26

Анонимен

преди 3 години

датчаните-45% Нулева кръвна група; 43% кръвна група А; 9% кръвна група В и 3% АВбългарите-32% нулева кръвна група; 44% А; 15% -В и 8% АВ

25

ал куропаткин

преди 3 години

ОТИВАМ да си сменя кръвната група

24

Анонимен

преди 3 години

До ФинА кви са?

23

Фин

преди 3 години

До 19; перуанските индианци не са жителите на Перу....не се излагай...

22

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 22Карал си 2 месеца КОВИД19?Предишният рекорд е 28 дни - летален изход.

21

Анонимен

преди 3 години

До Боби 17Ангина ама през крив макарон !!!И ти си един "разбирач".........о-ле-леАз карах март такава "ангина" 2 месеца и загубих 10% от теглото си.А после теста ми за антитела беше отрицателен.Направих си два щото не можех да повярвам, при това в различни лаборатории.Така че.....Човека с горните симтоми е 100% БОЛЕНс Ковид.Как ще го кара е друга тема.

20

Анонимен

преди 3 години

До абоната е на ~~~~~~~"Отдавна Бг не е страна известна със столетници"А кога е била?Освен в поименника на българските ханове, където се твърди, че някой си бил управлявал 300 лета.

19

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Говорихте, че здравия български ген ни пази.Отдавна Бг не е страна известна със столетници, но да се лежи на стари лаври е грешно.Има останали държеливи възрастни, по здрави от млади хора дори, но те са малко и си отиват лека-полека по биологични причини.Говорихте, че БЦЖ ни пази, но това е досега.Наистина болестите се `подмладиха`, щом на човек ~45г. са открили старческа деменция.Тя не е за приказване работата със здравето на болшинството нашенци !

18

Анонимен

преди 3 години

В интернет има данни, че перуанските индианци са почти 100% нулева кръвна група.А Перу е na 13-то място в света по заразени и умрели.Та е доста съмнително твърдението.

17

Анонимен

преди 3 години

При всеки грип имам липса на мирис в началото.Всички се пишат големите специалисти.

16

Анонимен

преди 3 години

До До Василев 1И по какво съдиш,че не е много умен!?Я обясни!

15

Анонимен

преди 3 години

Ама пишете от утре в сводката и кръвната им група. За да знаем какво става. Когато има изненадващ случай вече ще се пише:"Мъж на 24 години с кръвна група А1+ е сред жертвите на коронавируса"

14

Анонимен

преди 3 години

Преди 20 дни имах температура, главоболие, суха кашлица, треска, липса на мирис, дишах с около 50% от белия дроб и така почти цяла седмица. Направих си бърз антигенен тест, отрицателен резултат, днес тест за антитела, пак отрицателен, направо не знам какво става.

13

До Василев 1

преди 3 години

Ама, и ти не си мн умен, а.

12

Анонимен

преди 3 години

До Василевти си с IQ=3.14 и вирусът те заобикаля, щото те мисли за дърво.

11

Анонимен

преди 3 години

Не вярвайте имам приятели с кръвна група 0 които го изкараха доста зле

10

Анонимен

преди 3 години

До Василев 1Ти си го изкарал два пъти (може би) а аз го изкарах един път и след това още 3пъти се заразявам но с много леки симптоми (само главоболието винаги го има).Така че ако си го изкарал първият път то много вероятно при следващите заразявания да го караш все по-леко.Така ще е докато всички минат през МЕЛНИЦАТА Ковид.Ваксината НЯМА ДА ПОМОГНЕ !!Който оцеле.Това е.П.П. Всички в къщи сме група НУЛА....Останалите изобщо не се заразиха.

9

бай Тъпчо

преди 3 години

Еееее туй мойта група бе, та и минус ми е даже, ама то какво ли ми е плюс, та и туй да ми е... Днеска в магазина взех квото взех и на касата продавачката Мима вика: А бе бай Тъпчо, тури я тая маска както трябва бе, що я държиш като лигавник...Пък аз си казах, на акъла де-То кат та гледам лигите ми капят, ама на нея и викам: Ами ти що си без маска *** Миме? Тя вика: Не видиш ли, че съм зад плексигласа? Пък аз и викам: Ами аз къде съм ***? Ей, да му са не види...

8

Т.Шак

преди 3 години

Това с кръвните групи, това вече е пореден вирус, с който се спекулира в тая насока. Бош-лаф работа!

7

Т.Шак

преди 3 години

До 1Ей го Василев - уж два пъти го ударила "страшната" корона, всички други уморила, обаче него го оставила, да разказва. Ха-ха-ха!