67

"националисти в

преди 3 години

управлението" сме били имали??Това нашето ни са националисти , а пилци.Виждал ли си немски и френски националисти?Не ни били харисвали. Айде у лево.Всяка държава си гони интереса. Ако се дъраха така с Гърция НИКОГА НЯМАШЕ ДА ВЛЯЗАТ В ЕС.

66

Анонимен

преди 3 години

измислен народ ,измислена държава,измислен език,измислена история това е горно нанадолна македония.....

65

хубавото

преди 3 години

До Анонимен 64Зависи от шопаАко е сърдит мже да ти каже че не е.Ако е роден в Сърбия ,сигурно ще е Сърбин при това националист. Ако е при нас сигурно ще е Българин. От много неща зависи,но най-много в какво настроение си го хванал. Най-важното е че е човек,който може да ти помогне ии обратно да те обиди или да ти навреди,като всеки жител на този свят.Не знам дали ти отговорих,но мисля ,че въпросът ти е малко странен и не на място.Какво значение има какъв ,важно е да е здрав,щаслив и добъ човек

64

много интересно

преди 3 години

До Анонимен 67Не е въпроса дали ще влезнат или не в ЕС.Според мен те няма да искат да влезнат,защото нашата или по точно нашите политици ги накараха да не искат да влезнат.И другия постигнат ефект е че се увеличават хорат които не ни харесват.Освен македоците,вече и голяма част от хората от ЕС не ни харесват,защото имаме националисти в управлението и те постоянно се излагат с поведението си.

63

Анонимен

преди 3 години

С наше и без наше вето ,северняците скоро няма да видят ЕС.Черна Гора от юни 2012 започна преговори ,а до сега са затворили 4преговорни глави.Останалите 31 сигурно в близките 30години.А черногорците през 2012г.се силят ,че ще завършат преговорите през 2020г.!!!

62

Добре

преди 3 години

До ЕдинОбясни, кога след 1990г. т.н. македонци са били близко до нас?

61

Анонимен

преди 3 години

Да се спира с глупостите и през декември да почват преговори. Надухме мускули, добре, да се договорят там някакви отстъпки, които да ни оправдаят ветото; да се използва и старата формулата за езика и подобни и да ги пускаме.

60

Анонимен

преди 3 години

А шопите българи ли са?

59

Анонимен

преди 3 години

От 56 до 61Къде съм писъл турци,Турция?Никъде.До като са стоели в стаята Пешо и Ваньо се САМООПРЕДЕЛЯТ ,като българи.

58

Анонимен

преди 3 години

До57Да,бе отдалечили сме ги от нас.Те иначе до сега ,аха да признаят истинската история.

57

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 56Казваш, че сме турци, така ли?

56

Анонимен

преди 3 години

Какво само 2хил.протестиращи?Явно има ефект от БГ вето ,иначе щяха да бъдат поне 20хиляди.

55

Анонимен

преди 3 години

До АзБлагодара ти Боже, Вселено и Природо, че все още има хора с акъла си на тази прокълната територия, изпълнена със завист, омраза и малоумие.

54

GG

преди 3 години

Тука някакви македонци с бг паспорти и дошли да живеят и работят при татарите, яко кръв пикаят !

53

Един

преди 3 години

Докато си пишете за Аспарух и македонците за Александър,политиците съсипаха един народ и отново го отдалечиха от нас поне за още един век.Браво на Захариева и Каракачанов.Те ще си отидат но съседите ще.останат за винаги,но огорчени и живеещи без нас с омраза.Това ще се запише в историята,като пореден провал на политиците от България да обединят Македония и България.

52

Анонимен

преди 3 години

До 54Само ,че докато са стоели в една стая Пешо и Ваньо се самоопределят като българи.Проблем е ,ако наследниците на Ваньо след години твърдят,че Ваньо не е българин и се е борил срещу българите .

51

GG

преди 3 години

Македонците не трябва да бъдат допускани в ЕС. Не са готови. Прекалено изостанали са не само икономически, но и като манталитет и мислене.

50

Анонимен

преди 3 години

Ако двама човека стоят в една стая, единият е Пешо, а другият Ваньо, историята от престоят им в стаята е обща, въпреки че имената им са различни и независимо от това, чия е стаята. Набийте си го в главите "патриотични".

49

Анонимен

преди 3 години

До 47От там от където е дошъл Аспарух по онова време не е имало Русия,това става 2века по-късно,и то зКиевска Рус тоест Украйна.

48

Аз

преди 3 години

България имаше уникален исторически шанс отново да бъде заедно с Македония,но наложи вето за ЕС.С ветото може би спечелиха някой друг гласоподавател,но загубиха Македония за винаги.Заев ще подаде оставка и всичко отива на кино.Каракачанов и Захариева остават в историята към групата разединители на България и Македония.Сега може би не изглежда така,но ще се убедите в следващите години.