42

Анонимен

преди 3 години

Единствено ще се повиши заетостта на алтернативни услуги като Спарк.

41

Анонимен

преди 3 години

Защо си въобразяват че ще имат къси курсове когато първоначалната такса стане 2 лева? Просто тия които ползват дълги курсове ще плащат повече с 2 лева, а късите курсове които сега отказват няма да бъдат заявявани.

40

65

преди 3 години

Е тогава все празни карайте.

39

Работодател

преди 3 години

Не се притеснявайте, бакшиши, ето есен е, има много листа по тротоарите за метене, а и зима идва, сняг ще трябва да се рине, няма да останете без работа!

38

У

преди 3 години

Вижте го единият на снимката горе с анцунга Адибасс, а другия с ръце в джобовете си чеше орехите! Благодарение на такива нагли и лъжливи мързели, тази работа стана срамна и никой свестен човек на иска да е таксиджия. Има места където се учи яко даже за поведение, хигиена, улици наизуст, езици.. Нашите са ужас просто.

37

Анонимен

преди 3 години

Има и свестни, но много от таксиджиите са някакви оркоподобни австралопитеци, които или се чудят как да ми вземат 20 стотинки повече, или ме ангажират с някакви незначителни теми с цел да си начешат езиците и избият комплексите. Не ми пука за вас.

36

Николай

преди 3 години

До ПешоТе и без това укриват данъци като работят с кухи фирми.Има фирми "превозвачи", които им подменят касовите апарати през няколко месеца срещу фиксирана такса без значение от маркирания оборот. Те какво ги правят тези апарати не знам.

35

Ммм

преди 3 години

Мощно се изпърдявам в таксито, даже се насирам и омазвам седалката, вратите и тавана.Е така де поне да си направя гангбанг садомазо шоуто. И накрая му казваш, че е от ковида. Айде, че отивам да хващам едно такси.

34

Анонимен

преди 3 години

Не ги ползвайте и готово. След месец ще карат и без начална.

33

Чужденец

преди 3 години

Никой не им пречина на тия да сложат начална такса и 10 лева ако искат. Ама не искат конкуренция да има, а така не може по закон.

32

Пътник в градския

преди 3 години

Нека го направят, и сега гледам че са почти празни. Висят на стоянките като паяци, хептен ще ядат пЕчурката с високи цени, затворена държава. Няма ще си вземе такси да иде до аптеката или до Лидл....Де такива баби бе бакшиши, да ви ставам колега и аз....

31

Sas

преди 3 години

И аз искам убер ама няма. За сметка на това има миризливи и мръсни таксита

30

1

преди 3 години

Аз таскита не ползвам, тъй че ми е все тая.

29

Анонимен

преди 3 години

Вдигнете на 100 лева началната тарифа. Още от летище София,ме е гнус да се разправям с мургавелковци,на които 10кмним се виждат малко. Ей сега, като фалирате,ще видите 100 лева само на картинка. Няма да има луканка тая Коледа

28

Ели

преди 3 години

В мирризливо такси се качвам само при някаква супер крайна нужда. Яко зле са тия

27

Пешо

преди 3 години

Бакшишите искат да загубят и последните си клиенти. По-добре да искат по-ниски данъци от корумпираната държава. Или данъчна ваканция.

26

Анонимен

преди 3 години

Направете им таксата 50 лева.Съгласни сме.

25

Анонимен

преди 3 години

Минималната заплата и пенсиите не трябвало да се повишат дори с 1 процента, но началната тарифа на такситата може с 300 %?!?!?!Колко други стоки поскъпнаха с 15, 20 че дори 50%, но доходите не трябва да растат.Трябва да ставате все по бедни, ако ловува вече не Ви е умъртвил.Гарантирано от ГРОБ!

24

Анонимен

преди 3 години

Явно държат да им намалее работата бакшишковците, лошо няма. В София например, таксито не е никаква необходимост, особено откакто има метро към всички главни направления. Та нека да си направят тарифата и 100 лева, после да си плуват в колите по цял ден. Естественият отбор ще ги разчисти.

23

Бачи Кико

преди 3 години

Имам един клиент бакшиш - момчето бачка като луд и не му остава време да си харчи парите, ама киата му нова, чисти я през ден, вътре мирише свежо, отделно той с риза панталони, владее английски и руски, ако ти се говори ще говори, ако ти се мълчи няма да ти досажда. Има си негови клиенти, а и от хотели му звънят да ходи до летището, щото няма да ги изложи. Е да ама такива са 1 на 100. А другите *** да искат и по 10лв, та да се разредят редиците. Сами се прецакват.