35

Мен

преди 3 години

Същият отлив го има и от софия в посока малките градове. Очаквайте следващите няколко месеца рев от наемодателите с по 5-6 апартамента, които им се "самоизплащат" от наеми. Има огромен ръст на празни апартаменти и офиси, които никога повече няма да се напълнят. Който не продаде сега ще продава на половин цена след година.

34

Айде , без наивници

преди 3 години

Дедо ми преди години е бил адвокат с кантора в малък град, и е печелил добре , щом е изучил две деца за доктори, ама си е имал и имот на село , за да се храни и почива ,защото на една заплата винаги е трудно , даже и при нормален живот!САМО НЕКОИ ХОРА ПРИ КОМУНИЗъМА, МОЖЕХА С ЕДНА ЗАПЛАТА ДА СИ ХРАНЯТ ЦЕЛАТА РОДА И ДА ГИ ПРАЩАТ ДА УЧАТ У ЧУЖБИНА....АМА НА ТАЯ МАНДРА И ДОЙДЕ КРАЯ!Ами , ще се учите да работите /на по 2-места/ и да строите живота нов, ....ЗАЩОТО ТОВА ПРАВЯТ ПО ЦЯЛ СВЯТ !

33

Анонимен

преди 3 години

До славянинПредсказанието е едно, сбъдването му съвсем друго.

32

Alex

преди 3 години

До АнонименБро, визират хора с професии, които бачкат "remote" :)

31

Alex

преди 3 години

Аз съм един от тях - Малта - с. Сива река :)

30

Анонимен

преди 3 години

Интересно ми е да видя еднопосочен билет по направление Париж-Конаре.

29

Анонимен

преди 3 години

Ха ха голям смях тичат кьм бьлгария няма време да преброим желаещите - умират си да живеят щастливо в бг - сьс - 650 лв бруто

28

До25

преди 3 години

Да де ама на това се вика временно пребиваване а не "еднопосочен билет"

27

Приказки за наивници

преди 3 години

Връщане в БГ .Звучи страшно ,дори и да си помисля. Около София,Варна,Пловдив трябва да се избират села с най-малко *** . Защото тия сини венци,опоскват всичко ди което се докопат. А и не всички млади в странство са IT,журналисти,мениджъри и пр. Аз спадам към работническата класа,машинен оператор в завод,в БГ какво и къде ще работя,като се очаква да затворят кепенците доста народ. Е само на едно копане с мотиката, ли да разчитам. Ами ток,вода,Храна,лекарства,трябва и нещо да се работи.

26

Анонимен

преди 3 години

Май някои хора са си надценили възможностите и са си купили имоти по селата и сега в пандемията го закъсаха, ама няма на кого да продават, та се търсят балами с някой лев.

25

Анонимен

преди 3 години

Пчелата от снимката силно се вълнува от новината.

24

Анонимен

преди 3 години

До 0-0 21Глупости! Не е лансиране на Севера. Просто там е по- евтино в сравнение с Южна Бг. Или хората, които се върнали, са от тоя край. Ти лично май имаш интерес да се продават имоти из Родопите...

23

Анонимен

преди 3 години

Лъжи от лъжица? Защо?

22

Не искаш да се върне

преди 3 години

Пребират се България тея дето тук на запад са без договори или временни договори и бяха изхвърлени . Иначе казано неквалифицирани работни

21

Анонимен

преди 3 години

България е под 7 млн души, а смъртността ни последните седмици е 2 пъти по-голяма спрямо миналата година. Тенденцията е да се увеличи още. Малките градове вече се обезлюдиха, да не говорим за селата. Бизнесмените и те ще го усетят скоро. Просто няма кой да купува нищо. Няма хора. С такава евтина пропаганда хора няма да се появат!

20

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 10Заради К19 може би са останали без работа. Имат малко спестени пари и с тях ще си купят евтин имот на село за 10-15 хил. лв.(или по- малко), колкото да има къде да пребивават за няколко месеца. Като свърши пандемията, пак ще заминат.В градовете имотите са скъпи и не си струва да инвестират големи суми за няколко месеца престой в Бг.

19

Анонимен

преди 3 години

Хе-хе! Трябва да си луд, за да отидеш да живееш в което и да е българско село.....

18

Къде е уловката ?

преди 3 години

Западняци пък продадоха апартаментите по морето, на наивни руснаци.Сега руснаците няма на кой да ги продадат, а са в чудо от честите ремонти, на некачественото строено.

17

Учителя

преди 3 години

Петър Дънов е икона на слугинчетата от 30-те години.

16

0-0

преди 3 години

"като най-търсени са местата около големи центрове като София, Варна, Велико Търново, Ловеч, Троян"Забелязвате ли как от 5 посочени града 4 са в северна Бг, опитват се да лансират тамошния западнал пазар, а за Родопите, примерно, дума не обелват ;)