135

Анонимен

преди 3 години

Уродливото джудже знае, че всичко всичките му претенции са измислици.

134

Анонимен

преди 3 години

Ресия, тюрма народов/Ресия, тъмница за народите/. Което важи до днес.

133

Анонимен

преди 3 години

Русия анексира чужди територии и до днес,саздава конфликти,подкрепя теоризма, в саседни държави,Украйна,Нагорни Карабах,Южна Осетия,Чечня...изнася тероризъм,в Близкия Изток. Русия мечтае за световно господство и е заплаха за света.

132

Анонимен

преди 3 години

128 Русия не освободи своите колонии,чужди земи,на подтиснати народи,заграбени още по времето на руските царе, защото граничи с тях.Както това направиха великите сили през 60 гоини на миналия век,когато се разпадна Световната колониална система.Русия е криминална държава, управлявана от диктатор. Русия не познава демокрацията,никога не я е имала,от монархията,"скочи"направо в комунизма.за първи път получи парламент"Дума",в историята си,при Елзин и той е пародия ,но не и демократична институция.

131

Анонимен

преди 3 години

141 Без помощта па запада Русия пямаше да победи Хитлеристка Германия.Те имаха общ интерес, унищожаването па фашизма и спирането на Хитлер, който искаше да завладее света.Западат даде на Русия гориво, резервни части,храни, пари, и военна сила. Да не забравяме, че Сталин и Хитлир бяха съюзници, преди Войната и искаха да си поделят света/договорат РибентропМолотов.

130

Анонимен

преди 3 години

141 Без помощта па запада Русия пямаше да победи Хитлеристка Германия.Те имаха общ интерес, унищожаването па фашизма и спирането на Хитлер, който искаше да завладее света.Западат даде на Русия гориво, резервни части,храни, пари, и военна сила. Да не забравяме, че Сталин и Хитлир бяха съюзници, преди Войната и искаха да си поделят света/договорат Рибентроп-***.

129

Анонимен

преди 3 години

Именно нашите руски братя ни спасиха от турско робство.Народ,който не помни историята си няма бъдеще.Поклон пред скръбта на децата,които са загубили бащите си-руснациБългария помни!!!.

128

Анонимен

преди 3 години

Ще го приеме ама ще си търсят догодина ново джудже

127

Местя си ГО веднага

преди 3 години

Три пъти!Веднъж за Россия Веднъж за ваксината имИ веднъж за Путин Наздраве!

126

Анонимен

преди 3 години

Ето защо и Зайчарника на Фигуранта не иска да се ваксинира !?

125

Анонимен

преди 3 години

За какво ви е ваксина като от стреса ще ви хванат хиляди болестиГарантирано от ***

124

НСА

преди 3 години

Медицинска академия не е конкурент на НСА по простотия, *** нямат конкуренти (и в ниското IQ също)

123

Major академик!

преди 3 години

Аз на руската медицина не вервам въобще, ако не ви сменим чиповете, ще ви промием мозъка с автентична бг акдемично медицинска простотия

122

Газета.ру

преди 3 години

До русский оккупантТази информация я хвана директно от космоса през сателита Лий? Лол

121

Анонимен

преди 3 години

Защо Путин все още не е приел руската ваксина срещу COVID-19?защото знае, че полза от нея няма :)

120

Я па ти..

преди 3 години

До Врачанин 137 И аз съм врачанин , и ти казвам че си написал глупости.Живееш в прекрасен град, благодарение на кмета К. Каменов и ГЕРБ.

119

Отечествен Фронт

преди 3 години

До Анонимен istmat.info/

118

Отечествен Фронт

преди 3 години

До Анонимен Тя Русия сама се справи със Германия като се би сама срещу нея цели три години .И англосаксите като видяха че Русия ще стане най огромната държава във света се намесиха за да вземат и и те каквото могат от световната баница . А ти май че четеш жълто патени либерални парцали дето лъжат хората по света .Да ама не то си има факти и документи исторически и никой не може да излъже хората лъжат се само глупаците и продажниците никой друг .

117

USAфоб

преди 3 години

Защото сегашните и новите президенти на кравария - всички са опитни свинчета на новите американски ваксини?Та даже вече се цитират и суми за сключени договори и доставки....

116

Анонимен

преди 3 години

До Отечествен ФронтАко англосаксонските държави бяха оставили Русия сама да се оправя с Германия, сега Русия щеше да е до Атлантическия океан.