41

Анонимен

преди 3 години

Всеки от нас е минал през гореописаното,ама на това което се е задало,се вика Голямото Зануляване!Туризмът и производните му ще бъдат първите паднали в "боя",след това недвижимите имоти,транспортът,промишлеността и така всеки по редът си!Абе идват "чудни " времена,за тия които оцелеят разбира се!

40

Ще

преди 3 години

Ще отмине всичко и пак обикновения човек ще го отнесе ще си избият загубите от неплащане на персонал и мамене на клиенти, но българина е свикнал да друса кючеци и в първия миг в който за работят ще чакат на опашка пред кръчмите да плащат 10лв за гнусна салата и после се чуди защо собствениците карат скъпи коли. Ние сме си виновни

39

Рошко

преди 3 години

Стига хленчове! Крихте данъци, а сега ревете, защото няма да получите големи компенсации. Станете добровлци в болниците и ще видите за какво става дума... Моя близка, млада лекарка, снощи се е прибрала в 1.30 през нощта от работа и на сутринта отново е в болницата. Карат по две смени защото няма лекари. пратили са ги в отделението за Ковид пациенти за да помагат там. Тя самата беше заразена и дори след 14 дни пак даде положителен тест. Въпреки това я извикаха на работа защото няма кой да работи

38

Хемус

преди 3 години

Преди короната едно десет години хотелите се пръскаха по шевовете,да не ми обясняват,че нямат пари за зор заман или оправданието е,че тогава консумацията е била голяма и разходи!!Отделно парите ги получаваха наготово от чужди туроператори с цел да ги изперат!Един такъв хорелиер ми дължи пари,че му направих една ВиК схема,ама са направи на интересен ,че сега посред зима ще стане интересно по етажите

37

Хахаха

преди 3 години

Какво са искали да кажат авторите:"Минахме през крадене, мамене и наглеене, но сега се чудим защо хората ги няма."

36

Анонимен

преди 3 години

Всеки хотел - летяща крепост, а всяка камериерка - ваксина, в борбата срещу заразата :)))

35

Другари

преди 3 години

Всеки хотел - корона отделение.Всяка камериерка - медицинска сестра.Всяка продадена маска - пирон в ковчега на короната.

34

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 3 години

Притеснени били най-вече, заради техния персонал ?!Ами той е от работливи български етнически туркини.На техните работливи ръце се крепи морския туризъм.

33

Анонимен

преди 3 години

Гарантирано от герП!

32

ГОЛАТА ИСТИНА

преди 3 години

Охоооо... пиленца. Инфлация и cov19 ще ви се сторят, като детска игра, в сравнение с това което ви очаква след приемане на евро-то в България.

31

Гамен

преди 3 години

Кво толкова са загрижени за персонала? Дават си им заплатите и това е. Кво толкова тръбят че били загрижени...Плащаш му на човека заплата кат си толкова загрижен за него и си мълчиш. Ааааа, чакай малко. Те с това че са загрижени, търсят пари да им се дадат. Що да им се дават на тях? Да ги държат на договори и държавата - директно към персонала да превежда, не към работодател. Ама те искат към тях - и до персонала нищо няма да стигне, тогава ще им викат - не работим, кви заплати искате.Не става

30

Анонимен

преди 3 години

А като укриваха данъци им беше добре, нали ?!

29

въпрос

преди 3 години

По рано (преди ковид) съм виждал доста хотели (не по морето), че са празни. Светят примерно 2 стаи. Как се издържаха тогава?Мнението ми е, че те перат пари! Стаята се води на някое борче, а пък паричките идват от дрога и са вече чисти с 15% данък.

28

Анонимен

преди 3 години

Доктор Алинаебегов какво ли мисли по въпроса за салати по 20 лв?

27

Анонимен

преди 3 години

Айде бе, вечно са ви заети стаите и нямате свободни места

26

Анонимен

преди 3 години

Дано на някой да му увре в главата,че на България и трябва незабавна и повсеместна реиндустриализация.За да има туризъм трябва народ с прилични доходи.Ама най-лесно беше да дадат куфарчетата с парите на полуграмотни мутри,които да построят тези безмислени хотели.За заводи акъл нямат.Ето го резултатът,като дойде криза.А тази скоро няма да си тръгне.Местата,където има индустрия,ще оцелеят много по-лесно.В Германия кризата почти не се усеща,за разлика от туристическите Италия,Испания,Гърция и т.н.

25

Бивша рецепционистка

преди 3 години

Когато се подигравахте с труда ни, защо не ревахте, а? Хубаво ви беше, 12 часови смени, нощни дежурства, а заплатата почти колкото минималната.

24

Анонимен

преди 3 години

Бизнеса с услуги е надстройка. Той върви добре, когато хората са сити, здрави и щастливи. Сега разбирате кой бизнес върви винаги - хранителния и здравния. Правете хотелите на ковид отделения...но няма лекари. Лошо:)

23

Анонимен

преди 3 години

Бре,бре,тия кръчмари бре,големи меценати бре!Основното им притеснение видиш ли бил Персонала!

22

сервитьорки

преди 3 години

Не че нещо , ама безплатен обяд няма. Туристическия бранш защо не си задели резерви в годините когато правеха пари ??? Умния си заделя в годините когато има за годините когато няма.