19

Анонимен

преди 3 години

aе стига с измисления грип

18

Анонимен

преди 3 години

На първо място в света сме по смъртност от ковид 19 какво да се коментира, успехите на мутрата ли?

17

Факт

преди 3 години

В Гърция от десетина дни имат очевидно намаляване на новозаразените. От над 2600 случаи на ден, станаха по около 1800 и продължават да падат. Явно мерките дадоха резултат. Броят на починалите следва броя на новозаразените със закъснение от 20-30 дни, т.е. най-рано след 10-15 дни ще има намаление и на броя на починалите, а дотогава ще се увеличават.

16

Анонимен

преди 3 години

Така става като лъжат с бройките. Цял свят гори, само турците нямат болни. И какво стана? Преди 3 дни лъсна истината. Съобщавали са само за хоспитализираните!

15

Анонимен

преди 3 години

В Гърция от 3 седмици са с мерки, по-строги и от нашите.Явно мерките не помагат.

14

Направени 174000

преди 3 години

Теста!Без комнтар!

13

Мефистофел

преди 3 години

Му - ха - ха, търки родината на справедливостта и истината .!.

12

Анонимен

преди 3 години

В 85 милионна Турция жертвите колкото Бокова България,! Резил

11

Анонимен

преди 3 години

В Турция направените тестове и новозаразените многократно надхвърлят тези в България, но починалите малко повече, отколкото у нас! Зле сме, много зле!

10

Стъкмистика

преди 3 години

Данните се усредняват за последните 7 дена. Тогава се казва колко е средно на ден. Манипулативно е да се дават ден за ден. Гледа се за 100 000 човека колко са заразени и загинали. Какви са тия цифри които се хвърлят. В България заразените са поне 10 пъти повече. От мои 7 познати само 1 се обяви за заразен. Другите го избутаха без да гъкнат, за да не изгубят работата си.

9

до 7

преди 3 години

Тъй, тъй.Няма вирООООООЗЗЗЗЗ!!! МУУУУУУУУУУУУУУ!!!

8

Анонимен

преди 3 години

Гърция -121? При по-голямо население? Некадърници!!! Толкова ли не можаха УМНО като Борисов да пуснат вируса да се разпространява и да набере сила?!? Защото всеки УМЕН като Борисов премиер знае, че до седмица-две подопеченото му стадо ще придобие имунитет и ще се възхити на мъдростта му!

7

До 7

преди 3 години

Като сметнеш брой на глава от населението сме далеч пред тях. Но на параноици като теб, които всички ги лъжат, концепцията за дроби и подобен тип лек анализ ви бяга...

6

Анонимен

преди 3 години

сега болните мозъци ще кажат че бог ги наказва

5

Анонимен

преди 3 години

Точно ,лъжат и тук и там,като в петъка тръбяха че сме на първо място в света и в ЕС ,а в Испания Англия,Германия Франция имало по 900 човека на ден и професора на Пирогов в постоянно по телевизиите и плаши народа

4

Бойко Българоубиец

преди 3 години

Смешници-85 милионна Турция със само 180 починали,а 6 милионна България -със 160!!!Не могат да ни стъпят на малкото пръстче!!

3

Тедрос Меланом

преди 3 години

Хохохо... Стигне ли се до християнски празници, много съмнително почнаха да ни внушават, че ще са различни... Великденът ни беше различен, Коледата ни ще бъде различна, после лятото ни ще бъде различно.... А в Гърция от ужасната епидемия са умрели 2500 баби на 85 години за една година.... Пазете съчките, прецакайте живота на младите, това е!

2

танер

преди 3 години

dnes. bg репортери без граници в българия малко ни уведомявате всеки ден по 20 пъти сега и другите почнахте да ни казвате по колко починали има

1

Анонимен

преди 3 години

Премиерът Кириакос Мицотакис призова да не се организират големи събирания за коледаСтрахилвец! Бойко ни обеща да се веселим, да разпускаме и да пируваме по време на пандемия, а гръкът - мрън,дрън *** ме е за хората. Слаба ракия. Не са случили на премиер!