29

sorry

преди 3 години

Драги и щастливи гласоподаватели от всякакво естество и народност да ви припомня,че в България през пролетта на 2021 няма да може да пиете даже и една студена вода!Такава под веещото ръководство и грижа на ГЕРБ,ГРОБ просто няма да има!Оздравявай те!Скоро!

28

ЛАЗО

преди 3 години

Просто и окончателно впишете Васил Божков- Черепа и с това накратко и напълно ясно обезпечавате всички и докрай в държавата!Жалки и смешни цачевици и свинчевици от блатото Гроб!

27

Ади

преди 3 години

И това ми било помощ .

26

DAWEDA

преди 3 години

Сачевата е забравила да впише казината и игралните зали в заповедта... Тия хора по спомени ли ги съчиняват тия заповеди??

25

Анонимен

преди 3 години

Всички може да се заразят и би трябвало помощ по 300 лева за всички за лечение докато трае короната. Освен това безработните по-малко се заразяват като не бачкат, а работещите трябва допълнителни здравни застраховки за лечение на короната.

24

Анонимен

преди 3 години

Обученията са си онлайн и какви помощи. Също и кафетата и баровете и ресторантие са пожелание и може да правят достачки на торти пици готвено по домовете. На едни дават помощи а на другите нищо и при положение че навсякъде е пазарна икономика и има безрабтотни които не могат даже да се лекуват защото нямат работа с години заради пазара. Щом едните страдат от епидемията поне и на другите да разрешат безплатно лечение.

23

SHEFA

преди 3 години

-ЕМИ ЕТО ДЕПУТАТИТЕ ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВАТ СЕГА-ДА СИ ПУСКАТ ДОКУМЕНТИТЕ-24 ЛЕВА СИ Е ПАРИ.

22

Анонимен

преди 3 години

Да не се наредят на опашката за 24-те лева и незаконно отворилите магазинчета/дрехи, златари, перилни и др./ днес, че в България като знам как става нищо чудно и те да ги вземат.

21

Анонимен

преди 3 години

А ние, които останахме без работа още през април, да д... ме супата!

20

Анонимен

преди 3 години

а тези които са съкратени два пъти за тази година и тея мижави 24 лв на ден немат право какво правят...търсят си друга работа в друга сфера европа солидарност а у оправяй се сам

19

Програмист

преди 3 години

Навремето ми казваха за какво се мъчиш да учиш, за да станеш някакво инженерче, я ела да видиш като келнер какви пари се изкарват...На ви сега! Добре че не ги слушах!

18

Еврошанс

преди 3 години

Дали 12 ОЙРО за 24 часа може да се обсъжда като помощ?!

17

Заседанията на НС

преди 3 години

Са с повече от 15 члена, ако са частно парти на ББ, и с повече от 30%, ако са театър. Да пускат депутатите в неплатен отпуск и да ги компенсират като всички с 24 лв на ден.

16

Коментар

преди 3 години

Тиквата от ръкава ли си ги вади тез милиони и милиарди дето ги раздава на непроизводственици или печатницата за пари е завъртял!Като гледам банкомата все чистак нови двайсетолевки пуска!Раздава инфлационни пари без покритие щото няма никакво реално производство на стоки!Голяма маса пари срещу малко стоки=повишаване на цените!Резултата е Виденовата зима

15

До 12

преди 3 години

Забрави 200 лв за счетоводителя.

14

Hahahahh

преди 3 години

Патриотите+ДПС ви източиха питейната вода, за да произведат ВЕЦ ток и да ви го продадат,А ГЕРБ и БСП, респективно Бойко и Радев директно ви взеха хляба от масата.Гласувайте още за тия! Малко ви е!

13

мда

преди 3 години

Правителствата вървят срещу народите си. Вчера ресторантите си бяха пълни. Хората не се страхуват от ковида.

12

Анонимен

преди 3 години

А аз като съм сам еоод и от 8 мес нямам поръчки и оборот за мен какво ? - Нищооо Ама съм длъжен да внасям нап,ной и нзокза да ги дадете на бардаците и моладжиите

11

123

преди 3 години

Взеха на хората хляба от масата.

10

Бачкатор

преди 3 години

Че и аз сега като бачкам Мутрокапиталиста ми дава 24 лева надница!Пак ще бачкам и ще вземам колкото тези дето ще си стоят у тях си!Каква е тая работа не мога да разбера!Бедни работещи!