21

Сссс

преди 3 години

Е това е държава поема всяка една карантина от две седмици и след това хората си ходят на работа спокойно! да ти ебва ЕС, да ти ебва САЩ умориха си народа хахаха уж демокрация било..... Живота на хората в ЕС и САЩ нямат никаква стойност! Сега се видя , дори и от слепите! Само в ЕС загинаха вече НАД ЕДИН МИЛИОН, да не говорим какво е в САЩ - избиха ни!

20

До16

преди 3 години

Айдеее,пак овцете виновни! Нима на Китайскитр"овце"не им се живееше през периода февруари-април 2020 когато имаше драконовски мерки там?

19

Анонимен

преди 3 години

Добра новина, небето е чисто, бензинът е евтин.Дано веднага последват Пекин, Шенжен, Чунцин...

18

гост

преди 3 години

Символът на диктатурата Китай е в добро здраве. Символът на свободата се оказа болен. Там са и с най-много смъртни случаи от пандемията. Е, вирус няма. Но тогава властите в САЩ лъжат, че там умират хора от COVID. 266 875 смъртни случая са докладвали от там към момента. Време на "здрави диктатури" и "болни демокрации". При това в буквалния смисъл. Но някои търсят спокойствие и сигурност. А други са по-алегорични. Дори вярата в държавата е запазена в Китай, а тя в днешно време е лукс.

17

John

преди 3 години

Това беше целта - да се затворят, че бяха плъзнали като хлабирки по целия свят.

16

Резултата

преди 3 години

Очевидно китайците наблягат на превенцията и затова се изчистиха. Тук овцете искат стаден имунитет и кръчми. Затова и имаме толкова много т-р-у-пове.

15

Анонимен

преди 3 години

До 9 АнонименА кой пусна вируса в китайския град ?

14

Mao Ze

преди 3 години

Нова културна революция - нищо ново в страната на средата.

13

До12

преди 3 години

"Ми,комунисти сър"Верно ние"демократите"все още се чудим дали да има безплатни PCR тестове,дали да вземем някакви по сериозни мерки при над 4000 заразени дневно!Хак да им е на "комунистите"ние сме си баш"демократи"!!!!

12

Анонимен

преди 3 години

Ми, комунисти сър.

11

Анонимен

преди 3 години

Да се затворят чайниците завинаги.

10

Анонимен

преди 3 години

"Той изрази съмнения, че българското правителство ще налее толкова средства в здравеопазването."Няма какво да се съмнява - съвсем ясно, без съмнения е, че няма да се налеят средства.

9

Анонимен

преди 3 години

По-добре никога повече да не си отварят скапаните граници. Да си държат китайците и вирусите там. Ние тук заради тях страдаме.

8

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 3 години

Преди около 3 Лета, на улицата млад китаец води смесена българокитайска турстическа група.Питах го:Вярно ли е, че в Китай разстрелват крадците?Отговори:Когато си крал много.Кратко и ясно !Никога няма да се оправим, докато не действаме като в Китай ...

7

Анонимен

преди 3 години

и това според вас е някакъв положителен пример ли? пишете го с някакъв патос, все е дно ние сме виновни че не сме заключени по домовете като китайците ли? като искате да сте като китайците отивайте там, ***, да видим как ще ходите до тоалетна под дулото на автоматите

6

Анонимен

преди 3 години

Мощните богати дьржави се справиха с епидемията а пьк вие си плюите - китаи и северна кореаКакво друго ви остава

5

Комунист

преди 3 години

Как няма да вярват в правителството си , нямат дръг избор . Все пак комунистическа република.

4

Анонимен

преди 3 години

По-долу написах, че се затварят цели градове - написахте ми минуси.Айде да ви е честито.А пък нека някой китаец се пробва да изгори маска на обществено място - нали се сещате, че просто вече няма да го има?

3

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен #1С нула нули. Защото говорим за китайци, не за *** ***.

2

Анонимен

преди 3 години

Жалко не сьм се родил - китаец