13

Факт

преди 3 години

Маските са противозаконни. Можете да ходите с маски навсякъде и никой не може да ви задължи на обществени места като метро, транспорт, на улицата и учежденията, освен ако не е частен терен и собсеника изисква да носите маска ако сте на негова собтвеност.

12

Анонимен

преди 3 години

Изтървахте козите,сега гледате лошо.Много сте хитри там всичките шперцове.Бацо да ви казва как да борите пандемията-ужас.Ей,тв'а е!

11

Пътуващия

преди 3 години

Твърде много станаха неистините, да не кажа откровените лъжи, заради които народът не вярва на никой от политическите лица на управлението и/или опозицията...Доверието бе дадено през март, през октомври лъсна истината - нищо не е направено, нищо не е подготвено.Сега просто ще преминем през ситуацията на принципа на естествения подбор и да се спасяваме кой както може, май както и досега си е било...

10

Анонимен

преди 3 години

Доверието, Кантарджиев, започнахте да го губите като оставихте учениците присъствено. После продължихте да го губите като се мотахте и измисляхте какви ли не оправдания за нарастващия брой заразени, вместо да действате адекватно и бързо. След това доверието окончателно се сгромоляса, когато хората (но не "важните" хора!) започнаха да умират по стълбите в болниците докато ни уверявахте, че всичко е под контрол. Така че, ако искате пак доверие, спечелете си го!

9

Кантар джиев

преди 3 години

Честито!Има внуче-Кантарчо.

8

Защо

преди 3 години

Защо се вменява вина на хората, че са причина за разпространението, заразяването, жертвите на коронавируса? Медиите нон стоп канят специалисти и "специалисти", които им внушават какво ли не, да се чуди човек кое е правилното. Баш специалистите едно баят само- маски, дистанция. Ами спазват се изискванията, единици са, дето се правят на бабаити.

7

a защо?

преди 3 години

А защо в Белорус жестокият комунистически диктатор Лукашенко не налага мерки локдаун и насилсвена принуда за носене на намордници за да потуши многомилионните целокупни демократични протести?

6

Кантарджиев

преди 3 години

Вие сте виновни, защото не сте трезви, а трябва да сте трезви като мен!

5

Анонимен

преди 3 години

Така както държи маската е вече за хвърляне.А пропо-къдя са фурмите ве?

4

Истината

преди 3 години

Я Пульо И ТОЙ ПОЧНА ДА СЕ ОПРАВДАВА

3

Закъсняхте...

преди 3 години

Коня е в реката... И се дави...

2

до НОЩ

преди 3 години

Горките. Чак жал ми става като им видя отчаяните физиономии.Матриялът е лош бря. Съчките ще горят.

1

Даа друго си е юни

преди 3 години

Тиквун да се изцепи, че само тежко болни от сърце умират от ковид. Младите лека хрема и са пушка. Мутренска работа.