64

Анонимен

преди 3 години

Заключиш ги, недоволни.Оставиш ги да щъкат, пак недоволни.Има ли справедливо решение за Печчовците...

63

Анонимен

преди 3 години

Големите хранителни магазини трябва да се затворят. Няма как да се проверяват. Там ще са най големите вируси.Изолацията ще е добре и за грип А и Б. И на пролет ще сме живи и здрави! Малко с психически отклонения, но за това си има отдавна клинични пътеки.

62

Battery 2

преди 3 години

В конкретният случай делото е на суверена явяващ се българският народ срещу законодателя, който чрез законови и подзаконови нормативни актове е нанесъл тежък юридически побой на суверена и финансови щети за милиарди, заради което нанеслият побоя бива отстранен от длъжност, а законодателството се отменя с решение на международния съд за правата на човека и международният военен съд в Хага.

61

Battery

преди 3 години

Юридическият термин battery означава, че законодателят умишлено и нарочно чрез законодателната власт е нанесъл умишлен и тежък юридически побой на физическо или юридическо лице в негов ущърб и чужда изгода. The halls of justice are a pillar of good! In case of jurisdictional battery there are severe concequences to the batterer!

60

До 58

преди 3 години

Куца ти логиката.Да си наемат ,, къщи за гости,,Ами не са наели.Мерки се вземат в реално време, а не спрямо фантазиите ти.Не е комунизъм.

59

До 68

преди 3 години

Детската градина какво общо има с храмовете?Нормален ли си

58

Димитър

преди 3 години

Малката детска градина с 20 деца, където ходи детето ми се затваря, а религиозните храмове остават отворени... Вие с всичкия си ли сте?

57

Анонимен

преди 3 години

Знаете ликое друго е факт? Минус 5 процента БВП :D

56

Анонимен

преди 3 години

Вирос нема, тъпацци

55

Архангел Псувнаил

преди 3 години

Да умрат новите мерки и създателите им.

54

Шорти

преди 3 години

Я че си земем две каси бира и сужук и че се самоизолирам дома пред телевизора до 21!

53

SS

преди 3 години

Питам? След 21декември какво ще стане?Ще изчезне ли вируса?Положението одавна е изпуснато.И както винаги всеки ще се спасява поеденично.Апелирам към всички.Напуснете големите градове,те са източниците на зараза.Заразата е там където има много хора.Който има вила къща на село,кемпер,каравана,роднини да бяга.

52

Бандерас

преди 3 години

След дъжд качулка! Закъснели някакви мерки! Де да видим...!

51

Анонимен

преди 3 години

Какви мерки има...Затворили заведенията...Сега овцете ще наемат къщи за гости, ще се събират по 30 човека и после ще се чудят защо няма места по болниците, като се изпозаразят...Поне нещо ако разбрахме от тая пандемия е че българина е изключително ***...За него проблем няма, докато не му дойде на главата...После крещиОлеле майко, мафия! Русия и САЩ са виновни!

50

Дядо Ковида

преди 3 години

Веееесела Ковидаа! Коу коу коу

49

Честито

преди 3 години

На всички хипохондрици,по-мапко ще изкукват сега.Ще се скрием от ковид и той ще се разсърди и ще си замине хахахааха

48

Анонимен

преди 3 години

Мерките влязоха в сила в петък вечер за да не пречат на черния петък в моловете, което ще струпа на едно място овцете за да бъдат издоени накуп. Това трябва да ви говори досататъчно за интересите на властта.

47

Lorda

преди 3 години

До ЕхххТъпак.

46

ЗАРАЗА!

преди 3 години

Ако има място, на което се разнася заразата, това са аптеките.Ако има болни от Кови, то те неминуемо са минали през повечето аптеки, преди да си направят тест :) Нали се сещате?

45

Novus Ordo Seclorum

преди 3 години

ще бъде набожен по един или друг начин!