95

F-16

преди 3 години

САЩ измародерстваха васалите с няколко милиарда за остарели самолети които нито са произведени, нито ще бъдат доставени някога.

94

какво се чудим

преди 3 години

По време на социализма политбюро и партийната номенклатура се лекуваха в праителствена болница със зъпадни , а не с руски лекарства та руската номенклатура ли ще се прави на александър матросов

93

Анонимен

преди 3 години

Вожда ще се ваксинира скоро рекламно по тв,и ще продължи да стои в бункера

92

България над всичко

преди 3 години

Един народ е разумен,когато се ръководи единствено и само от интереса на собствената си държава.Умният се поучава дори от успеха на врага си.Да си дипломат е цяло изкуство.Тук няма изток,запад.Има интереса и ползите на България.

91

Калеко Алеко

преди 3 години

Важното е че товарищ путин пръв обяви че има ваксина, а кога ще я приеме е друг въпрос ... в раССията всичко се прави така, на думи братушките на нашенските русофили винаги са първи, а делата винаги могат да почакат ... то и СеСеСерето им беше първо във всичко, преди да изпадне в своята несъстоятелност, и да повлече в блатото на посткомунизЪма и държавици, като нашата ... !!!

90

До114

преди 3 години

О,свещенна простота и невежество.Освен екшъни и порно,гледаш ли нещо друго,пример СNN? Явно не,защото западен език не се учи в кръчмата,и защо да се напИняш,като може да ти е леко и безхаберно и да плюеш,плюеш.....

89

Анонимен

преди 3 години

Да не му умре съвсем маленкая, мекая пишччицца, че Ердо на какво ще плюе...

88

Курдо Коленков

преди 3 години

Е в Русия се прави Лада, но *** на Лада не се качва... Прави се и Йотафон, но другаря ползва Айфон Правеха се и защитни облекла, но *** ходи на посещение в болница със защитен костюм на Дюпонт... Та митовете за "импортозамещение" остават за електората... за гаулаитерите -те знаят кое е по добре :)

87

до 96нямам доверие

преди 3 години

Няма ли да измислите още някоя простотия и да повтаряте пропагандата на,,знаещите отСАЩ" ?Така тръбяха за химическо оръжие в Ирак,а после като разсипаха всичко казаха ,че било грешка.Вярна за тях е не истината,а това което им е изгодно.Лакеи сте ,затова сме на този хал.Бършете им задниците,миите им чиниите ,а те ви грабят със ток,вода,природни богатства.Да не говорим за безплатните бази у нас.Аз бих си сложила руска ваксина,ако е наложително.Нищо добро не видя обикновенният човек последните 10г

86

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен troll 57Русия задмина Германия по БВП и вече е пета световна икономика оставяйки Германия след себе си.Явно износа на шишарки и брезови клонки е отбелязал истински бум

85

Анонимен

преди 3 години

И кога успяха да направят по-големи клинични изпитания на "Пфайзер" и "Модерна", след като видяха бял свят доста след "Спутник V"?

84

Отечествен Фронт

преди 3 години

До Анонимен Много си прав за цивилизацията братле .Ти си толкова близо до нея и до гей парадите и розовите прашки и розовите *** че чак пращиш от радост за това колко е хубава твоята деградирала цивилизация ,дето всички нормални народи плюят на нея като прокажена.

83

Анонимен

преди 3 години

в българия хората умират на стълбите пред болниците а гербавите ла..на.ри имат задача да плюят путин

82

Отечествен Фронт

преди 3 години

До Анонимен Опитно зайче си ти Българчето дето тридесет години бандитите и разбойниците си правят експеримент със такива глупаците като теб ,за да видят колко си издръжлив на глад мизерия ,на психически и здравен тормоз .Та погледни се ти във огледалото и се виж че си достигнал дъното на живота във България . И недей да гледаш във чуждата паница ,гледай твоята че е празна и так ще бъде докато има такива като теб слуги и шутове .

81

Анонимен

преди 3 години

Всички като се докопат до власта откачааат -мислят се за безсмъртни-трупат богатства като ,че ще живеят 100 хивота, мислят се за нещо повече ,ама са човеци -биологична маса ,миг ,прашинка в безкрайната вселена...................

80

Анонимен

преди 3 години

Ами те сами признават, че не е сертифицирана, самият Песков го казва. Какво да се коментира. Нещата са ясни, не е хич сигурна, само е пропаганда на Кремъл че са първи. Е първи, ама...

79

Анонимен

преди 3 години

До ЧебурашкаДа бе ама Екатерина не е била рускиня и е имала повече акъл от останалите :)

78

Анонимен

преди 3 години

На мен ми е много интересно с какво е бил ваксинирал дъщеря си :)))) кажете бе *** :)

77

пияница мистик

преди 3 години

Путарангеса знае много добре, че няма никаква съветска ваксина, както няма и хиперзвукови ракети, освен на анимация :))) Тя си е за шап по свинете, на него може и да му помогне, понеже влиза в тази категория, но той си е едно страхливо джудже и не иска да рискува. Видяхме го как обиколи болницата в космически скафандър (американски). Ще чака лошите американци да я пуснат в употреба.

76

Анонимен

преди 3 години

"Колкото по - далеч от Русия, толкова по-близо до цивилизацията."-----------------------------------Защо ли така наречената колективно-западна цивилизация извършва постоянни провокации срещу Русия като тази, сътворена във вторник от разрушителя US Джон Макейн, който навлезе в руски териториални води в залива "Петър Велики"? Защо трябваше да се налага големият противолодочен кораб Адмирал Виноградов да спира нарушаването на държавната граница на Русия, заплашвайки пиндоса с таран?