44

Анонимен

преди 3 години

Заглавието ми звучи доста оптимистично.

43

Еххх

преди 3 години

Ако някой ми беше казал миналата година, че скоро ще започнем да мрем по улиците като кучета, благодарение на Боко ***, дори аз немаше да му повервам..Уви - вече е факт.

42

Анонимен

преди 3 години

Кръчмите и фитнесите сеят заразата.

41

?

преди 3 години

Вие осъзнавате ли, че половин България е без вода, цяла София се трови с отровен въздух и скоро няма да имате храна, заради ГЕРБ и патриотите?

40

Анонимен

преди 3 години

Де факто мерките са до 2-ри февруари поне, защото нито децата ще тръгнат на училище на 21-ви декември, нито детските градини ще отворят, нито повечето от затворените бизнеси. Да речем - кой фитнес ше отвори за Коледа и Нова Година? Ми никой.Така ме честита ефективна карантина от 1 месец и няколко дни. Още само 5 месеца след това и за юни ще ви отворят. Хахах. С Коцето и неговата компетентност - напред! Към разрухата и фалита...

39

боко тиквата

преди 3 години

Мерките няма да важат за висшата раса .Само за българския бизнес .Хайл Меркел .За българите въже.

38

НЕКЪДЪРНИ МАФИОТИ

преди 3 години

Мафиотското управление цели да ни изтреби с всички забранени методи:- Лишаване от вода- Лишаване от храна- Отровен въздух- Отказ на медицинска помощСигурно пропуснах нещо, но няма значение - и тези стигат.

37

Анонимен

преди 3 години

София не е България.

36

?

преди 3 години

Въздуха в София е ОТРОВЕН. Който оцелее от Корона ще умре от десетократното превишение на всякакви норми на прах и вредни вещества.

35

Сандо

преди 3 години

всеки ден "пада по един самолет с българи" - толкова загиват. това е резултата на заразените преди около 3-4 седмици. еми смятайте кви ни чака по коледа като сравните числата днеска и тия првди 3-4 седмици!

34

Анонимен

преди 3 години

"Новите мерки вече са факт! Ще живеем с тях до 21 декември"Ех, че и удивителен са сложили сякаш да подчертаят неизбежното. Живейте си с мерките, само да сме наясно, че мнозинството не се съобразяваме с вас.И само да вметна, че затваряйки детските градини и уччилищата си подписахте политическата смъртна присъда. Там никакви мерки няма да ви спасят от неизбежното.

33

д

преди 3 години

Вместо да карантират пенсионерите и болните с хронични състояния, за да не се заразят, ТЕ ги насърчават да ходят да си купуват мандарини, в същото време парализирате здравите и икономиката. Трябва наистина да си наивен или просто *** за да вярваш, че на някого му пука не за $$$-те, а за здравето ви.

32

Кина

преди 3 години

За да сме по-точни: поредната безсмислица вече е факт.

31

Тиква до Череп:

преди 3 години

pomagai :)

30

Анонимен

преди 3 години

Значи...в местата, дето се практикува, например, йога, ще си продължават да работят, а фитнесите - не. Що за логика. На мен специално фитнесът ми е от полза, откакто отвориха на 18.05.2020 г. ходя редовно и отслабнах с 14 килограма.

29

Анонимен

преди 3 години

До 31Била и Кауфланд са собственост не на германци, а на онези с носовете и едната вежда.

28

Меркел

преди 3 години

Чудесно!Само не затваряйте Lidl, Billa и Kaufland - всичко друго може.

27

Боко Тиквата

преди 3 години

Затвараме държавата - нЕма как.Аз съм цара на републиката.pomagai :)

26

Анонимен

преди 3 години

А чуждестранните корпорации като Била ,Кауфланд ще ги затварят ли ??? или само българския бизнес ? Тази държава България ли е или Германия ???

25

Fenasi Kerim

преди 3 години

Този който е в частния сектор загива. Онези на държавна хранилка са доволни. Те и без пандемия не работят така че за тях е добре дошло. Няма да им се налага да стават рано за да ходят "на работа" и да спят там. После да пият кафе и да пушат.