34

ГосТ

преди 3 години

Може, но живота на касиерите и барманите е жълти стотинки. Нали мерите всичко в пари ?

33

Анонимен

преди 3 години

Да обяснят на поредните мангърски сирачета, че татко им е починал от безобидно леко грипче.

32

Анонимен

преди 3 години

До ЧокоМи хубаво се интересуваш, провери, направи статистика в коя професия има най-висока смъртност и най-много заразени и ни разкажи и на нас да знаем.

31

Чоко

преди 3 години

Не съм съгласен с тази информация, която непрекъснато ни натрапва, че само доктори и учители умират. Аз се интересувам и от това, колко счетоводители, колко касиери в супермаркети са умрели от този вирус. За да не се окаже, че другите професии са с много по-голяма смъртност.

30

ГосТ

преди 3 години

Живота на баба ми е 100х ценен от твоя. Затова заслужава уважение.

29

БАБИКЯН

преди 3 години

До За БорисовНЕ БОРИСОВ А ТАКИВА КАТО МЕН И ТЕБ СА ВИНОВНИ ТЪПЧО

28

ПосТ

преди 3 години

До ГосТМарш викай на баба ти.

27

ГосТ

преди 3 години

12, марш под масата !

26

Анонимен

преди 3 години

Вирусът трепе само хубавите хора,лошите ги оставя да оздравеят за да се мъчат от последствията.

25

НеМа се Плашите

преди 3 години

Висококвалифицираните Учени, Лекари и Професори, които Мути Меркел Внесе от Арабия и Африка ще се погрижат за Вас и ще ви Излекуват! Брюксел за всичко е помислил!!

24

до 19

преди 3 години

да, за 2 дена, даже за 2 часа се развиват и си отиваше това се случва като на *** и пульо е разрешен достъп до интернет и компютър, само "бисери"

23

zer

преди 3 години

Ужасът продължава... Млади хора, медици и всички на първа линия губят живота си, а в същото време някви "невярващи във вируса" конспиратори не носят маски, училищата работят и нощните заведения се правят на ни лук мирисали. Спрете с тва "мене няма да ме фане", "то само настинка" или "нема такъв вирос". Ето го вече резултатът :(

22

Анонимен

преди 3 години

Поликлиниките, особено тези с ковид зона, са заляти от болни с грипоподобни и коронавирусни симптоми. По болниците не приемат дори и с много дебели връзки, защото просто вече няма кой да се грижи за пациентите. Лекарите изнемогват, учителите масово излизат в отпуски, а хиляди заразени с коронавирус си правят антигенни тестове, защото са по-евтини и за да не ги карантират и по този начин не влизат в официалната статистика и така продължават да сеят заразата. Познайте коя държава е това?

21

а сега де

преди 3 години

Стотици рибари бяха поразени от нова неизвестна болест с ужасяващи симптоми, заболелите са покрити с мехури, освен това са с подути устни и големи циреи на ръцете и гениталиите.

20

ГосТ

преди 3 години

Уважаеми медици, не бъдете мекушави защото освен вашия живот, ще спасите и нашия ! Не се оставяйте на геноцида на мутрата и мазните търгаши, защото меча е във вас ! Просто постъпете като бъдещите инженери от ТУ и заявете, че ако не бъдат въведени противоепидемични мерки, няма да отидете в моргите в които се превръщат болниците! Хората са с вас, а простолюдието ще бъде сложено на място !!!

19

Анонимен

преди 3 години

Лекувал се от две седмици, значи точно е от серията заразени чрез разнасянето на вируса от училищата и детските градини. Да "благодарим" на Вълчев и за този случай!

18

Анонимен

преди 3 години

Може да си здрав,прав,млад,дори доктор и като влезне в теб Ковид-19 да ти отключи нещо автоимунно,за което дори не си и подозирал.Има форми на рак за две седмици се развиват и си отиваш...

17

Анонимен

преди 3 години

*** в ц и сте, колкото и да цензурирате!Обикновен грип, а

16

Анонимен

преди 3 години

До Пълни СмешнициТи си престъпник!

15

бря

преди 3 години

Бааа го, ковидшашкъните налитат като муха лай..рка на прясно снесено!