27

Анонимен

преди 3 години

Е такива като вземат да му говорят на Бойко как всички е на ред, как добре се справяме, как няма хаос, и той нали живее в паралелна реалност, та кво да прави вярва им... После и на нас ни обяснява колко сме добре... Къде ли ще му излезе края на тоя циpк?

26

Анонимен

преди 3 години

Хората *** като мухи по стълбите на болниците, а през това време Тиквата обикаляше джипката си като улав по шосетата.

25

Анонимен

преди 3 години

Ама не, бе! Как! То си е съвсем нормално хората да си умират на стълбите на болницата! Без хаос са си умрели, тихичко, къв хаос? Няма хаос! Всичко е под контрол! Още от лятото се правят анализи стълбите ще стигнат ли за всички. Нема страшно, Ще стигнат!

24

Анонимен

преди 3 години

И предупреждавам ,че не е изключено да почнат и саморазправи с имащите отношение към хаоса ,пиша го ,като социолог !?

23

Анонимен

преди 3 години

Слушай сега ,човече без коса, не става въпрос за хаос ,а за смъртност и за съжаление сме първи във всички авторитетни проучвания !?Но ти си от дупелизците на Бойко !!!!!

22

ГосТ

преди 3 години

Аз не знам докога българина ще позволява най глупавите и крадливите да го правят на ***. Наистина не знам! Анализите чисто и просто показват,че България е с най високата смъртност от вируса в Европа и на второ място в света. Какво има да се коментира по тези анализи бе калинки?

21

Анонимен

преди 3 години

не е усещане-то си е хаос

20

Анонимен

преди 3 години

"Усещането за хаос в здравната система не отговаряло на истината"Разбира се, имаме най-добрата здравна система в света. И с образователната система е същото, просто и двете системи са подложени на безпочвени клевети ;)

19

Анонимен

преди 3 години

Хаоса е от факта, че няма лечение срещу тази инфекция...

18

защо

преди 3 години

Три въпроса г-н зам. Министър,1, Кой и как одобри триетажна сграда без асансьор да бъде преобразувана в КОВИД болница?2. След като я одобрихте с какво я оборудвахте?3.След като казвате няма хаос, значи ли , че всичко е планирано да се усвоят едни милиони?

17

Анонимен

преди 3 години

Хаоса е тотален, но МОН води класацията!

16

ОбикновенЧовек

преди 3 години

В нашия свят има оставени пред болница пациенти - като чували с отпадъци, които умират. В нашия свят сме на трето място по смъртност от ковид в ЕС, но биваме убеждавани, че всичко е под контрол. В света на правоимащите. Там при нужда те тестват без пари, защото си важен, твоят живот е по-специален. В този паралелен на нашия свят линейката идва веднага и те откарва във Военна болница. Там получаваш грижа и внимание, защото това е нормалното и редното. В техния НАС ни няма.

15

Анонимен

преди 3 години

Тези анализи включваха ли орязване на достъпа до аптеки за ПЕТ ЧАСА за хората под 65 години?

14

Анонимен

преди 3 години

Да за управляваият ни елит няма хаос. За тях има безплатно тестване по 7-8 пъти, безплатни предпазни средства, лимузини с кортеж, когато се наложи да пътуват, безплатна квалифицирана помощ във ВМА и още куп други привилегии, за които оставените по стълбите пред болниците, разкарваните с часове късметлий да дойде линейка до тях и тези на домашно лечение, защото нямало места могат само да си мечтаят.

13

баба мара

преди 3 години

аз досега не прочетох коментар че няма хаос в болниците стрес напрежениенедоимък на хора и консумативи до кога ще ходим в дкц за рецепти не може лида ги получаваме в аптеката където ходим от години личните лекари са в пенсионна възраст кои ще ги сменя от къде ще ги вземете значи сменяте системата

12

До 12

преди 3 години

И после какво смяташ, че заслужаваш, долно животно такова? Каквото пожелаваш, 3 пъти по 3 да ти се върне!

11

Анонимен

преди 3 години

Не пускайте децата по училища и градини. Спасявайте се сами. Толупа си гледа шкафчето

10

от сметната палата

преди 3 години

Хаос е когато от една страна двамата оставени на стълбите преживеят , а от друга измре цялата болница в едно с плъховете и ***

9

ИСТИНАТА

преди 3 години

Айде СТИГА ВЕЧЕ ЛЪЖИ

8

Анонимен

преди 3 години

Този как усяпва да говори, глътнал топките на Мутрата ?