255

Анонимен

преди 3 години

Аз взех еднопосочен билет до София от Франкфурт но след нова година ще взема еднопосочен обратно. В немско ми е супер. Как си представяте да бачкам за някой алчен празноглавГаньовец ?

254

Развален телефон

преди 3 години

- Алооу, медиЯта ли е ? Обажда се Гошко Жирналистчето.Някакъв човек се е върнал от чужбина и се е заселил в старо забутано село в Родопите.- Какво викаш? Лошо се чува. Колко? Десет човека са се върнали от чужбина ли?- Не бе , за какви сто човека ми говорите? Казвам че отишъл в някакво село...- Ало, лоша е връзката . Ама новината е добра . Значи казваш, петстотин човека са се върнали от чужбина и заселват празните села? Ами че това е НОВИНА. Веднага ще я публикуване. Хората трабва да знаят.

253

Забързан

преди 3 години

Както виждам препъват се от бързане да се прибират във "преуспяла" България.

252

Додо

преди 3 години

Ясно! София ще се напълни с 10 годишни таралясници с десен волан, татуирани батки-шкембенлии с диагоналки и ризки, с два номера по-малки от размера им; но с огромни претенции, несъответстващи на социалният им статус!

251

Bond

преди 3 години

Такава измислена тъпотия извън ковид-а, скоро не бях чел.

250

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 255Всизко ток, жица и малско, ама баш па Лидл.

249

Анонимен

преди 3 години

Аман от легенди. И аз живея на село, но в Германия. Природа, планини и инфраструктура с 3 училища, Лидъл и какво ли още не. Градът е на 10 мин. с кола, спокойствие, работа и сигурност. За какво да се връщам в България?

248

Анонимен

преди 3 години

връщат се чистачките.гледачите на баби и дядовци.сепвитьорите и камериерките..... Не е съвсем така, който знае език и е работил легално си е на помощи и живее спокойно. Трябва да си умопомрачен че да се върнеш в България в тази криза!Познавам чистачки от Англия които вече близо година са на юнивърсал кредит с платени квартири и абсолютно безплатно здравеопазване и зъболечение. Английският им е на доста добро ниво.

247

Анонимен

преди 3 години

и ако отидеш за 10 дни на море катунът от Пакистан да ти свие всичко от къщата барабар с керемидите?

246

Анонимен

преди 3 години

на село.дето няма вода.редовен ток.магазин.аптека.болница.училище.и пътят е като в лунен пейзаж.където арендаторът може да изпусне язовира.или да ти построят станция за горене на опасен *** до вратата...я бе...

245

Анонимен

преди 3 години

връщат се чистачките.гледачите на баби и дядовци.сепвитьорите и камериерките..

244

наблюдател

преди 3 години

До АнонименПишеш празни приказки - няма грам факти или наблюдения

243

6

преди 3 години

Това са *** , които са бил ползвани за гледачки ,във фермите , строителството ...Все едно аз да оставя София и да отида в Трънско да гледам бастунести баби и дядовци ,захвърлени от съдбата ,пияндета , *** ,*** ...

242

Анонимен

преди 3 години

До 247Здравеопазването в Англия, Германия и Франция е "лошо" защото българските ганюги не говорят местен език а местните не можеш да ги накараш една добър ден да кажат на български! :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

241

До ИТ спец

преди 3 години

Аз ти казвам, че ти се заяде за най-тъпата причина, а "отделно корупцията, здравеопазването и инфраструктурата" също не са толкова голям проблем в Англия, Франция и Германия, в които "може" да иска да се върне някой. Отделно, пак говорим за връзка с града и пак да си на село.

240

Док

преди 3 години

До IT спец:Имам приятел, живеещ в село до В Търново. Твой колега е IT. Има си 1 Mbit/s в селото. Въобще селата около Търново са си много живи и свежи. А цените на имотите в най-близките около града са съпоставими с имотите в градската част.

239

Анонимен

преди 3 години

Истината е съвсем друга :)))) заради локдауна в Европа държавата им изплаща 80% от заплатите и сега се връщат в бг да се правят на паралии :)

238

IT-спец

преди 3 години

До Анонимен 243до някъде си прав, ама кой ISP в БГ на село предлага 1Gb/s, отделно корупцията, здравеопазването и инфраструктурата с тях немога да се примеря в БГ..

237

Анонимен

преди 3 години

До IT-спецЗа парите коти ще спестя, между 90 квадрата апартамент край Гамел Конгевей, заедно с паркинга за колата, ще си позволя 400 квадрата жилище с прислуга и 12 километра жица, да ми я опътнат от ISP-то до където съм аз. Само казвам ...

236

Кат секи друг път

преди 3 години

Да го дyxaт бедните общо взето то ми ...