50

македонския въпрос

преди 3 години

Навеки!

49

Специалист

преди 3 години

Aз съм на 58 г и не съм ходил в Македония. Ще мина и без нея. Вето докато не измрат дъртите сръбски комунисти.

48

ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ

преди 3 години

Абе къде го шкембе воеводата дето подписа договора на коляно без предварителни условия със кирливите македонци .Айде сега той да оправя кашата която забърка по заповед на новите ни господари от ЕС и САЩ .

47

Анонимен

преди 3 години

Затваряйте границите и точка. Мънкейдонците са по-зле и от африканска държава. Какъв ЕС, какви пет лева... Тия живеят още в пещерните времена. Диваци и ***.

46

ГосТ

преди 3 години

А ти земи прочЕти нещичко бе ***. Комунизъм има в Китай и Европа. Т'ва, което е в Русия и България е било бандитизъм. Като не отричам положителните неща свършени в България.

45

Анонимен

преди 3 години

Сами секат клона, на който седят. Дали някой българин ще отиде като турист в Македония вече? Аз не.

44

ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ

преди 3 години

До ГосТ Не се сърди на комунистите ,най се сърди на сатрапа Стефан Стамболов който докара тук във България една англосакска фамилия ,която ни натресе три национални катастрофи ,една гражданска война и отнети още преди коминтерна 60 хиляди кв км територии и репарации във размер на 5 милиарда златни франка със лихвите и 400 хиляди убити Българи за една загубена кауза . когато Ньойският договор разпокъса България ,нямаше коминтерна и Георги Димитров имаше Фердинанд предателят.

43

Истукан

преди 3 години

Ако това е отмъщението на Македония към България за ветото в ЕС, то България ще отвърне с още по-голям удар.

42

ГосТ

преди 3 години

Украйна няма нищо общо с Македония. Имат собствен език и история. А като започнеш от Корольов, минеш през няколко генетици и еволюционисти, един астрофизик и свършиш с Антонов и Сикорски да украинци, а не руснаци. Факт.

41

Анонимен

преди 3 години

До истинаИстината е, че до началото на XXI век ДПМНЕ бяха партия на бугарашите в Македония, а СДСМ държаха за Сърбия. Това беше до времето на Любчо Георгиевски. По времето на Груевски това са промени, ролите се размениха. Сега бившите комунисти се оказаха най-големите европейци и радетели за приятелство с България, а ВМРО-ДПМНЕ - антибългарската и антиевропейската партия. За всичко това е виновен диктатора Груевски, който избяга от Македония, за да не бъде съден.

40

извратеняци

преди 3 години

Нямам думи.Колко трябва да си фрост,за да се гавриш с починалите!Голям подвиг,няма що.Я да дойдат да се пата кютаме.

39

Тези хора...

преди 3 години

...до таква степен искат да сме братя, че и такива работи правят. Нека им дадем още време да помислят върху братството ни!

38

Анонимен

преди 3 години

Македонците са най- големите роми. Винаги съм се чудил къде е държавата на ромите, а тя била до нас. Русия си има Украйна, САЩ си имат Мексико а ние си имаме област македония.

37

Отечествен Фронт

преди 3 години

До георги димитров Нещо си объркал термина за Фашистите става въпрос не за комунистите .Във това число на варварите ще сложа и либерал -фашистите и либерал глобалистите ,те са световните варвари защото имат 140 военни бази по света и ограбват като хуни другите народи като им взимат природните богатства и избиват населението им по най варварският начин .

36

Анонимен

преди 3 години

Дреме ми на шапката за техните чукари.Затваряй границите и точка.

35

Заю Юнак цака

преди 3 години

В Северна Македония случиха на българско правителство и се разпасаха.

34

Анонимен

преди 3 години

Крайно време е да се каже на Европа, че македонците не са дораснали за членство. Подобна диващина няма никъде, може би само в Афганистан. Те сега щом се държат така, представяте ли си като влязат в Европа какво ще стане? Ще подлудят не само нас, ами всички държави.

33

ГосТ

преди 3 години

Най некачествените българи с промити от сърбите мозъци. Това са макетата. А пишман комунистите освен че способстваха за отделянето на български земи, продължават да го подкрепят.

32

истина

преди 3 години

ВМРО ДПМНЕ са македоно- сръбските комунисти. Те са същите като нашите социалисти. От един калъп са произведени. Червените луци са рушители, крадливи и лъжливи.

31

SHEFA

преди 3 години

-А СА МИ КАЖЕТЕ КАКВА ПОДКРЕПА ИСКАТ ОТ БЪЛГАРИЯ?-НЕСТАВА ТАКА БЕ.-НЯМА ДА ВЛЕЗАТ В ЕВРО СЪЮЗА-А ОБРАТНОТО ЕВРО ПРОКУРАТУРАТА ОТ Е.С ЩЕ ВЛЕЗЕ ПРИ ТЯХ-ВРЕМЕ Е ДА СЕ СЕЗИРА БРЮКСЕЛ.ПРЕКРАЧИХА ГРАНИЦИТЕ.-ТИ ИМ ПОДАВАШ РАКА-ТЕ ТИ Я ОТКЪСВОАТ ДО КИТКАТА.