47

Foster

преди 3 години

Един хирург прави над 400 операции на година ...и не се оплаква! Сега се наложи личните лекари да поработят малко и то по телефона и всичко омрънкаха !

46

Анонимен

преди 3 години

д-р Бойко Пенков и д-р Бойко Борисов да си направят анализ на клетъчната мозъчна активност. То и да се натягаш си има предели, първия на втория, а втория на Шмърхел или бог знае на кого.

45

Анонимен

преди 3 години

"Усещането за хаос в здравната система не отговаряло на истината"Истината за доктор Пенков е че всичко върви по мед и масло, гладко и безпроблемно в здравната система където цари пълен порядък със заразените и тяхното лечение както и с починалите и техните погребения. Важното е че от каквото ги лекуват от това си и умират хората, обратното е равнозначно на хаос в системата.

44

Тончо

преди 3 години

Айде още един лъжец изскочи на хоризонта. Айде стига вече, че ни омръзна от вашите лъжи, само вие там горе си вярвате. ***.

43

Анонимен

преди 3 години

Ето, човекът ви казва, че не е по-страшно от грип.

42

гг

преди 3 години

Този при разговор пита първо каква е далаверата му

41

Анонимен

преди 3 години

Вече сме първи и по смъртност от ковид, освен още:1.Неграмотност2.Смъртност3.За доплащане на медицинска услуга в ес4.Най-топящата се нация в света5.По заболяемост в света6.По корупция в ЕС7.По миграция на глава от населението8.По брой хора който не могат да се отопляват9.Употреба на амфетамини и анаболни стероиди10.По загинали на пътя в ЕС11.Първо място по употреба на алкохол на балканите и 6-ти в света12.По разпространение на фалшиви новини.

40

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ, ако бяха толкова загрижени за народа, щяха да направят реформи в полза на хората, а не да не пипат нищо, та да могат да си крадът на воля и да саздадът толкова милярдери в държава с пенсия под 200 евро.

39

Анонимен

преди 3 години

Истината е доста по-мрачна.

38

Анонимен

преди 3 години

Здравната система и като държавата или това е само усещане.

37

Анонимен

преди 3 години

Обвинявайки правителството само увеличавате натиска върху него и възможността да реагира и наливате вода в мелницата на комунистите на Корнела.Запазете спокойствие и оставете на експеритете на държавната власт да работят както могат. Бойко ще се справи и с тази криза предизвикана от комунистите и ще ни запази здравето и живота.

36

Анонимен

преди 3 години

До управляващите ! Подавайте оставки и бягайте ,много ще починат ,но оцелелите техни синове ,дъщери и внуци определено ще поискат възмездие !

35

Анонимен

преди 3 години

Непрекъснатото правене на анализи не може да ни избави от усещането за хаос в здравната система и огромен, всеобхватен хаос в Тикволандия. Убедени сме, че анлизите са научно обосновани и прецизирани, но какво струват те, след като при пореден гаф, главният тиквен началник излиза от бункера, удря с юмрук по масата и заповядва да се прави както на него му е скимнало, а не както пише във вашите анализи. Волунтаристичните заповеди убиват и най-темелните анализи.

34

Анонимен

преди 3 години

18 оспорват си първот мяст в класацията със Столична община.

33

Анонимен

преди 3 години

Усещането за хаос не отговаря на вашата истина. Едно е да имаш подсигурени лекарства, доктори, линейки, болнично легло 24-часова медицинска грижа. И нещо съвсем различно е да лежиш по пижама на стълбите с бронхопневмония, да си заключен в отделението без никаква помощ и безпомощен, без линейки, без...без...каквото се сетиш, но с редовно плащани здравни осигуровки!Вашата истина няма нищо общо с истината на мнозинството...

32

Бесен

преди 3 години

Нямало хаос!!!!Абсолютен гьон-сурат...А умиращите в безпомощно състояние хора по стълбищата на болниците???Или за вас,господа управляващи,това е нормално???Вие сте виновни за всеки един починал човек от инфекцията..Вие и никой друг...Вие с вашата некадърност,незаинтересованост...Вие,с вашия охолен живот в реалност,различна от тази на обикновения човек...Охолен живот,придобит с мръсни пари от корупция и кражби....Вие сте виновни за всеки един починал от инфекцията....Вие и никой друг!!!

31

Предлагам на

преди 3 години

Близките на всички умрели , на които им е отказана болнична помощ , да съдят държавата за безумните правила , които въведоха и де факто оставиха българския народ без здравеопазване !

30

Анонимен

преди 3 години

От както ГЕРБ са на власт усещане за корупция няма,няма и усещане за хаос в здравната система.А имали усещане за оставка на правителството?

29

Shark

преди 3 години

До 25 Те имащите отношение към хаоса се крият. До тях трудно се стига.

28

Анонимен

преди 3 години

"Усещане за хаос","усещане за корупция","усещане за подпорна стена"...а вие какво усещане имате за след два месеца?Кофти,нали?