42

Анонимен

преди 3 години

Брей!Рядко съвпадение на съгласия (лайкове) и то на нула против!Сигурно има нещо вярно!Избирайте ГЕРП само!Който разбрал намека да гласува с плюс или минус, ако не е разбрал!

41

SS

преди 3 години

От извесно време призовавам.Българи въоръжавайте се кой с каквото може.Нищо хубаво не ни чака.Бъдещето е неясно и няма да е розово.

40

SS

преди 3 години

Либерализирайте закона за огнестр.оръжия и престъпноста ще падне! Да ,ама онези от парламента ги е страх ,някой да не им пробие дебелите шкембета.За тях е по добре народа да страда от всякаква престъпност.

39

Анонимен

преди 3 години

Няма полицай който не е топнат в някаква схема. От охрана на наркоразпространители, до информиране на авто-джамбази и едри престъпници, ходатайстване и каквото се сетите. Изхвърлят в коша сигнали и протоколи. На място - срещу рушвет лъжат, викат фалшиви свидетели, пишат предупредителен протокол на повикалия ги вместо на престъпника. И накрая искали по-големи заплати.

38

Анонимен

преди 3 години

Te delqt s apapite na koi da revem?????,,

37

не не ми дреме

преди 3 години

не им вярва на човеци с Шап-ки

36

Анонимен

преди 3 години

Когато бях охрана познавах и още познавам от полицията, не им е лесно и на тях :)) Но съм съгласен че донякъде не си вършат работата :) Но не си мислете че е лесно да въдворяваш ред и да си учтив същевременно, иначе си има *** във всяко стадо, не е тайна това :)

35

Анонимен

преди 3 години

По-скоро от 100 грабежа до МВР стига един, а от 100 стигнали до МВР, МВР разкрива един. С други думи от 10000 грабежа, един се разкрива.

34

Герб

преди 3 години

Видими резултати!

33

биюк бъшънъ

преди 3 години

спът по цял ден,къде ами под цъфналата дюля с ката-фал-ката,каква работа да свършат.,работа под цъф. дюля

32

Анонимен

преди 3 години

В либералната демокрация очевидно никой началник или дори министър не може да накара подопечните си да работят и то честно и почтено. Друго обяснение нямам. Дори да има добри това не е достатъчно, защото очакването е всички да са преди всичко честни и почтени и да няма задкулисие, тогава обществото само ще им даде уважение и повишение.

31

Anus shepti

преди 3 години

НАЙ ДОБРЕ ДА СЕ ОПРАВЯ КОЙ КАК МОЖЕ.МИЛИЦИОНЕРИТЕ НЕ РАБОТЯТ ЗА ГРАЖДАНИТЕ.САМО ПУШАТ И РЕВАТ ЗА ПАРИ.ОМАСКАРЕНИ И УМЕРЗЕНИ БАБАИТИ И ЧУКУНДУРИ.

30

за нищо не са

преди 3 години

Всеки път като видя такава публикация ми припомнят случите, в които не са си мръднали пръста милите ни милиционери. Абсолютно безполезни, най-често замесени, и винаги ***, хрантутени от нашите данъци

29

Анонимен

преди 3 години

Каква вяра очаквате да има ми те вземат обратната страна, пострадалия престъпник, а престъпника герой. Това никъде го няма освен в нашата прекрасна страна от както дойде либералната демокрация стана непоносимо с тия хора няма надежда на света ти да отиваш да прикриваш престъпника който бие лъже и краде, само защото твой човек е.

28

Киро Рамбото

преди 3 години

Аз имам усещането, че не само за грабежи, а за нищо не бива да се оплакваш в полицията, защото не само, че няма да ти помогнат, а проблемите само ще се задълбочат, макар и не задължително заради самата полиция.

27

Не

преди 3 години

Не че не може,просто не иска.Защо ли?Аз не знам. Но полицията сигурно знае.

26

еми

преди 3 години

случвало ми се е , изцапаха и направиха мазало. накрая нищооо. утепляци.

25

Ванката

преди 3 години

А от целия ЕС ние си имаме най-много полицаи на глава на население! Някой да е видял през последните години патрулиращи полицаи по улиците? Без да броим онези по протестите... Отделно си имаме жандармерия, ГДБОП, спец. сили, ДАНС и пр. курбанджии...

24

Анонимен

преди 3 години

Полицията може, но не иска. Така или иначе получават заплати , но пък % от печалбата на крадците няма да получи, ако ги хваща.

23

Щерю

преди 3 години

Полицията може, но - не прави...