9

БАСИ МАМАТА

преди 3 години

На сервитьорите по 24 лева на ден без да работят , на ромите по 50 лева на ден без да работят , на Полицаите по 100 лева на ден без да работят , на Държавните служители по 500 лева на ден без да работят , на Депутатите по 5 000 лева на ден без да работят , на Партиините Членове по 10 000 на ден без да работят , на Хотелите по 20 000 лева на ден без да работят .....

8

Подпомогнати?

преди 3 години

Хахаахахахах по стара гербава традиция или са подпомогнати ОПГ-та разпространяващи наркотици и проституция или сектора за вторични суровини и по-конкретно "ромите" или никой друг.ГЕРБавите помагат само и единствено на електората си в тая криза.

7

Анонимен

преди 3 години

24 лева не стига да си платя тока и храната на децата. Искам си пълното обезщетение, защито ме таксувате върху 3000 лева доход, а не върху 700!

6

Всимките държавти

преди 3 години

И общински ръководни кадри да не получават никакви заплати, коледни добавки и други допълнителни доходи и да почакат отпсоциалното тези 24 лв на ден, които ги обещават и дакарат светли празници. Тези управляващи са пълни циници, безсрамници. Пожелават ни от НОЩ светли празници безпрачини. Нека и от НОЩ за целият период на извънредно положение да останат на помощите на социалното министерство.

5

Анонимен

преди 3 години

В Европа получават по 66 евро на ден, по 2000 евро на месец помощи. А на вас тука Боко ви подхвърля по 12 евро и останалите в чекмеджето му. Големи богаташи сте.

4

Анонимен

преди 3 години

Как се получават помощите:В България: държавата не знае какво работиш, има около 800 условия на които трябва да отговаряш, трябва да попълниш декларация, да се "помолиш", и чак тогава влизаш в списъка на тези, които ще ЧАКАТ одобрение.В белите държави: държавата знае точно какво работиш и към коя категория трудов персонал принадлежиш. Разполага с твоята банкова сметка и ти превежда помощта без никакво усилие положено от твоя страна в тази посока.

3

Анонимен

преди 3 години

След време цяла Г-Йропа ще пискат как са могли да се вържат на номера на гадните китайци и са си фалирали държавите

2

Мда

преди 3 години

Браво. 24 лв. Кой ти ги дава за нищоправещи. Малко и ние да усетим как живеят 2 000 000 роми от 30 г. Насам!

1

Бау

преди 3 години

не е много, но пак е нещо.