74

zlobarq

преди 3 години

До 22 Да си чул за "синтия".

73

Аз

преди 3 години

Съболезнования Много жалко

72

До славянин

преди 3 години

Ооо къде се беше скрил бе, канцеларски ми-шок!Отдавна не беше ръсил умозаключения.Бяхме се затъжили за твоята ненадмината и проницателна мисъл.

71

Бай Спас

преди 3 години

Болния, изобщо не си схванал какво ти казва Мангъра, ама как да стане то трябва да ти влезе под черепната кутия, ама тя като е циментирана - няма начин.

70

Анонимен

преди 3 години

Затваряй .

69

славянин

преди 3 години

Добре че до началото на тази година не знаех, че симтомите като загуба на обоняние, на вкус, кашлица, гърлобол и прочее са симптоми на ''смъртоносен'' вивус, понеже много пъти назад в годините съм имал подобни симптоми и съм си мислил, че просто съм настинал, а пък то се оказва, че съм бил ''смъртоносно болен''!

68

до 68 от славянин

преди 3 години

''Колега вече 2 седмици е с вируса. На 43 години. С пневмония и е отслабнал 11 килограма. До Коледа е в болнични. Доста изплашен беше, като се чухме.''За да отслабне с 11 килограма за две седмици значи трябва да е имал доста килограми над нормата, а вирусът най-обича точно тези, аз килограми над нормата нямам и досега постоянно ме подминава!

67

Болен

преди 3 години

Абсолютни скапаняци живеят на тази територия.мангъра ще ви изпрати с чайчета и супички към Орландовци.

66

Анонимен

преди 3 години

Съболезнования на близките. Лошо за малките му деца.

65

Бизнесмен

преди 3 години

Ще го заменим с бежанец от - авганистан , хората са заменими - важно е икономиката да работи

64

Анонимен

преди 3 години

Колега вече 2 седмици е с вируса. На 43 години. С пневмония и е отслабнал 11 килограма. До Коледа е в болнични. Доста изплашен беше, като се чухме.

63

тулупче

преди 3 години

То бива да си карък ама да си доктор и да се заразиш в извънработно време... Защо го пишете лекар като е рентгенолог ? Автора е ***.

62

Анонимен

преди 3 години

До ЧокоЩе си сложиш помпа за мляко на носа и направо ще предедеш съдържанието в лабораторията за анализ.

61

Анонимен

преди 3 години

До Има господКато се тръшнеш ти на стълбите и като няма места и лекари, ще видиш тогава има ли Господ.

60

Чоко

преди 3 години

До АнонименА като ти тече носа , какво да правиш ? Да се омажеш целия ли ??

59

Анонимен

преди 3 години

Наша позната, живееща високо в планината край Кюстендил разказа, че мъж от тяхното село, като работел, му влязла треска в окото. Веднага го закарали в София. Там първо му направили тест за ковид. Излязъл положителен. На следващия ден пак тест за ковид, пак положителен. На третия ден пак тест за ковид, този път отрицателен. И чак тогава оперирали окото на човека. Представяте ли си как мъжът 3 дена е чакал докторите да им мине шубето, а той се е мъчил?!

58

тъй де

преди 3 години

До Анонимен 60Най-точен ще е теста и ако не си акал в последните 3 дни.

57

Анонимен

преди 3 години

Днес в един друг български сайт има текст за грешките при вземане на проба за ковид. Там авторката пише, че за да е вярна пробата, човек не трябва да си е мил зъбите до 3 часа преди вземането, не трябва да е ползвал вода за уста, не трябва да е ял, те трябва да си е секнал носа. Което значи, че ако си мием зъбите и устната кухина по-често, ако си прочистваме носа от време на време през дена, все ще намалим силно количеството евентуални вируси, загнездили се в носоглътката.

56

Чоко

преди 3 години

Хигиената и дезинфекцията са проблем на лекарите и санитарите а не на болните. Вчера нали видяхте в ИСУЛ, където отделението за онкоболни деца беше отделено от Ковид отделението с едно параванче. Така в България лекарите борят короната.

55

ГосТ

преди 3 години

#47 това е плосък герберастки ***. Идеята на тиквите е да изкарат лекарите виновни и "лошия матриал" докато се дава трибуна на лаици от провинциални университети с лекарски титли -среден 3, за това, че хората трябва масово да пълнят бардаците и фитнесите и няма проблем. Хората носят маски, но те са 20% от решението на проблема. Между другото, почти всички маски в Япония са със сребърни йони.