46

Оле майко

преди 3 години

Ваксина няма, ама властите се готвят да ми я бият..Как пък не... ПХАХАХАХАХАХАХА

45

Анонимен

преди 3 години

До ДивоКmua-ha-ha

44

Анонимен

преди 3 години

БЛА БЛА, В БЕРЛИН ОНЯ ДЕН ИМАШЕ МАСОВ ПРОТЕСТ, КОЙТО МИСИРКИТЕ НЕ ИЗЛЪЧИХА, НО Е ФАКТ!НЯМА ДА ПОСМЕЯТ ФАШАГИТЕ ДА СЕ ЗАИГРАВАТ С ХОРАТА, ЩОТО ГЕРМАНЕЦА КАТО СЕ РАЗБУНТУВА... СТАВА СТРАШНО!

43

Анонимен

преди 3 години

АЗ ВИЖДАМ ПРАКРТИЧЕСКИ КАК ЩЕ СТАНАТ НЕЩАТА - БОКО НАЛИ ГО ИГРАЕ ХАРАБИЯ, НЯМА ДА ИМА ЗАКОН ЗА ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ВАКСИНА.НОООО ЧОРБАДЖИИТЕ ЩЕ КАЖАТ_ КОЙТО НЕ СЕ ВАКСИНИРА, НЯМА БОЛНИЧНИ!РАЗБИРА СЕ , СЪВЕТВАМ ВИ В ТАКЪВ СЛУЧАЙ СЛЕДНИЯТ ХИТЪР ХОД: ИСКАЙТЕ ОТ РАБОТОДАТЕЛЯ СИ ПРИ ТАКАВА СИТУАЦИЯ ПИСМЕНА ДЕКЛАРАЦИЯ, ЧЕ ВАКСИНАТА НЯМА СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ И НЕ Е СМЪРТОНОСНА!!! НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ВИ ДА ДЕ ТАКАВА И ЩЕ КАПИТУЛИРАТ ПРЕД ТОВА!

42

Анонимен

преди 3 години

ДНЕС, много сте скучни. Превеждате статии само от Дойче веле. Ясно е че те са глобалистка медия и няма да кажат нищо ново. Единственото което правят е да си рекламират продуктите.

41

Анонимен

преди 3 години

Мнението за ваксините е огледало на образование, интелект, мислене, заплащане, тип на труд, който се полага. Колкото по-необразован и *** е един човек, толкова повече конспирации му се въртят в главата. У нас броят на подобни хора на глава от населението е над двоен над средния за ЕС. Та, нормално е да се мисли в посока Бил Гейтс, плоска Земя, чипиране, промяна на ДНК и прочее.

40

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Гeйтc ще намали електората,докато остане милиарда Златен.Coрoc туй отдавна Ви го каза,Рокфелер си действа, не приказва.

39

Анонимен

преди 3 години

Доло Мотафчйиски доло доло

38

Анонимен

преди 3 години

"армията в Германия може да бъде използвана само по изключение и единствено в условията на природни катастрофи или извънредно положение" - примерно- извънредно положение при епидемия?

37

Анонимен

преди 3 години

Каквото и да разправят, всеизвестно е неистовото желание на Бил Гейтс и ЦРУ да с ваксините си да чипират Българския Юнак за да следят мислите му, колкото и да са банални, нелогични и безпочвени. Интересът на Световните Конспиратори към ежедневните Юнашки мисли относно колко шопска салата да се нареже за вечеря и колко от неумело и зле дистилираната ракия остава в запас до края на годината ги кара да похарчат милиарди.

36

Анонимен

преди 3 години

Само русофилите говорят глупости.

35

бил гейт

преди 3 години

я елате пиленца при баткода ви чипира сладко сладко

34

ДивоК

преди 3 години

Твърдо вече съм за ваксините, по възможност от онези ГМО. Плебсът не заслужава нищо друго освен мачкане. . Твърдо зад СЗО , Нощ, световното правителство. Дребнит подредствен човечец с големите претенции, но към хората, които биха му помогнали и отворили очите, а към тия дето го стрижат *** на квото се сетите, заслужаеа само тормоз!Твърдо за ваксина ежемесечно!

33

Анонимен

преди 3 години

До Ямболски цървулНа Земята няма люти чушки, чесън и ракия за 100 милиарда хора бе.Трябва да внасяме от Марс и Венера.

32

Фелдшера

преди 3 години

Значи ГМО ваксината е безвредна, но ГМО храна-не е безвредна . Правят ни на маймуни. Новият световен ред пристига.

31

Ямболски цървул

преди 3 години

До доктор ГербаджийскиУмен....не вярвам в нито една партия и в нито един господ.Вярвам в мен си и в този,който е създал Вселената и милиардите галактики.

30

Анонимен

преди 3 години

Ако някой се е съмнявал в Гьобелсовата мисъл, че една лъжа , повторена 100 пъти, става истина, сега е моментът да осъзнае силата на официализираната пропаганда.Ваксина за СПИН има ли? Няма. Въпросът е защо ни приспиват с нелогични лъжи, представени като надежда. Защо не говорят за реформиране на здравните системи след явния им крах. Защо работят върху създаване на ваксина, а не нещо по-просто като общодостъпни антивирусни лекарства. Защо ни облъчват с лъжи?

29

Дойче веле

преди 3 години

Доктор Гербаджийски е прав!

28

Ямболски цървул

преди 3 години

До 23Земята спокойно може да събере 80-100 000000000 човека...Не е пренаселена.

27

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 20Какво значи ваксините да са безвредни?В Южна Корея, някакси случайно след уж безвредна ваксина против грип се споминаха 58 човека ( плюс/минус няколко ).Казват, че нямало връзка и наистина било случайно.Ама съмнението остава.