247

Barba Ganios

преди 1 година

....maaa toi vidite li mislel za horata ....obache kato se poiavi Loshia general ot VMA i NOSHT i mu 'dokladvat " situaciata i vse stava obratnoto ?!! Mi daa toi dobar ...ma te (bushonite ) loshi !!!.....tezi sa kato kuklenoto shou ...samo ,che za nasha smetka !!!

246

1

преди 1 година

брей,брей,бог слънце,щял да ни отвори за празниците,ликувай нещастни ми български народе,ще можеш да празнуваш.

245

Анонимен

преди 1 година

До Истината, к.248Предполагам, че вашата дума "Уборот" произлиза от УБО.

244

Анонимен

преди 1 година

Г-н премиер, дано да имате основание да "отворите" страната за Коледа, а не това да се окаже поредната банкянска партенка. При вас е като месечния цикъл при дамите: 3 седмици отваряте, сетне една затваряте, но за разлика от тях следва официално затяваряне вече 3 седимици, а сетне ще видим. Дано интервюто на двамата братя Бобокови тази вечер помогне да заглъхнете по-дълго време, че да рахатясаме от вас.

243

Истината

преди 1 година

Не схващате ли защо по празниците.за да могат световните корпорации да си направят уборота

242

Истината

преди 1 година

Няма ти да ги отварятеа по наражднае от гЛОБАЛНИЯ световен парламенти нашия пак си приписвахахахахахахахахаха

241

Боце,

преди 1 година

душо *** си молим те . И всички ще си починем.

240

Lina

преди 1 година

Те хората си " отдъхват" вече цяла година, М.тро

239

идимидойдими

преди 1 година

Тоя си играе с живото на хората.

238

Анонимен

преди 1 година

Като отворят, ще се заразят пак и пак жертви и пълни болници.

237

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Какви два месеца преди ваксината та патили ти си живееш в някакъв свой свят че ваксината ще реши проблемите, ми дори да спре вируса нанесените щети от погрешните управленски решения и особено промиването на мозъци скоро няма да се оправят и хората ще страдат години наред, ми нима не виждаш че света се върна в най мрачните времена на война и терор. Като си толкоз навит слагай си ваксината и маската и моля те замълчи най сетне и стига иска отнемане на права защото ни писна баста.

236

Анонимен

преди 1 година

Охоо! Януари нови рекорди на болни и умрели.Така,така. 2 месеца преди ваксината България отново бележи национален и континентален рекорд.Отваряйте важното е хотелиерите и кръчмарите да имат за нови мерцедеси.

235

АНОНИМЕН

преди 1 година

БИВШИЯТ ФИНАНСОВ МИНИСТЪР СИМЕОН ДЯНКОВ ОПРОВЕРГА ТВЪРДЕНИЯТА ИМ ЗА ПЕРФЕИКТЕН БЮДЖЕТ ЗА 2021. НАПРОТИВ ТОЧНО ОБРАТНОТО. МНЕНИЕТО МУ СЕ ПРИПОКРИВА С МНЕНИЕТО НА ПРЕЗИДЕНТА. МОЖЕ БИ НАИСТИНА СМЯТАТ НАРОДА ЗА ТОЛКОВА *** ТА ДА НЕ МОЖЕ ДА СЪБЕРЕ ДВЕ ПЛЮС ДВЕ.

234

Боко-водолаза

преди 1 година

За празниците ще глътнете въздух и след нова година пак се потапяте.

233

Анонимен

преди 1 година

По празниците ще отворим да съберем някой лев и пак затваряме .

232

БС2003

преди 1 година

От отварянето много хора ще отдъхнат, някои може и да издъхнат, но какво го е грижа ***?

231

Зозо

преди 1 година

Хахахахааааааа, а Жан Виденов докарал до фалит и Европейският колеж по икономика в Пловдив :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) - комуууууняги сър!!! :))))))))))))))))))

230

Анонимен

преди 1 година

До анонимус "Отваряйте всичко" Мислиш се за много умен и оригинален но вземи прочети това онова извън официозите и тогава се пиши многознайко а до тогава си слагай маската и спазай дистанция и всички заповеди и се скрий под дивана ако искаш. Но не давай оценки и квалификации на мислещите хора, които подлагат всяка информация на съмнение.

229

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "егати" заглавието бащицата ще ви разреши да си отдъхнете макар че няма от какво да сте се уморили, егати народа който разрешава да му се говори така.

228

Анонимен

преди 1 година

За празниците да издьхнат - егати