12

Анонимен

преди 3 години

Предпоставка за развитие и зараза с ковид-19

11

РОЗА

преди 3 години

У всеки човек живее едно някогашно дете,което обича да си фантазира.Аз например си представям,че там, в отвъдното,той ще се срещне с нашия незабравим левскар Гунди,загинал отдавна в нелепа катастрофа,и двамата футболни титана ще играят заедно в един незабравим мач...Идеята може да ви се стори странна,но това е само полет на въображението....

10

Анонимен

преди 3 години

Най добрият футболист, който като рече побеждаваме отбори сам. Спечели световна титла сам. Почивай в мир Диего. Обичаше жените, а те обича ха парите му. Има осем деца. Родил се в бедност и направи шампион отбор от италианския юг. И стана приятел на мафията. Всички около него го използваха и имаше много залитания. Наркотици, жени, алкохол. Но голям талант ако го беше придружи с работа.... Няма стигане. Бог да те прости Диего Армандо Марадона Пелуша.

9

Don`t cry for me...

преди 3 години

Добър футболист. Наистина много добър. Повече харизматичен, отколкото талантлив, но пък какъв талант. Надценен ли е? Според мен -да. Дали се преувеличава драмата вече 30 години за прословутия му гол с ръка? Също да. Като човек? Комунист, наркоман, може би педо? Нарцисист? Определено да! Ще има ли драма и сълзи на погребението му, така както и в живота му? Пак да. Поне си се наживя като световно. Нататък има кой да го съди. R.I.P

8

Анонимен

преди 3 години

Няма начин. Един наркоман рано или късно си отива. Те какво са очаквали..., че ще векува...

7

10

преди 3 години

Не спирам да плача. Велик

6

Анонимен

преди 3 години

В Аржентина си го обичат като светец, нормално е да има толкова хора, а освен това и всички спортисти много го уважават. Той си беше гений. Лека му пръст!

5

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 7ПАнимаю!Като те наобиколят по 50-60-70 човека всеки ден и след месец -два вече не знаеш на кой свят си и какво искат от тебе. И тогава започва да те избива на две каки, две ракийки, две къщи (за да се скриеш) и така по нанадолнището... Трябва да си много дисциплиниран и с твърд характер, за да не изпушиш.

4

Анонимен

преди 3 години

Трябва да поканят и Ескобар за доставчик, толко народ и тир няма да им стигне :)

3

Бог да го прости!

преди 3 години

Този човек е бил щастлив само когато е ритал топка в квартала на бедните като дете. Оттам насетне пълна смрад. даже и да умре не го оставят на спокойствие. от момента, в който станеш известен те превръщат в стока. дават ти някой лев, после ти набутват каки, дрога, имоти, адвокати, лекари и до края си в капана им. Разкарваха го на последното световно като ходеща кукла и му плащаха по 10-15 хиляди на ден, защото иначе няма кинти за бело. А на кадрите се вижда, че е с тотално изпържен мозък.

2

Анонимен

преди 3 години

Пфу! Всичко вече е стока, която се търгува - даже едно погребение. Сапунка!

1

Анонимен

преди 3 години

Кремирайте го и го изсмъркайте, ще бъде незабравимо прощално парти