49

Анонимен

преди 3 години

Тази нувина силню *** путресе и неможах да си дупия кафето си

48

Liliana

преди 3 години

Ужас , тук в САЩ , трябва да го видиш да повярваш , и не , напуснах най красивата държава 1973 , за тогава беше cool , нямам политически причини , но сега , тук нещата са извън контрол , тук сензурата е , много повече от тогава в 70 те ,, хората без застраховка , умират , повечето без расрешение да живеят тук, El Paco,, моргите са в камиони , знам , ще ми пишете, че не съм грамотна , пиша зле. ,, няма оправдание , освен , никой около мен , неразбира български ,, как можах да рискувам всичко

47

Liliana

преди 3 години

E нали не вярвахте ,, да малко процент умря ,,

46

Сандо

преди 3 години

на 2рия ден ти си заразен, на 5ти ден ти имаш симптопми, може би на 7-8 си правиш PCR които трае ден - станаха 9 дена. това картината която показва дневно колко са новозаразените - с около 10-12 дена назад е истинатастигнеш ли до болница обикновенно са минали още седмица или 7 денаслед 3-4 дни някои за съжеление ни напусакт-------сметка - сегашните смъртни случай са отговор на заразада преди месецМислете му какво ще е по коледа

45

Анонимен

преди 3 години

Абе не знам какво става, обаче отново сме начело на най-черната статистика в света! Как се докарахме до тук , какво стана с този народ, с тези управляващи, въобще има ли основание да съществуваме, превърнахме прекрасна страна в пълна дупка?

44

Анонимен

преди 3 години

Прогнозата е ужасяваща, след т.нар. блек фрайдей (да, блек е, ама не е фрайдей) последвано от супер много празници и събирания аз лично очаквам двойно увеличние, а не намаляване на болните. За жалост реалната статистика може да се прави на броя починали, останалото е лимитарно от броя тестове на ден.

43

Stoyanov

преди 3 години

До АнонименКато пишеш ,първо поне проверявай.-------------------------------------------------------------------Област Шумен (също и Шуменска област) е област в България. Заема площ от 3390,2 км2 и има население 180 452 души.И от твойте 100 000 стана почти 200 000, а от 20-те ти пъти разлика станаха почти 10.

42

Анонимен

преди 3 години

Вместо в лекарства ще наливат пари(компенсации) в пиано и нощни барове, нощни клубове и такива заразвлечения(какви не е указано). Също и заетите в условно артистични дейности от дизайнери на дрехи до работещи в мезей(специално за последните заплатите по принцип са от бюджета) !!!

41

Анонимен

преди 3 години

Vijte sega Istambul i Atina kolko sa po golemi zatvorixa gi i nikoi ne smyrdi kat vas ami poglednete ot komschiite pone

40

bez dumi

преди 3 години

До СандоVerno Sando nee dobro xora umirat no zaschto nikoi nikogo ne pazi i sebe si dori v BG se samoubivate be ni distancii ni maski e nema takyv narod v ES

39

тъй де

преди 3 години

От почти два милиона, 2200 души са капка в Световния океан.

38

Сандо

преди 3 години

на ден пада по един самолет с наши съгражданиспрете се!тенценцията расте главолмно ... за съжеление

37

I az tva peq

преди 3 години

Nema umrel deputat.kmet,minister,prokuror,oligarx mutra daje nqma znachi covid nqma

36

Sofiqnci

преди 3 години

kitaiskata stena za vas.Iskate li mol,restorantche,chalgoteka,ski bansko .Koleda. schte se mre qko sofiqncii

35

Насо

преди 3 години

До АнонименИменно това щях да питам колко процента са 2200 души от 2 милиона ??????

34

Анонимен

преди 3 години

Бял българин: "Виновни са малцинствата! Да им спрът децките!"----------------Сигурно някои от малцинствата са по-грамотни от теб, белия българин.Драмата е, че вече и белите българи се доближават значително до нивото - образователно, интелектуално, ментално - до тези от малцинствата. Няма да е далеч денят, в който ще сме си едно.Който се е спасил в чужбина - спасил.

33

Анонимен

преди 3 години

2200 души на дву-милионен град... това нула цяло и колко процента са... и заради това, че не могат да се справят с 2000 души в болниците блокират живота и съсипват ежедневието, а често и съдбите, на толкова хораКовид-фашизъм в действие!

32

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 32Лекарството е да се подава кислород, ако организма се влоши.От тъпкането с антибиотици няма полза, даже може и да ти нанесат вреда.

31

Анонимен

преди 3 години

Престанете с това няма лекарство за ковид. Явно няма само за електората, даже и за докторите! Но има за депутатите и олигарсите. До един са излекувани в болниците! Все още няма умрел министър, депутат, кмет и друга ***!Има и протокол, има и медикаменти за важните прости, а вие сте си само прости...мрeте по план, и някой яко осребрява смъртта на всеки българин!

30

Анонимен

преди 3 години

Ами то не бяха протести, палаткови лагери със сношав не вътре, целувки, прегръдки и ето сега вълна от болни и заразени.Между другото Льотчика къде е с юмрука като ремсист партизанин?