6

Cica Pi4eva

преди 3 години

Пичия сок помага само трябва да е от млада птица. Дъртите не вършат работа. И текила със лайм и сол на вкус.

5

stiga gluposti

преди 3 години

"списанието Blood Advances, ПРЕДПОЛАГАТ, че хората с кръвна нулева група може да са по-малко уязвими"

4

Анонимен

преди 3 години

Зависи най-много колко корона е нагълтала. При големи количества почти сигурна смърт и няма спасение с кръв и др. течности. Дори и ако сменят всичката кръв то всичко е вече увредено.

3

Хемус

преди 3 години

Пич аз не съм вегетарианец,ям първо,второ,трето и нищо ми няма!Самолетът и той Боинг 737!Та истината е в горчивото кафе,пази белите дробове и хубавата бира!За пичи сок нищо не съм казал

2

Истукан

преди 3 години

Това са глупости. Аз съм вегетарианец и не пуша, та на всичкото отгоре от скоро спрях млечните продукти и минах на картофена диета. Само това ме спасява от тежкия вирус. Имам да лекувам и друг проблем и очаквам диетата да ми помогне.

1

Василев

преди 3 години

Няма нула, няма А, няба Б, всичко става на мезе!Да ви кажа нещо под секрет, аз изкарах два пъти коронавируса от март до сега!!!И къде са нашите доктори,учени ,вирусолози,имунолози да им скъсам дипломите, защото вксичко, което казват не кореспотндира на истината!!!Пригответе се за Ад под небето, това си е чисто военно химическо биологично оръжие, което поразява човешкия организъм, не се изгражда имунитет и няма ваксина за него!Джилинджър!ЦРУ!!!