243

Barba Ganios

преди 3 години

....maaa toi vidite li mislel za horata ....obache kato se poiavi Loshia general ot VMA i NOSHT i mu 'dokladvat " situaciata i vse stava obratnoto ?!! Mi daa toi dobar ...ma te (bushonite ) loshi !!!.....tezi sa kato kuklenoto shou ...samo ,che za nasha smetka !!!

242

1

преди 3 години

брей,брей,бог слънце,щял да ни отвори за празниците,ликувай нещастни ми български народе,ще можеш да празнуваш.

241

Анонимен

преди 3 години

До Истината, к.248Предполагам, че вашата дума "Уборот" произлиза от УБО.

240

Анонимен

преди 3 години

Г-н премиер, дано да имате основание да "отворите" страната за Коледа, а не това да се окаже поредната банкянска партенка. При вас е като месечния цикъл при дамите: 3 седмици отваряте, сетне една затваряте, но за разлика от тях следва официално затяваряне вече 3 седимици, а сетне ще видим. Дано интервюто на двамата братя Бобокови тази вечер помогне да заглъхнете по-дълго време, че да рахатясаме от вас.

239

Истината

преди 3 години

Не схващате ли защо по празниците.за да могат световните корпорации да си направят уборота

238

Истината

преди 3 години

Няма ти да ги отварятеа по наражднае от гЛОБАЛНИЯ световен парламенти нашия пак си приписвахахахахахахахахаха

237

Боце,

преди 3 години

душо *** си молим те . И всички ще си починем.

236

идимидойдими

преди 3 години

Тоя си играе с живото на хората.

235

Анонимен

преди 3 години

Като отворят, ще се заразят пак и пак жертви и пълни болници.

234

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен Какви два месеца преди ваксината та патили ти си живееш в някакъв свой свят че ваксината ще реши проблемите, ми дори да спре вируса нанесените щети от погрешните управленски решения и особено промиването на мозъци скоро няма да се оправят и хората ще страдат години наред, ми нима не виждаш че света се върна в най мрачните времена на война и терор. Като си толкоз навит слагай си ваксината и маската и моля те замълчи най сетне и стига иска отнемане на права защото ни писна баста.

233

Анонимен

преди 3 години

Охоо! Януари нови рекорди на болни и умрели.Така,така. 2 месеца преди ваксината България отново бележи национален и континентален рекорд.Отваряйте важното е хотелиерите и кръчмарите да имат за нови мерцедеси.

232

АНОНИМЕН

преди 3 години

БИВШИЯТ ФИНАНСОВ МИНИСТЪР СИМЕОН ДЯНКОВ ОПРОВЕРГА ТВЪРДЕНИЯТА ИМ ЗА ПЕРФЕИКТЕН БЮДЖЕТ ЗА 2021. НАПРОТИВ ТОЧНО ОБРАТНОТО. МНЕНИЕТО МУ СЕ ПРИПОКРИВА С МНЕНИЕТО НА ПРЕЗИДЕНТА. МОЖЕ БИ НАИСТИНА СМЯТАТ НАРОДА ЗА ТОЛКОВА *** ТА ДА НЕ МОЖЕ ДА СЪБЕРЕ ДВЕ ПЛЮС ДВЕ.

231

Боко-водолаза

преди 3 години

За празниците ще глътнете въздух и след нова година пак се потапяте.

230

Анонимен

преди 3 години

По празниците ще отворим да съберем някой лев и пак затваряме .

229

БС2003

преди 3 години

От отварянето много хора ще отдъхнат, някои може и да издъхнат, но какво го е грижа ***?

228

Зозо

преди 3 години

Хахахахааааааа, а Жан Виденов докарал до фалит и Европейският колеж по икономика в Пловдив :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) - комуууууняги сър!!! :))))))))))))))))))

227

Анонимен

преди 3 години

До анонимус "Отваряйте всичко" Мислиш се за много умен и оригинален но вземи прочети това онова извън официозите и тогава се пиши многознайко а до тогава си слагай маската и спазай дистанция и всички заповеди и се скрий под дивана ако искаш. Но не давай оценки и квалификации на мислещите хора, които подлагат всяка информация на съмнение.

226

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен "егати" заглавието бащицата ще ви разреши да си отдъхнете макар че няма от какво да сте се уморили, егати народа който разрешава да му се говори така.

225

Анонимен

преди 3 години

За празниците да издьхнат - егати

224

Чeбурашка

преди 3 години

Г-н Борисов, на последната ни гей -герб сбирка разбрахме от висши партийни функционери, че по време на карантината си сте довършили и останалите 28 страници на Винету! Поздравления г-н Борисов!