13

Анонимен

преди 3 години

Хе,хотелиери ..купете си хотел в ЕС ,за да разберете какво значи мерки)

12

Естет

преди 3 години

В България има прекалено много кръчми!Всеки втори е или кръчмар или сервитьор!Качество и обслужване - нулево!Готвачите ги избират по това, кой е съгласен да работи за най-малка заплата, а сервитьорките по това коя по-големи ц.и.ц.и. има!Работа си с най-евтини и нискокачествени продукти - развалено месо, млечни продукти, нулева хигиена в кухните, предлага се фалшив алкохол!При такова предлагане, кръчмарите държат цени все едно си седнал в заведение в Неапол, Валенсия или Марсилия!Докога?!

11

GB0

преди 3 години

Нали все пак е извънредна епидемиологична обстановка!!Много заразени, болни или без симптоми т.е.свободнж щъкащи навсякъде!!Умиращи и от този вирус всеки ден!!Какъв комфорт търсят!!Разбирам ски, въздух, разходки за почивка, ама тези се излагат!Малко срам и съпричастност!

10

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 3 години

През изминалото Лято, туристи купуваха храна от топлите витрини на магазините, и си я хапваха в стаите.Какво толкова ?!

9

Анонимен

преди 3 години

А като пламен целият курорт, ще превърнете ли хотелите в болници? И ще лекуват ли гостите си безплатно? Банско вече веднъж беше под карантина, ако искате да се повтори...

8

мак

преди 3 години

Аз пък настоявам да спрете да ни занимавате с кръчми. Всеки ден едно и също бълвате. баце или да затвори всички заведения без значение къде се намират или въобще да не ги затваря, какви са тези изключения за хотелски заведения? На когото не му харесва да се храни в стаята, да не отива на почивка.

7

Соломоново решение

преди 3 години

Абе оставяйте ги да работят като искат но всеки да подпише нотариално заверена декларация че ако от заведението му тръгне заразата да лекува със собствени средства заразените като има и съответната банкова гаранция че разполага с пари!И който иска да ходи по хотели и ресторанти същата работа!Пък да млъкнат най накрая!

6

Анонимен

преди 3 години

Да фалират бе, да си продават хотелите що да не си купим по един хотел евтино, нали е капитализъм и пазарна икономика и цените трябва да падат. Айде пускайте обяви продавaме хотели.

5

Анонимен

преди 3 години

Копайте картофи или пасете патици, работа бол.

4

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

БАХРА НЕ ИСКАЛИ ДА НИ ЗАДЪЛЖАТ НА СИЛА ДА ИДЕМ НА ПОЧИВКА. ТАКА ДЕТ СА ВИКА ДА НА ПОДКАРАТ КАТО ОВЦЕ

3

Анонимен

преди 3 години

Какво да направи Коцко Здравето, освен да превърне цялата държава в една голяма болница и да я фалира. Той от това разбира човека. Александровска му отне 7 години да я докара до фактически фалит, но благодарение на натрупания опит Ще фалира цялата държава за далеч по-кратко време. Хахах. Ботокса ми той, сладък мамин... с лявата резбичка. Хахахх.

2

Що

преди 3 години

Че какво лоши има да хапнеш в стаята? После пък излез пий едно кафе или чай в двора и се разходи в планината или в гората, отиди карай ски, плувай, тичай.

1

Анонимен

преди 3 години

За кой ще работят като няма туристи, нали е локдаун и пиле не може да прелитне по време на локдауна. Тия си плачат за КПП-та. Предния път от техните курорти тръгна вируса убиец, как не ги е срам.