ НАИСТИНА НЕ СИ С ВИСОКО АЙКЮ...НО ТАК Е, НА ЛЪЖАТА КРАКАТА СА КЪСИ, А НОСЪТ - КАТО НА ПИНОКИО!

54

Анонимен

преди 3 години

Малко е. Прогнозирайте 250000. Искам по бързо да изчезнем от лицето на земята. Засилете малко генозида над българския народ, стига се излагахте да се мъчим.

53

Анонимен

преди 3 години

Ще се закрият вече и областни градове като Видин, Разград, Враца, Ловеч и т.н.

52

Анонимен

преди 3 години

По 3000 корона жертви на месец за 1 година прави 40 хиляди допълнително или около 150 хиляди смъртност. В 2030 г. без емиграция населението пада на 5,5 милиона или по-малко и от геноцида през от турско.

51

селянин

преди 3 години

ега ви се не найде и погребалната агенция

50

Анонимен

преди 3 години

ВЕРВАМЕ....

49

Няма значение

преди 3 години

*** народ = слаба държава. Не знам какво повече трябва да се каже, с прости хора няма как да се води диалог. 12% не вярвали, че съществува вирус, други им пречат маските, трети са против ваксините ... доказано е, че глупавите хора отказват да приемат реалността и им по-лесно да търсят проблема в конспиративни истории. Някак си ги кара да се чустват умни, но те са си прости и не могат да го разберат.

48

преди 3 години

"Прогнозира"?Тя годината свърши, няма нищо за "прогнозиране" вече. Достатъчно е да се съберат данните...

47

Анонимен

преди 3 години

Необходимата бройка се доплва от болницитеЗа да изглежда като пандемия

46

СТАТИСТИК

преди 3 години

ДОРИ ДА ГИ ТУРИМЕ ДВОЙНО повече в два пъти (да кажем 600 на ден) общ брой с ковид и без ковид починали хора, които заради мерките срещу Ковид ще бъдат лишени от достъп до болници. ОБЩАТА СМЪРТНОСТ спрямо населението става 3% тези три процента са НАПЪЛНО ДОПУСТИМИ.РАЗУМА И АКЪЛА ДА ВИ ДОЙДЕ на стадото, а пъдарите и овчарите знаят какво правят овцете са луди че се оставят така.

45

УСТОЙЧИВОСТ 300

преди 3 години

ДА ГОВОРИМ С ФАКТИ. ОТ НСИ за последните 10-на години ДНЕВНАТА СМЪРТНОСТ е СТАБИЛНО около 300 броя починали човека при население от почти 7 милиона е напълно нормално.

44

Анонимен

преди 3 години

естествено , хората с хронични заболявания , нуждаещи се от адекватни медицински грижи ,няма да ги получат и смътността ще се качи , както вече става ........................нещ***стnици!!!

43

Анонимен

преди 3 години

Когато имате търкалящи се трупове по улиците каква икономика ще работи?Дори и погребалните бюра ще фалират в един момент щото ще ги закопават с багери.

42

НЕ Е МНОГО 32 и 46

преди 3 години

До Анонимен #37Умнико фактите са такива точно от публикацията вместо промили, които не дават реална представа на хората. Аз съм дал как всеки мислещ човек може да си пресметне сам реалното дневно увеличение което е нищожно първият случай с 32 повече и втория с 46 повече на ден. ТОВА Е скандално на фона на неадекватните мерки за унищожаване на икономиката и съсипването и щетите върху дохода на хората.

41

Анонимен

преди 3 години

Ако няма действия за защита и предпазване мъртвите лесно ще достигнат по 5-6 хиляди дневно.Не забравяйте че в един момент скороста ще нарастне лавинообразно защото няма да има болници и медицински персонал.Достигне ли се тая скорост населението ще намалява с темпове 1 милион годишно.На светът не е познат нито един случай на стаден имунитет.Няма доказателства за съществуването му.Не вярвайте на суеверни легенди и митове от вечеринката край лагерният огън.

40

Анонимен

преди 3 години

15,5 промила е най-висока смъртност в Европа и една от най-високите в света. Повечето държави в Европа имат смъртност между 8 и 10 промила. Това без коронавируса. А с коронавируса смъртността става 18 промила - това е сериозен скок на смъртността.

39

КОВИД-21

преди 3 години

С Новым Годом!