61

Гост

преди 3 години

И на запад не е по различно. Разни сръбски, китайски фирми, не ги осигурявали българи, румънци... И не им дават... Но стоят и чакат, мама учителката да им прати. Целият свят е не това което е било, в Англия, Германия... Живи и здрави, а кво дойде, има ли ковчези хихи. Да не се наложи да ни хвърлят...

60

Щерю

преди 3 години

Това чудо никой не знае и кога ще свърши...

59

Нинова

преди 3 години

Ох, много съм притеснена за хотела в Халкидики. Дано гръцката държава даде некое евро помощ, докато съм доброволка в битката с ковида и обикалям по телевизиите!

58

висок

преди 3 години

Абе хотелиери, света вече не е същия. Вижте световния круизен флот..... режат го на скрап! Вие сте като фабриките за каляски и камшици при появата на автомобилите! Умирате, не се опъвайте. Събаряй или прави на офиси, апартаменти, домове за стари хора....г

57

Анонимен

преди 3 години

Хотелиери: Минахме през инфлация, криза, но такова чудо не е билоа през лятото като приемахте само кеш и не издавахте касови бележки не се оплаквахте, нали?

56

пияница мистик

преди 3 години

Първият път като затвориха всичко един пичага до нас, на Петте Кюшета в кооперацията отдолу има гараж. Изкара си човека колата, разчисти малко и сложи 3 маси и като минавах през тях, особено вечер, винаги вътре имаше поне 5 човека, обикновено и повече да жулят белот и да пият блага ричия или бира, кой каквото му душа сака и си носи, че и музика и мезета си имаха. Така че и без кръчми може :))) Друга банда пък пиеха пред един магазин за алкохол и цигари. Една талпа бяха сложили между 2 дървета

55

пияница мистик

преди 3 години

"Минали сме през мутри, минахме през хиперинфлация, минахме през световна икономическа криза, но такова чудо до сега не е било. Притеснени сме най-вече заради нашия персонал"===Хахахахахахаха :))) Наглеци. Изобщо не ви дреме за персонала. Още утре ще ги вазирате в неплатен отпуск. Дреме ви, че няма да можете да вадите пачки за нови джипове и любовници :)))

54

Анонимен

преди 3 години

щом мутрохотелиерите мучат, значи трябва да благодарим на Короната, че ако чакахме на съда и каскетатурата да въдвори справедливост... Браво Корона! Сега хвани и Лойко за таш*аците и като кмета на Симитли яко го надупи с 200 и да си се върти!!!

53

чети внимателно

преди 3 години

До чичоЗащото:Един българин-хайдутин, двама българи-чета, трима българи-чета с предател.От памтивека е така ... не е отскоро !

52

чичо

преди 3 години

kirov е прав.Животът е въртележка.Само едно не мога да разбера,защо всички заедно не можем да се съберем и да оправим нещата.Явно ще се събудим,когато останем 3 милиона,от които 2 са извънземни.Но ще бъде късно."Бакшишите" и вие сте като останалите!Ние да се оправим а на другите е....л съм им майката!Полицаи,учители,лекари,собственици на хотели и ресторанти и други гледат само своя интерес.Профсъюзи-платени к...ви,медии-също!Изход-смяна на чипа!Кога?

51

kirov

преди 3 години

Трудни времена за много хора. Къде за здраве, къде за прехрана, къде за бизнес...Един хотел генерира постоянен разход, няма как да го изключиш - отопление, ток, вода, охрана, поддръжка и т.н.Много бг бизнесмени инвестираха в хотели през годините. Някои успешно, други не толкова. Сегашната криза обаче хваща повечето от тях за т*ш*ците. Стиска и дърпа яко.Да, живота е въртележка. Днес караш мерцедес, утре не можеш да си купиш кафе. Днес купуваш нова кола на любовницата, утре си в чувал.

50

Анонимен

преди 3 години

и тия хора семейства хранят....

49

Анонимен

преди 3 години

хаха , да пуснем DMS кампания за горките мутри бе! А изглежда те не са чули и днешното предложение на г-жа АНгела Меркел, една от началничките на наш Боко. Та тя каза, че официално ще предложи всички зимни курорти в ЕС да се затворят до края на януари 2021. Ха сега де!

48

Анонимен

преди 3 години

Какво казват нашите хотелиери, не ме интересува. Те са в сивия сектор. За хората, които НЕ СМЕ в сивия сектор, има адекватна помощ. Каквото повикало, такова се обадило. Днеска не ти е нужен бизнесът, адаптираш се, променяш го. Да не даваме примери с хотелите по света как се използват за КОВИД болници и какви ли не други идеи срещу помощ. Утре пак ще работите, няма страшно. Ама 2 години бизнесът ви ще е в застой. Това е. И аз щях да ходя на ски в Швейцария, ама няма. Примирих се.

47

Анонимен

преди 3 години

Всичко у нас е завишено за да печелят собствениците на фирмите един път от укриването на осигуровки и друг път за да се жалват и да искат пари от държавата Ако си си осигурявал работниците така както трябва сега тези работници ще се поемст от бюрото по труда Виновни са си и работниците ами на колкото са се съгласили да ги осигуряват сега толкова и ще получат

46

Анонимен

преди 3 години

Да попитам и хотелиерите бълг продукти ли купуват за храна ако е така ок но ако купуват чужди на по ниски цени това е печалба за тях и какъв им е бълг бизнес тогава когато си осигуряват работниците на минимум и сега голвм вопъл ако са ги одигурявали на това което им дават какъв е прблемът хората ще са бюрото по труда и ще вземат 80/: от заплатата си

45

Анонимен

преди 3 години

Миналата зима малко преди началото на сезона си направих резервация за известен хотел на Боровец онлайн с 30% отстъпка, два часа след това ми се обадиха да ми кажат, че то всъщност нямало места вече и може да ми предложат друга стая на двойна цена. Отказах и намерих малко хотелче на прилична цена. Интересното беше, че вечер в големият и известен хотел, където нямало места светеха 3 стаи, подобно беше положението и в останалите около него.

44

Анонимен

преди 3 години

Капиталистите искат комунизъм за тях и див капитализъм за бедните и работниците.

43

Санитари

преди 3 години

Хайде плачковци,даваме по 3 бона в Ковита!Изкарайте 2месеца там паре има,ама и дупце требе!

42

Анонимен

преди 3 години

когато и да фалират всичките псевдохотелиери ще е късно!