6

anonimen

преди 3 години

Колкото повече митове и легенди оспорват платените медии, колкото повече защитават ваксината срещу коронясания бацил, толкова повече мирише на г*ило!!! Особенно ДВ проглушиха света с тази статия, и всички я повтарят.

5

Анонимен

преди 3 години

Колкото по-бързо блокират Софи, толкова по-бързо и по-скоро ще се изчисти града от заразата и ще се спасят хората. Колкото повече се отлага, толкова повече жертви и заразени.

4

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

ПЪРВО ЩЕ НИ СЛОЖАТ ПЕЧАТ НА ЧЕЛОТО ( ЩЕ НИ ПРОМИЯТ СЪЗНАНИЕТО) ПОСЛЕ БЕЛЕГ НА ДЯСНАТА РЪКА (ЧИП) ТАКА ПОНЕ ГО ПИШИ В ДЕБЕЛИТЕ КНИГИ

3

ГосТ

преди 3 години

Накрая ще излезе, че терапията с малки интерфериращи РНКи е най доброто решение. Но е временна. Аз бих искал да се чипосам с такива посредством ретровирусен вектор и да експресирам слабо, но конститутивно такива малки интерфериращи РНКи. Проблемът е, че този подход е химерен при възрастен организъм, а трябва да се прави още в ранните етапи на дробене през ембрионалното развитие. В Поднебесната империя вече чипосаха близнаци срещу ХИВ.

2

Като сме започнали

преди 3 години

с митовете и истината. Защо не пише, че производителите не носят никаква правна отговорност за причинени вреди на здравето и смърт? И това ли е мит?

1

Ти да видиш!!!

преди 3 години

как така още никой да не се е изписал компетентно по темата?