94

Калеко Алеко

преди 3 години

Хайдее ... форумните зевзеци взеха да оплюват и Швейцария, нали е страна от загниващия запад, а не евроАзиатската им матушка ... така е другаре и товарищи, Швейцария е страна на банките и шоколадите, когато вашите баби и дядовци посрещаха една окупационна армия с хляб, сол и свалени ***, а майките и бащите Ви маршируваха под строй и викаха: КПСС-БКП-Вечна дружба ))) швейцарците си уреждаха държавата, където Вие сега ще ходите само като обслужващ персонал или ще я гледате през крив макарон .. !!

93

men

преди 3 години

факти:- единственото горанчеие с/у короната е маски в транспорта и обществени сгради- урели ОТ корно няма, съобщават ги като смърт свързана с корона- данъците са доста доста ниски но животът доста скъп, таксуват те по друг начин- изнасилвачите повечето не помирисват затвор- от кафето от африка печелят доста и италия

92

анонимен

преди 3 години

Швейцарците са *** да живей България!

91

Анонимен

преди 3 години

В Швейцария населението е доста застаряващо, естествено е см-та да е по-висока от Германия. Там, знаете, танте покани едни брадати дечица по на 25 г.....

90

Анонимен

преди 3 години

До 100Връщай се обратно в бърлогата и продължавай да вегетираш! Това не е теоята тема!

89

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 100Нещо като в България, само дето там може да си позволиш да си безработен и наркотиците са по-добри ...

88

Анонимен

преди 3 години

Богати в Швейцария са няколко процента банкери, другите са одрипани пpoшляци, живеещи в пещери и по чукари.В големите градове наркоманията, престъпленията и безделниците са правило.Да ходят да се снимат с техните претенции.

87

Анонимен

преди 3 години

В казана българите се дърпат, а аз им стоя гард...

86

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 94Абсолтно нищо от това, което каза, няма никакво значение ...

85

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 95В Холадния да не мислиш, че правят милиарди от кафе? И егати и бахливата африка, ако само ендо кафе имат...Освен това са цял скапан контенент и нямат мита само с Европа. Могат да ис създадът собствена и добра икономика вътре, но неееее ...

84

Анонимен

преди 3 години

Да си ядат шоколадите и да мучат по-малко.Светът си има достатъчно проблеми и без тях.

83

Анонимен

преди 3 години

А Италия,Нидерландия изобщо " не печалят" от кафе?Някой се хванал само за Германия.

82

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 68Може да сме е карали на сухари, но сме говороли български, чувствали сме се българи и т.н :) Не говорим три езика, не живеем в планините над 2000 надморска височина :)) По багати са от нас, спор няма в това, ама ние имаме националност и говорим на един език - български :)

81

Тъпомер

преди 3 години

Била неутрална,смях в залата,измислици за наивници.

80

До 88

преди 3 години

Е малко се събудиха от прането не е както е било.Щвейцария е поела ангажимент за произхода на парите.Високия стандарт не се поддържа само от банките които са частни.Данъците са високи,но не и непосилни,както във Франция и Германия.Културата е друга ,отношението към хората,изискванията нямаш избор да не спазваш.Примерно за изнасилване -доживотен затвор ,и ако съдия освободи предсрочно,защото осъдения е показал промяна вследствие участие в програми,но извърши същото отново,съдията носи отговорност

79

Анонимен

преди 3 години

До 90 ти пък какъв си? някакъв пияндурник с инсомния

78

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 88Олеле ... колко е зблуден плебса ... И да, от патрициите сме!

77

Анонимен

преди 3 години

Изобщо не е спорно, ако Швейцария не беше финансирала Германия за избиването на 20 милиона руснаци нищо нямаше да остнае от нея. Била неутрална. Ами целеия свят да беше обявил неугралитет и Германия никой нямаше да напада и нямаше да има Втора световна война.

76

Анонимен

преди 3 години

Швейцария не е грабила африканците както другите страни в Европа. Швейцария е мафиотска държава която жиевее богато от пране на пари на световната мафия - наркотици, проституция, търговия с оръжие и органи, укриване на данъци.

75

До 68

преди 3 години

Щвейцария е неутрална страна,не е участвала във войни.А кой кого е финансирал е спорно,защото в швейцарските банки се съхраняват капитали от цял свят,включително и руски,най вече след перестройката.А български тоже.