74

Анонимен

преди 3 години

Германия печели няколко милиарда годишно от кафе. Купува евтино сурово кафе от Африка, обработва го, опаковава го и го продава. Няма лошо. Но защо и африканците не правят същото и да печелят, това не са високи технологии да печеш и опаковаш кафе. Европа и почти целият свят налагат на Африка такива високи мита за износ на обработено кафе, че те ако започнат да го правят няма да могат да си плащат кредитите, изчислено е точно. Но за сурово кафе няма мито, Германия купува евтино сурово кафе.

73

Анонимен

преди 3 години

Ограбените африканци ... от 100 години никой не ги граби. Докъде стигнаха? Конго? Лаос? Докъде? А да - до рязане на ръце и крака на деца, ултра марксизъм, глад, разруха и смърт. Не ми ги хвалете и не ги изкарвайте жертви!

72

Анонимен

преди 3 години

До На зъболекар"Аз на ум: ".................................. кво правиш в български зъболекарски кабинет тогава?"<br><br>ПС: Бившата живее в Швейцария и бях там 2 пъти. Не съм възхитен. Май за това е бивша."То и Ралф Лорън е хубава марка, ама предпочитам H&M, защото е 20-30 пъти по-евтина и е на качество, което ми стига. А бившата е вивша, защото ит е ставаш.

71

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 62Какво точно, да им върнат? Опиум? Роби? Ок...

70

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 68Спри да повтаряш едно и също. 5 човека ти отговориха защо. Ако отказваш да приемаш реалността, то добре, но на шизофринията трябва да се третира!

69

Анонимен

преди 3 години

До AziЕ направил грешко човека и ти се наежи веднага.

68

Анонимен

преди 3 години

Швейцария е Македония с по-високи планини. Ще признаем швейцарски език.

67

Azi

преди 3 години

До Истукан"Те се борят със стадиен имунитет и без мерки."С какво се борят??

66

Анонимен

преди 3 години

Ядрено слънце за тези.

65

Анонимен

преди 3 години

73, жените им ли имаш предвид?

64

Анонимен

преди 3 години

В Швейцария една крава получава повече пари от един българин.

63

Анонимен

преди 3 години

До Цеко от Богданов долКато са толкова богати и читави ще се лекуваме там от короната. Но който има пари, защото ще искат и 100 хиляди франка за лечението.

62

Анонимен

преди 3 години

"Щвейцарски шоколад?Не,български от Своге", една стара реклама.Швейцарския шоколад е марка,но и белгийския не му отстъпва.Но щвейцарския е скъп ,защото според тях удоволствието е скъпо,а не винаги си го заслужил.Те произвеждат и висококачествени млечни продукти,най вече сирена,кашкавалу,нищо общо с нашето качество и технология

61

Истукан

преди 3 години

Те се борят със стадиен имунитет и без мерки. Първи ще преборят вируса.

60

Анонимен

преди 3 години

България изпрати бележка на САЩ че ще застреля САЩ и САЩ за да се спасят от застрелването да не бъдат застреляни от цивилноте българи, бяха принудени да бомбардират цивилно население в София, иначе САЩ изобщо не са искали да бомбардират цивилно българско население, бяха принудени от бележката.

59

Анонимен

преди 3 години

А защо САЩ не бомбарираха Швейцария която финансира Германия през Втората световна война? Швейцария финансира избиването на 20 милиона руснаци, а за това, че България карала одеяла и сухари през войната на Германия САЩ бомбардираха България и избиха хиляди цивилни българи, а не складовете с провизии. Докато Швейцария която финансира убийството на милиони никой не я бомбардира?

58

Анонимен

преди 3 години

До Колев от РазложкоТи за граха ли се хвана :)) Имат пари щото банките са там, не че са техни :))) Ако пбичате най ниската надморска височина да е 1500 метра, отивайте :)) Не че ще ви приемат, просто им работете.

57

Чукундур

преди 3 години

Спете бре раята! Броени дни остават докато затворът пак жалката ви държавица бре.Че ще изпукате от коронавируса . На първо место сте по смъртност. После ще станете на първо място и по гладни и умрели от глад. Глад,глад кузум всички ни чака.Библейски глад.А аз съм чел и корана и библията.И да ви кажа всичко е бошлаф.Истината е в парата.Спете че утре ще работите за мижавите 500ойро па някъде и за по малко.

56

Колев от Разложко

преди 3 години

Лагери имат, ама не знам с граха как са? Некой знае ли че ми е любопитно.

55

Анонимен

преди 3 години

До На зъболекарАми те са изцяло планинска държава, кой иска да завладее само планини ? :) Не ги закачат щото не им обръщат внимание, но спор няма за банките и шоколада :) Да не забравя да спомена че е малко по голяма от Северна Македония, тоест джудже :))