30

Анонимен

преди 3 години

ИД рушаха паметници и палиха църкви да изгонят посланика на Македония и да затварят границата със Македония, нека македонците ни заобикалят Ние сме с ЕС и НАТО зор нямаме.

29

Анонимен

преди 3 години

Също както османците са рушили.

28

бг

преди 3 години

НЯМА МЯСТ ЗА СРЪБСКИ МЕКЕРЕТА В ЕВРОПА.точка

27

Анонимен

преди 3 години

Забележете, как някой много влюбен в мафиота слага яко минуси на коментар 15 и 16.....хахаха МаматаСи трака не им изнася истината

26

георги димитров

преди 3 години

но кажете ми В КОЯ СТРАНА КОМУНИСТИТЕ НЕ СА ДИВАЦИ И ВАРВАРИ!

25

Ес

преди 3 години

Смятайте тези ако случайно влязат в ЕС какво ще се случи. Съвсем ще станат неконтролируеми. Промити мозъци. Трябва да спре издаването на лични карти за македонци които уж се пишат българи а зайничконплюят държавата ни. Нека се провери на колко граждани на Македония са издадени БГ лични карти. Намерили са му лесното за придвижване в ЕС. А За отношението на македонските полицаи към БГ граждани защо не се говори?за изстъпленията които е имало последните 25год

24

Сашко Макето

преди 3 години

Това е най-вече долна провокация към нормалните хора вМакедония,които искат нормален живот в рамките на Европейския съюз,бъдеще за децата им в нормални правови отношения. Сърбо-руските лакеи изпозлват да нагнетят отношенията и спънат ощеповече този процес. Така,че без емоции братя българи.На Касандър скоро ще му свърши смяната и ще спре да пише поръчкови глупости. Като свали милиционерската униформа,ще си остане една дребна сива мижитурка,употребена. Жив и здрав!

23

дедо Ташунко

преди 3 години

Възмутително и долно деяние, извършено от примитивни креатури. Има ги навсякъде по света.

22

Анонимен

преди 3 години

Това е жалък израз на безсилие и мозъчна импотентност.

21

Долни твари

преди 3 години

Само най-долните твари и мекотели без една гънка в мозъка могат Да унищожат паметник на загинали хора. Какъв ЕС вие сте за приобщаване към най-забравената африканска република, но и там няма са ви вземат задето сте толкова П.ро.сти парчета. Вие се изкарахте по стари от китайския народ. *** смотани. ЕС ще го гледате само на картинка. И трябва да се спре с добронамереното отношение от наша страна.

20

Достоевски

преди 3 години

До 42ти си мой герой,брат. Какъв боен дух,какъв плам,ми айде ако си мъж на място хващай Балкана побързай,че жена тищесе събуди и ще те изстреля да претакаш зелето. Има ли поне един нормално функциониращ неврон в кухавината?

19

Анонимен

преди 3 години

Това дори и моята балканска глава не го събира.Ако река Лим беше в Македония, и това ли нямаше да ги спре?Все някъде и на диващината трябва да има лимит.Ако е провокация - отчаяна е!

18

Да

преди 3 години

До Касандар МакедонИ вие не знаете какви сте! Хем сте библейски гърци, хем сте настоящи славяни от бивша Югославия! Т.Н македонски език е изкелефещен български напълнен с турцизми и сърбизми, за да се различава от българския!

17

Анонимен

преди 3 години

Да се затвори границата незабавно!

16

Коментар

преди 3 години

Че то в Македония останаха ли макета бе?Те вече 80% са албанци а останалите 20 % са кръстоска между макета и албанци!Няма чисти македонци вече там!Претопени са!След някоя и друга година Албания ще си завземе тази територия!

15

Някой

преди 3 години

ВЕТО! Като аргумент покажете на ЕС, какво правят и имат ли място на този етап в съюза!

14

Хаха

преди 3 години

Шиптърите ще ги претопят, дуа липа ще им пее новия химн Be the one

13

Анонимен

преди 3 години

Виждате ли до къде ви докара Боко спасителя на Балканите и шкембе фашиста? Направиха така, че всички да ви мразят. Опитаха се като мутри да рекетират Македония и ето го резултата. Вие сте си виновни, че ги избирате.

12

Анонимен

преди 3 години

Бойко Борисов да отговаря! На преспанския договор трябваше да си поставиме всички условия, както направи Гърция!! Да, ама тоя предател слуша какво му нареждат от американското посолство, Помпеовци, ама нали те го държат с компромати, преводи, чекмеджета , офшорки и той трае и се съгласява! Сега разбира се Русия и Сърбия подпалват огъня, но ние сами се насадихме в тази ситуация! Така сме в услуга на Русия, а педаллите от сащ и Меркел ще натискат корумпирания мафиот и естествено ще загубим

11

Факт

преди 3 години

Македония е превзета от Албанци, те вършат тези гадости. Самия министър председател е Албанец бивш офицер от *** дезертира и избягал при албанските терористи в Тетово при бунта преди десет години. И хоп изведнъж става политик и министър председател с помощта на сатаната сащ.