47

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 47Говорил е на български, който руснаците са откраднали, попроменили и нарекли "руски". Също и голяма част от Русия е открадната от тях българска територия. Само, че ДС/ ГРУ рубла-патриотите мълчат по въпроса, а въртят руската интрига с Македония.

46

Анонимен

преди 3 години

До44Не може да е тяхна историята,защото те казват,че не са българи.В миналото държавност ,народ,книжнина,църковност (до 1913г)революцонери всичко е било българско.Македонско е след 1944г.

45

наблюдател

преди 3 години

Отношенията Северна Македония-България приличат много на отношенията Северна Корея-Южна Корея. Един народ в две държави и пълно отрицание от северняците.

44

Анонимен

преди 3 години

Всеки българин, който спира Македония по пътя и към ЕС и НАТО е национален предател. България е последната държава, която има интерес Македония да остане под сръбско-албанско влиание.

43

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 40Какво да искаме от Русия бе? Откъде е дошъл Хан Аспарух бе? На какъв език е говорил? На английски??? На какъвто език са говорили дедите ни, на такъв и сега говорят в Русия!!! И КОЙ от КОЙ произхожда??? Не-г-ра-мот-ник!!!

42

Аз съм българин!

преди 3 години

Ние със фалшиви "ценности" не търгуваме!Просто искаме експертна оценка на маке-шалшификатите!

41

Krom

преди 3 години

Ахааа, дежурните сърбомани от ВМРО ДПМНЕ са получили заплати от Белград! Време е да ги заслужат! Бравос! Яко! Без съмнение "братята" сърби ни обичат много. Е, ами лайте си, от мен що зависи - не ми пречите. Аз само бих анулирал всичките подарени на макета паспорти - така, профилактично. Да ходят на поклонение до Белград и от там да си напазаруват паспорти неблагодарниците. На бас, че от "митингуващите" половината имат български паспорти?

40

Анонимен

преди 3 години

Щом сме споделяли обща територия, значи сме споделяли и обща история. На кое отгоре са ни претенциите тя дя е само наша? Нали уж сме с един и същи произход?

39

Недо

преди 3 години

Да обвиниш, че някой търгува с "македонска история" е като обвиниш някой, че търгува с употребена тоалетна хратия! Даже в случая не обвниения, а поздравления трябва да има, че човека търгува с нещо без стойност!!!

38

Анонимен

преди 3 години

Няма.по иzперкъл народ от севрмомакедонците.Там всеки ще ви каже ,гърците са им охрабили най-плодордната и богата част на Македония.Само ,че ако се беше осъществила държавноста през 1913г.,сега 5млн.им държава македонците щяха да са наймного 2,5млн.Какво ще правят с останалите етноси,около 6-700х.турци,5-600хил.гърци и др.те биха ли се съгласили с глупостите им.Гърците размениха 400х.турци с елини от Турция,това нещо едва ли би станало ,ако имаше държава Македония през 1913г.

37

Анонимен

преди 3 години

До защо....Ние не бързаме. 5, 10, 50... Няма значение,че позицията ни е правилна и исторически справедлива.БГ няма как да удържи на международния натиск.Искаше ми се да можехме,но не можем, за което сме си виновни самите ние.БГ е силно уязвима,ако европейците решат да ни подпукат за куп неща-правосъдие,корупция,еврофондове.За САЩ да не говорим-не са казали, не сме клекнали,но и едните, и другите могат да върнат БГ в първи клас само с едно изявление.Ще ни изтърпят/устискаме до март 2021,толкоз.

36

Анонимен

преди 3 години

Барбаганьовци, най-добре си гледайте тиквите и не се занимавайте с Македония. Ако сте толкова ербап, искайте си заграбените територии, език и култура от Русия.

35

Анонимен

преди 3 години

Протестират, защото Премиер на Македония за пръв път от 75 години се осмели да каже на глас истината.Която те всички знаят, понеже всички са имали баби и дядовци.Но да се лъже е нормалното състояние на тая "нация"И да се краде. Те на това съществуват.Ако няма лъжи и кражби просто няма да съществуват.И затова сега са се пищисали.

34

Анализатор

преди 3 години

До Какво е това знаме?Детска рисунка на дете аутистче е.

33

Анонимен

преди 3 години

До протест 35 То, няма особена разлика с протестите у нас .....

32

Анонимен

преди 3 години

Най-удивителното е как българските родолюбци обслужват руски, сръбски, албански и гръцки интереси в тази измислена драма, без дори да се усетят. Ама какво да се прави, толкова им е вътъка... Най-неграмотните българи най-много "реват", че македонците са им откраднали езика.

31

протест

преди 3 години

Протестират против преговорите за приемане в ЕС? Нали затова се бори с всички сили Заев? Не го ли разбират обикновените хора? Затлачени от сръбска пропаганда мозъци. До там, че средната интелигентност на нацията им вече е под морското равнище!

30

Анонимен

преди 3 години

Националността, религията и езика никой не ви ги ще.Заврете си ги ...знаете къде.Искаме си откраднатата историяИскаме си националния герой Гоце Делчев.Искаме спиране на помията в македонската преса.Искаме да не ни пипате миналото - то е само българско. Тогава македонци не са съществували.Омраза се лее в скопските вестници от 75 години.И това ще бъде предоставено на света - най фашистката държава пръкнала се някога е Македония.

29

Анонимен

преди 3 години

Националността, религията и езика са въпрос на самоопределение и никой не е в състояние да промени това. Само коплексираните пишман патриоти не могат да го проумеят, защото са отровени от омраза.

28

Ясно

преди 3 години

Тия са чисти Българи. Как се псуват един друг.