13

Анонимен

преди 3 години

Изненадвам се , че няма държавна политика срещу домашното насилие. Тиранинът най-често е по-силният физически човек от семейството. Убиват млади жени, които искат да раждат и да отгледат здрави деца. Как да противодействаш на насилника? Не можеш, освен ако не го разпориш докъто спи.После в затвора. Само държавата с нейните лостове може да помогне на тези жени и децата им.

12

Анонимен

преди 3 години

Защо като се каже "домашно насилие" си представяте само мъж бие жена си?Да биеш детето си, да тормози 80-годишния си дядо и т. н. също е насилие! И то не по-малко ужасяващо, защото малкото дете или старецът имат още по-малко шанс да се измъкнат.Така, че проблемът е много сериозен и трябва да се реши, а не да говорим глупости.

11

Анонимен

преди 3 години

Балканският кроманьон обича с шамари.

10

Д.

преди 3 години

До 16 Айде бе. Я прочети 8-ми коментар, да видиш не заслужава ли едно съветване!

9

Анонимен

преди 3 години

Физическо насилие над жени е недопустимо! Виж, да пернеш малкия непослушник отзад през първите 7 години е дори възпитателно

8

Е, и?

преди 3 години

До ДианаНе е важно кой какво приказва, а какви са фактите и статистиките. Мюсманите, черните и латиносите правят по много деца, а белите - не. Голяма вина за това имат и предателски настроените лесбийки феминистки мъжемразки в белите държави.

7

Диана

преди 3 години

До Е, и?Няма да успее мюсулманството! Агресивно, злобно, лъжливо, убийци, насилници, безотговорни хора - мръсен демон гложди сърцата на мюсулманите! Виждаш как работи той - работи против тях самите! Не може да живееш с тялото си в 2020, а с душата си в 5-ти век и да вървиш напред...Лошо е да завиждаш, да злобееш и да замесваш Бог в мръсотията си...Виждаш как ги възмездява Бог - вече ерата на бензина си отива, съсипаха се цели държави, войни, смърт, глад, болести...Трябва да се опомнят и спрат..

6

Диана

преди 3 години

Грозна статистика и ... страшна! Трябва да се вземат мерки! Всеки трябва да си помисли - и жените и мъжете : за какво са се събрали заедно да живеят: за да живеят по-добре или за да живеят по-лошо? Няма живот за никой убиец! Убиеш ли и твоят живот си отива...Животът е тежък, хората са изнерврни, уморени..Трябва да се съобразяваме един с друг, да не се нараняваме с думи, отношение или постъпки..Направи нещо да зарадваш другия, да му покажеш уважението си..Всички проблеми имат цивилизовано решение

5

Е, и?

преди 3 години

До 8Напротив, бъдещето е ислямско, поне в ЕС и Русия. Вас ви чака шериат, бурки, бой с камъни и групови изнасилвания. Ако САЩ се превърнат в латиноамериканска страна, каквито са демографските прогнози, пак ще има бой и е6ане, но без бурки. Тогава ще видя колко нахални лесбийки феминистки ще има. Дали ще се заяждате или ще се криете като мишки, да не бъдете у6ити с камъни при първата дума казана, накриво.

4

нормален

преди 3 години

стига с тия глупости, меки китки и грантови хрантутеници, вероятно умрелите от инфаркт, инсулт и диабет поради грижите за семейството си мъже са в пъти повече от тия измислени случаи, стига сте разбивали святата връзка между мъжа и жената

3

Е, и?

преди 3 години

Пример за избирателно цитиране на статистиките. Годишно биват убивани между 25-30, но всички предумишлени убийства са към 100 годишно. Сиреч убийствата на мъже са в пъти повече от убийствата на жени. Второ, какво точно се разбира под психологическо и икономическо насилие и как точно се доказва? Ако мъжа отказва да харчи пари за капризи, дрешки, почивки, това насилие ли е? Феминистките се гласят да ,,усвояват" субсидии като тарикатите от ,,ХелпКарма".

2

Анонимен

преди 3 години

То ако слушаме НПО-тата всяка жена е насилвана, а всеки мъж е насилник, освен ако не е гей, транс и многополов. А да забравих и тъмнокож или брадат!

1

Анонимен

преди 3 години

Ама ги пишем Ковид е така.