98

Анонимен

преди 3 години

До КуртисТрябва да се замислиш, а не да ми се правиш на интересен.

97

Куртис

преди 3 години

До Анонимен #96"""Положението им сега е резултат от мързел и неграмотност в поне последните 10 години. Сега просто лъсват нещата."""Много на сериозно се вземаш, че си нещо повече от други не ща стнико едно лай но със или без пари си остава такова.

96

Койчо

преди 3 години

Има повишение от миналата година понеже тогава хората още не бяха почнали да измират по стълбите на болниците

95

Препоръчвам филма

преди 3 години

Моля гледайте филма ' Songbird' за феновете на мерките и карантините е особено поучителен. да ви е честит НСР!https://youtube/watch?v=gXlOSEafzhYЕто какво ни очаква! Не е теория на конспирацията господа.

94

ДОЛУ МАСКИТЕ

преди 3 години

Държавата колкото и да се опитва да убива хора, да ги кара да се самоубиват от побъркване от целенасоченото психообработване по телевизията, или зорлян да ги УБИВАТ В БОЛНИЦИТЕ като ги 'лекуват' с 13 вида взаимноизключващи се лекарства, или като се правят на ощипани и ги разкарват в линейки с часове при налични 20 000 свободни легла, или просто да измират по стълбите - е няма да успеят да докарат убийствата до 200( + 350 средно умиращи)на ден и да стигнат заветното 120 000 починали за годината!

93

Анонимен

преди 3 години

Дано не влезна в статистиката им. Ужас!

92

Анонимен

преди 3 години

До РеволютПоложението им сега е резултат от мързел и неграмотност в поне последните 10 години. Сега просто лъсват нещата.

91

Револют

преди 3 години

До Анонимен #92На какъв ми се правиш? ДА НЕ БИ СЕГА ХОРАТА ПРИНУДИТЕЛНО ОСТАНАЛИ БЕЗ РАБОТА от ВЕЛИКИТЕ МЕРКИ ДА СА МЪРЗЕЛИВИ И НЕГРАМОТНИ, ЗА ДА ПЕЧЕЛЯТ ПАРИ КОГАТО ДЪРЖАВАТА ГИ БЛОКИРА И ИМ ПРЕЧИ ???

90

Анонимен

преди 3 години

То е ясно, че починалите ще са повече от 120 хиляди. Въпросът е дали няма да са повече от 130 хиляди или от повече от 140 хиляди, което е напълно възможно. Утре или в сряда ще излязат данните за третата седмица на ноември и нещата ще станат малко по ясни, но съдейки по официалните данни за починалите от Ковид-19, броя на починалите ще продължи да се повишава поне до края на ноември.

89

Анонимен

преди 3 години

До Факт"Факта си е факт - по-малко били Януари, повече са Ноември - за сега разлика няма."Явно работата ти с факти се свежда до това да гледаш някакви неща без да знаеш какво значат. Няма проблеми, ти затова си на тоя хал. А че ще станат повече е ясно и на малките деца.

88

Анонимен

преди 3 години

До Револют"Съгласен съм с теб! НО ЩЕ ВДИГНАТ РЕВОЛЮЦИЯ хората като разберат че за пореден път са измамени? НУЛИРАНЕ на всички кредити и дългове на хората."Мечтите на закъсалите поради неграмотност и мързел са безплатни.

87

Револют

преди 3 години

До ФактСъгласен съм с теб! НО ЩЕ ВДИГНАТ РЕВОЛЮЦИЯ хората като разберат че за пореден път са измамени? НУЛИРАНЕ на всички кредити и дългове на хората.

86

Факт

преди 3 години

Факта си е факт - по-малко били Януари, повече са Ноември - за сега разлика няма. Факт. Няма да стигнат и 120 хиляди - друг факт.

85

Анонимен

преди 3 години

До Анонименпрез януари е точно малко след празниците нормално е малко след нова година има още пиянски запои и пътуване по села и градове насам натам

84

Анонимен

преди 3 години

Има ясно очертана тенденция за увеличение на броя на починалите в България, която се вижда от данните за броя на починалите по седмици. През последната седмица с данни от сайта на НСИ (9-15 ноември), починалите са 3852 човека, при 2002 починали през 2019 година. Това прави по 550 човека средно на ден за тази седмица, почти двойно повече в сравнение с 2019 година. От 15 ноември до края на годината са 46 дни. По 600 на ден са още 27600 починали, ако са средно по 800, ще са още 36800 починали.

83

1

преди 3 години

До ФактСъщо така е факт, е в първите месеци на 2020 имахме значително по-ниска смъртност от първите месеци на 2019: Над 3000 души разлика. Сега не само сме наваксали тази разлика, но и уверено вървим към значително по-голяма обща бройка. Факт.

82

Реалист

преди 3 години

Пълен провал на Борисов, псевдопатриотите и тяхната олигархия...И огромен успех за личните им финанси!

81

Факт

преди 3 години

До момента смъртността през 2020 година е +/- 1% от тази през 2019 година. Факт.

80

Анонимен

преди 3 години

До ТОЧНО ТАКА Е"Освен ТОВА по ПРАЗНИЦИ винаги умират повече хора и без епидемии."Тва не е вярно. През 2019 сме имали повече смъртни случаи през януари, отколкото през декември.

79

ТОЧНО ТАКА Е

преди 3 години

До ДОЛУ МАСКИТЕПОДКРЕПЯМ ТЕ НАПЪЛНО! Хубаво че има мислещи и разумни хора с логика и математика.НЕ ОСТАВА ВРЕМЕ да ПОПЪЛНЯТ достатъчно до ПРОГНОЗНАТА БРОЙКА. ЩЕ ДОБАВЯТ и СМЪРТНИ случаи БЕЗ ПРИЧИНА КОВИД. Освен ТОВА по ПРАЗНИЦИ винаги умират повече хора и без епидемии.