173

Защо

преди 3 години

ве линейките стоят в бездействие требе да хвърчат на всеки 5 минути много болни от грип.

172

Киро

преди 3 години

*** долни уморихте хората с вашите измами и измислени хора. СРАМ И ПОЗОР ЗА ВАС лекари- мошенници!!!

171

интересно

преди 3 години

в цялата тази история Мориарти не обели една дума. Само е качил снимка на Тотлебен на стената си във фейса.

170

55470

преди 3 години

Защо не дезинфекцират градския транспорт, асансьорите и канализацията? Това са мерките, които биха разредили кноцзентрацията на вируса, а оттам и разпространението му. На всеки от НОЩ ще изпратя снимка на предписание от РЗИ, връчено на 14 ден от положителния му тест. Ще го изпратя и на СЗО, за да са наясно с причините за трагедията в България.

169

веднага

преди 3 години

как ги лекувате и как ди изписвате дофтори с 5000лв. заплати.Вие не ги лекувате пращате ги по домовете трампаджии.

168

Анонимен

преди 3 години

Народът гласува вот на недоверие на НОЩ - ето бай Тодор ви го каза!Липсва доверие към тях! ОСТАВКА!

167

Анонимен

преди 3 години

Ми какво доверие очакваш бе, Катранджиев?То на такива като тебе човек никакво доверие да няма, само лъжете!Как ще убедите хората че сте прави? Явно не можете! Махайте се тогава!

166

Мдам...

преди 3 години

Учителите, които не знаят от кое копче се включва компютъра - в неплатен отпуск.Тези, които преподават онлайн, докато боба къкри на котлона - заплатата на половина!

165

Ха-ха-ха!

преди 3 години

До АИИИЕ, хванах ковид. И кво?Леко грипче. Вече мина

164

АИИИИ

преди 3 години

НЕКА ХВАНЕ КОВИД НЕВЯРВАЩИЯ ДРУГА ПЕСЕН ЩЕ ЗАПЕЕ

163

Анонимен

преди 3 години

В япония има по две и триста случая на ден пък са с маски всичките ама докторите им са добри излекуваните са 98 процента а при нас са 30 ама и умрелите са ни в повече при горедолу еднакъв брой заразени при тях са повече

162

Аман от тия лафове

преди 3 години

С маските. Да, носят хората и въпреки това прекрасно знаете, че това не осигурява 100 процента защита.В училищата много от болните, дори починали учители редовно са носели маски и какво от това. Оставяте отворени училищата, после обвинявате хората, че няма дистанция. Е, как да има!?!

161

селото

преди 3 години

Уважавам светилата които ни убеждаваха от екрана и не мога да разбера те не са ли българи.Не разбраха ли още пролетта ,че нашия народ се подчинява само на сопа.Наивни приказки за деца,че вярвали в съзнанието.Съзнание има само в 20 процента от населението ни.Всичко останало е под чертата.Закъсняха много с тези мерки уважаваните господа

160

Анонимен

преди 3 години

А бря,докторе ,вие на спазвате мерките ,хората *** по пътя ,и в линейки ,не ги приемат в болници,заведения пълни по 5--6ба маса без маски ,ми училища и университети как е ,в ЕС отдавна затвориха ,вие искате повече заразени и болни ,за това се навийте толкова време

159

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 3 години

Алоууу, съвестният, и ти като останалите не-щастници от НОЩ и ГЕРБ искате да прехвърлите вината върху обикновените хора за вашата некадърна и тотално сбъркана политика не само в здравеопазването, но и в държавата като цяло! Превърнахте здравеопазването в битпазар, а не в ценост! А сега-хората нямали съвест! Баси, по времетно на "гадният" комунизъм, отдавна да чукате камъни в Белене!

158

Анонимен

преди 3 години

Оня ден в Лидл - двама без маски (маските под брадичката), около десетина с маски под носа, т.е. пак без маски и един куп кашлящи. Преди това в Била, касиерката с маска под носа, вътре имаше много малко хора, и само двама бяха с маски под носа, т.е. без маски.

157

До Маскиран

преди 3 години

Къде бе вуйчо? Къде са твойте 99%. При мен са 15% не знам в кое село си точно. Ама в най-голямото село всичките провиницалистчета не могат да сложат парцалче, защото го свързват с родния си край, аман от каубои в таа столица.

156

Анонимен

преди 3 години

Хора,а защо храчите и се секнете по улиците като каруцари?Ей,това не мога да си обясня...и всичко осрано и опикано от кучета и котки.Не корона ами холера ще ни удари.

155

Чебурашка

преди 3 години

В Гърция учителка е осъдена на една година затвор за неносене на маска. У нас Мангъра и смотаняка Александър Долев се представят от медиите като национални герои защото имали собствено мнение, били смели и не носели маски.

154

Анонимен

преди 3 години

Тоя клоун пак го активизираха и пак бълва нелепици!