41

Анонимен

преди 3 години

Да затвориш поне 20 милионен град от десетина положителни проби за някаква настинка. Това само азиатски фашизъм може да го направи. Да твърдиш, че страната ти е епидемиологично чиста, след като даде двете най-големи епидемии на 21 век. Това само извратена комунистическа пропаганда от азиатски тип може да го направи. А всичките им икономически успехи, са следствие от либералните пазарни реформи от западен тип и наливането на американски технологии. Храни куче да те лае.

40

Анонимен

преди 3 години

Можем само да завиждаме на Китай, комунистическа държава, ясни и твърди правила, обезпечено население /при това 1 400 000 000 човека/. Една част от българското население дори не може да прочете правилно тава число, какво ли е пък да си го представи. Това е Китай, и корона вирус НЯМА!! При нас - демокрация, и на всеки ......... му е дадено право да умува - има ли ковид - няма ли. Има и подстрекатели, които внушават на податливите да се държат безотговорно.

39

гост

преди 3 години

До FreemanЖивотните в природата по свой природен начин са свободни и отделени от този контрол в човешкото общество. Напрежението и контрола, който се разиграва НЕ засяга природните обитатели. Милиционер или полицай не спира гълъб да му иска документи, да му прави проверки, да го гони за данъци, дългове и прочие измислени от предците ни задължения и механизми за контрол. Сякаш не го вижда. Хр. и птиците небесни. Паяжината от задължения си е на цивилизацията на хората и е специфика конкретно за вида.

38

Анонимен

преди 3 години

Диктатура майна, на пролетариата, под свежото ръководство на Компартията.

37

Анонимен

преди 3 години

Ама нас ни управлява ресурсен Премиер ! Бовноразвиващ се

36

гост

преди 3 години

До FreemanНе можеш да умреш свободен. Илюзия за свобода. Обществата са конструирани да бъдат контролирани. Някои обвиниха "рептилите". Но човешкото общество е създавано по образец на мравките и мравуняка. При тях обществото се контролира на телепатично ниво и чак после чрез видими действия. Има мравки войници, съгледвачи, работнички. Общо взето за създаването на цивилизацията са копирани мравките и паяците. В мравуняка/града се носи маска. Виж, ако идеш сред природата е друго. Мравуняк, какво да сториш.

35

НЕКОЙ

преди 3 години

Не въздишайте по комунистически Китай.

34

Анонимен

преди 3 години

До 28 FreemanМа ти си умрял и сега бе ! Просто не се усещаш от ежедневното дрогиране

33

Емо

преди 3 години

Шанхай-24 млн.жители,България-6 млн.!

32

до от Италия

преди 3 години

Да, китайците направиха нормална ваксина с отслабен коронавирус, която дава 97-100% ефективност. За разлика от разните РНК / ДНК изгъзици, които западния свят ще експериментира върху населението си.

31

сметчици

преди 3 години

Не може един ПСР тест да струва 1/3 от нетната минимална заплата в България и някой да те задължава да си го поемаш сам. Все едно в Германия ПСР теста да струва 500 евро при минимална заплата 1500 евро! Как ще стане?

30

.

преди 3 години

А в България наши съграждани обясняват как им се нарушават правят като ги задължават да носят маски. Ей за това ще сме на челните места по смъртност от ковид в целия свят, защото ганьовщината е плъзнала по силно от корона вируса. На *** никой не може да му каже какво да прави и какво да спазва. Него го интересува само той да в добре, другите кучета ги яли.. за това си заслужаваме съдбата! В БГ трябват брутални мерки, за да има ред. *** разбира само като играе сопата.

29

ТАКА СЕ ПРАВИ!

преди 3 години

Който иска - предприема мерки!Който не иска говори глупости и се прави на шеф!

28

Freeman

преди 3 години

По-добре умрял при демокрацията, отколкото жив при комунистите.

27

Анонимен

преди 3 години

До АБВ "присъственото обучение,за което ЕС толкова много настоява" е политика за промиване на мозъци (детски) основно за 3-4-5 пол , но както винаги една политика влиза в противоречие с друга. Стамбулската със зелената за стопиране на популацията.

26

От Италия

преди 3 години

Преди 3 дни имаше репортаж за това че от Италия много Китайци заминават за родината си за да се ваксинират .Затварят напълно магазините си и всички към Китай.И се предполага че е Ковид ваксина

25

Анонимен

преди 3 години

Той: " изрази съмнения, че българското правителство ще поеме разходите в здравеопазването", Аз: Съм сигурен че НЯМА , Вие : ... ...

24

АБВ

преди 3 години

До СсссАбсолютно вярно.Жертвите са резултат на присъственото обучение,за което ЕС толкова много настоява.А много изследвания доказват, че учениците са безсимптомни, но училището е идеалната среда за разпространение на вируса.В Индия, която е с население 1 200 000 000, епидемията затихва.Но те не направиха грешка да отворят училищата след локдауна от май. Те още учат дистанционно. Как индийците разбраха кой е двигателят на епидемията, а умният ЕС не успя? Изводите оставям на Вас.Бъдете здрави!

23

Анонимен

преди 3 години

Абе,не ви ли прави впечатление фактът,че при тези драконовски мерки,създаващи даже ситуация на тотално овладяване на заразяемостта с ковид-19,пак се появяват такива огнища,което показва,че или те се създават по изкуствен начин(така е според мен),или този процес е неовладяем с познатите средства,които ни се натрапват,като панацея?! И сега,КАКВО - хората в планетарен мащаб. обречени ли са, на вечна изолация и самоизолация и "живот"(!), с маски на муцуните?!КАКВАТО МОЖЕ БИ Е ЦЕЛТА?!

22

Анонимен

преди 3 години

така е в бедните държави всичко за сметка на държаватаа тука за сметка на населението дето обича да му дерат по две кожии да си трупат кюлчетарадуй се народе борбата за демокрация е успешна - мече сте бененова република банани валяло- ама че истинско сирене и кашкавал че и колбаси няма и на нова година това са подробности-яж си палмовото масло и рога и копита - да ти е сладко