33

ДУРАНКЕВ

преди 3 години

бизнесът? Дa ce кoмпeнcирaт и никoгa пoвeчe 10% дaнък. Oт 2022 cтaвa 25%. Нe иcкaхтe държaвa, и ви нaмaлихa дaнъкът, ceгa иcкaтe. И бeшe грeшкa 60 нa 40, вceки нa бoрcaтa, a държaвaтa дa инвecтирa в нoви рaбoтни мecтa нeзaвиcими oт кoрoнaoгрaничeния. прeквaлификaция.. Ceгa e врeмe зa caнирaнe, плoчкирaнe нa трoтoaритe, и в ceлaтa, зaлecявaнe, мoдeрни oрaнжeрии c двaмa в oрaнжeрия, бoрoвинкoви плaнтaции, зa вceки мeрaклия 200 000 лeвa зa фeрмa - тя дa e гaрaнтa, зa вceки oт 19 дo 79 гoдишeн бeз oбрaзoвaтeлeн и кaкъвтo и дa e цeнз.

32

Анонимен

преди 3 години

На храненото в стаята не му ли викаха "Руум сървиз", който иначе си го има като екстра, ама като си плащаш явно не се разглежда като болничен престой?

31

Не разбраха

преди 3 години

Ли тези с хотелите че ако няма строги мерки има голяма зараза и не ги пускат туристите да влезнат в БГ. Какво като ти работи ресторанта, а нямаш туристи ни в него ни в хотела? Те така и лятото направиха- ореваха че им били строги мерките и туристите не дойдоха защото заразата скочи. После се оплакваха че им се провалил сезона - ами сами си го провалихте. А да ги спасяваме с нашите данъци. Сега пак същото.

30

Totenkopf

преди 3 години

То от тази асоциация доскоро твърдяха, че нямали нито един болен при тех нито гост, нито персонал, толкова добре спазвали мерките, смеххх

29

Анонимен

преди 3 години

Е какво като се хранят в стаята ,какъв е проблема,не знаят ли,че има световна пандемия?По добре нахранени в стаята ,отколкото да се чудят къде да се хранят.Че рум сервиза да не е от вчера?

28

Анонимен

преди 3 години

- Какъв е тоя шум и врява Холмс- Както винаги Уотсън, хотелиерите търсят вратичка

27

Анонимен

преди 3 години

до СлънчакаЧе лъжа ли е ?! Кръчма до кръчма и до тях- пак кръчма !Те това е икономика !

26

Христо Мотористо

преди 3 години

Какви хотелиери?!Мутри!Не разбират нито от мениджмънт, нито от нищо!Сервитьори и бармани, които нямат елементарно понятие от етикет!Едно време за сервитьори имаше курсове!И тогава сервитьора можеше да носи по 3 чинии в едната и 3 чинии в другата ръка!Сега не може да пази равновесие и без посуда в ръцете си!Даже е учудващо и преди пандемията как са имали клиенти!Мизерни хотели, нискокачествена храна, фалшив алкохол, лошо и сърдито обслужване!И цените като в големите курорти на Европа...

25

Анонимен

преди 3 години

Спрете се бе, хора, какво толкова ще стане ако не работят ресторанти 3 седмици, смирете се бе, какви хотели и почивки при тази пандемия и висока смъртност? Как не ги е срам , като всички знаем хотелите в БГ как спазват мерки!

24

Сезонна вирусология

преди 3 години

До коментар 16 анонимен - не точно студа обича короната , а събраните на тясно заради студа из чайни,закусвални,барчета и прочие . . И на Шпицберген е студено , ама заболели - - ???

23

До коментар 17 - до2

преди 3 години

Вижте , споменатата в последното изречение от Вас може и да има право......за последното харчене говорим :-( :-(

22

Анонимен

преди 3 години

"А сега кой ще ни даде пари ?" мекотелите не ги вълнува човешкият живот , а дара на мамона - парите . И с дявола ще се сдушат за богатство

21

Анонимен

преди 3 години

Добре де...в крайна сметка има ли епидемия или тези индивиди живеят в някаква друга паралелна реалност? Какъв туризъм ми бълнуват,като смъртността в момента е 2 пъти по-голяма спрямо 2019 година и е с тенденция да се увеличава? Няма такова безхаберие, дори и във филмите, които съм гледал...

20

Анонимен

преди 3 години

Хотелиерите са болни. Или не със всичкия си. На коя планета живеят? Ей сега си личи алчността. Къде им е морала?

19

Има решение

преди 3 години

Както правят германците; всеки посетител оставя телефон адрес и мейл и ако някой е болен всички гости в хотела 14 дена карантина или тест. Иначе един болен заразява всичките в ресторанта и като се приберат в градовете си знаете какво следва.

18

Слънчака

преди 3 години

като четеш новините, оставяш с впечатлението че в БГ икономиката е само кръчми

17

до2

преди 3 години

Лошото е че ако ядеш и пиеш в стаята, мутрата няма да може да ти прибере 5-10 лв за чаша чай. Все пак жипа иска подмяна. А и к--вата харчи като за последно.

16

Анонимен

преди 3 години

Епидемията в Европа тръгна ски курорти в Алпите.Коронавирусът обича студа.А нашите хотелиери са скарани с хигиената.

15

Анонимен

преди 3 години

Тия не живеят на тази планета.Какви ресторанти.Много хора биха отишли заради природата.

14

do12

преди 3 години

до сега :-) . Миналата година бях на заведение. Готвача го видях че подсмърча, викам си голяма работа. След 3 дни и аз бях болен(грипче). Сега с тая корона няма да им стъпя. Масово ходят болни на работа, заразяват клиентите и този манталитет се изисква от началствата. Много им здраве - да си се заразяват помежду си.