143

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен Лъже. Цяла есен разправяше че няма да затваря ама затвори особено са му любими детските градини тях винаги ги затваря а какво да правят хората с деца това не го интересува, но не могат всички да са в Америка поне за сега.

142

АнонимеН

преди 3 години

ВСЕКИ МАНДАТ НА БОРИСОВ ЗА БЪЛГАРИЯ Е 10 МИЛИАРДА ЗАГУБИ !! ИЛИ ИЗХАРЧВА РЕЗЕРВИТЕ ИЛИ НАБУТВА ДЪРЖАВАТА В НОВИ ВЪНШНИ ЗАЕМИ!!!ОСНОВНИЯ ЕЛЕКТОРАТ НА БОРИСОВ СА ПЕНСИОНЕРИТЕ КОИТО ГЛАСУВАЛИ ЗА НЕГО ЩОТО НЕ ИСКАЛИ БСП НА ВЛАСТ!!!БОРИСОВ Е И ЩЕ БЪДЕ ПО-ГОЛЯМО ЗЛО ОТ БСП А ТЕЗИ КОИТО ГЛАСУВАТ ОТНОВО ЗА БОРИСОВ СА НАПЪЛНО МАЛО-УМНИ!

141

Василев

преди 3 години

Вирусът не е шега работа селяни прости, два пъти го изкарах и човек придобива имунитет най-много за шест месеца!Това е по-страшно от атомна бомба, ще се върти в света и ще изпукате като пилци, не си мислете, че щом един път сте го изкарали и край, вижте как покосява все по-млади и здрави хора!Наистина сте селяни прости, докторите,вирусолози и имунолози ощи не знаят за какво иде реч, но джипитата се уплашиха и те взеха да пукат!!!Бати Бойко ще ви изплющи зад селските вратове!Кимп Карарес!ЦРУ!

140

Анонимен

преди 3 години

Повтарям си непрекъснато мунамай...

139

хо-хо-хо

преди 3 години

До Анонимен 152Знаеш ли каква вратовръзка се води тази?

138

Да

преди 3 години

Да останем затворени ли искате бе?Който иска да не излиза!!!

137

да видим

преди 3 години

Виждам че много хора вярват сляпо каквото им се каже но да не останат разочаровани защото проблеми има например тестването и проследяването е така направено че винаги хората да са положителни. Маските и Локдауните няма да спрат разпространението защото системата е такава. Просто навлизаме в една безкрайна спирала, която от демокрацията се повлияла и няма излизане от тази спирала. В Лондон днес е имало протести но никой това не споменава по медиите. Отнасяйте се по критично към информациите.

136

Анонимен

преди 3 години

Не виждам да ми липсва нещо и не съм усетил затваряне. Само курбанджиите алкоджани мрънкат.

135

АнонимеН

преди 3 години

ДОКАТО БОРИСОВ Е ЖИВ, ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ЩЕ БЪДЕ ВИНАГИ ОПОЗОРЕНА!

134

Анонимен

преди 3 години

Ще отвори майка си. Лъже.

133

Анонимен

преди 3 години

Вождът на народа и демократите ще затрие още по стотина на ден само и само да спечели някой и друг заблуден избирател извън закоравелите седесари.До последно не даваше да се наложи каквито и да са ограничения, а и след като наложат някакво ограничение с огромно закъснение, излиза и играе на дорбия цар усмиряващ свирепите пъдари. И всичко това за да остане отгоре и да разпределя паричните потоци, така че и в неговото нощно шкафче да влезе по някоя пачка с 500 евро или поне по златно кюлче на ден

132

до 133

преди 3 години

Ако дистанцията помага защо търсят ваксина сигурно помага ама не е 100% гаранция. Ако направят тестове на всички може да открият, че половината хора вече са заразени и какво ще ни затварят тогава да агонизираме в къщи без лекарска помощ щото лекаря не може да си остави бoлните в ковид отделението и да дойде да ни види. Не е обмислено добре туй затваряне.

131

хи-хи-хи

преди 3 години

До Анонимен 140Ти си се окъкал до плешките, брат'чед!

130

Василев

преди 3 години

Лошо ли е да се приберете и да си почевате, хем ще ви плащат за това, че лентяйсвате!???Карантината е загуба за човек, който иска да продължи да се учи като работи, а вие сте грешни още когато в главата ви се родят лоши помисли срещу Бати Бойко и ГЕРБ!!!Не всичко е пари приятелю, не всичко!!!Агент Дейв Моузес!ЦРУ!!!

129

Ильо

преди 3 години

До Анонимен40% положителни тестове на 6 милиона са 2,4 млн заразени, минимум. 3600 смъртни случая са малко над 0,1% смъртност или съвсем нормален грип с брутален брандинг и продуктово позициониране.

128

ха-ха-ха

преди 3 години

До Анонимен 140Ха ха хааааа

127

Анонимен

преди 3 години

До Бау Граматически правила за теб не важат. То ти не ги и знаеш. Винаги започваш първото изречение с малка буква. Ми то ти самото си едно недоразумение седнало си на другите хора да правиш забележка, ми малко погледни себе си тогава забележка прави.Сигурно е че не носиш маска както трябва и не спазваш дистанция, защото много говориш, а такива не спазват дистанция.

126

Анонимен

преди 3 години

До хахаха без тирета, ти знаеш ли как се ре мечката?Така ще се разхилиш, че ще ти падне скалпа.Мутрите ще ти направят кисело мляко и ще останеш без перчем, ако го имаш, гл упак!

125

Анонимен

преди 3 години

абе няма ли психиатри в тази държава

124

Анонимен

преди 3 години

Герб е край, после тези които са разбивали икономиката ще са в затвор!