61

Анонимен

преди 3 години

България вече е на първо място по смъртност от COVID-19 в Европа!!Конграчюлешънс Борисов!!! Поредното първо място!!Първи сме по бедност!Първи сме по корупция!Вече сме първи в Короната!!

60

Анонимен

преди 3 години

Тоест, няма да е класическа ваксина с атенюиран вирус, а някакво във висша степен изкуствено ГМО. И сега сички, дето мучаха срещу ГМО храните, ще тичат да се налапат с ГМО биологично активен и вероятно биологично агресивен препарат. За да не боледуват от грип.

59

Имунчо

преди 3 години

Защо съм ***, урочни се. Написах нещо невярно? Това което написах го четох тука:)

58

пияница мистик

преди 3 години

До Тома НеверниАбе то и умрели политици има, ама е нужно и новините да се четат, а не само коментарите под статиите и да се коментира върху тяхна основа :)))

57

Имунчо

преди 3 години

Кво речи?

56

Анонимен

преди 3 години

търсете сметка от Лойко, главният виновник за тази ситуация

55

Имунчо

преди 3 години

Всъщност <>е прав, прочетете какво съдаржат новите вакси, особенно амееиканските, да, точно така, синтетично РНК, което ще кара клетките ни да пройзвеждат нещо от което ще се образуват антитела. Човек се пита не е ли по-безопасно да се вкарат безопасни антигени, както се прави по принцип. Тази новост защо е? По-евтино ли е? Не казвам, че няма да работи, но е странно.

54

Анонимен

преди 3 години

Много противници на ГЕРБ и Бойко Борисов, просто няма да доживеят до изборите през март!!Факт!

53

АнонимеН

преди 3 години

НОВА ЗЕЛАНДИЯ ПУСНАЛА РАБОТЕЩИТЕ ВЪВ ПЛАТЕН ОТПУСК И ДЪРЖАВНИЯ И ЧАСТНИЯ СЕКТОР!НОВА ЗЕЛАНДИЯ ПЛАЩАЛА ХОТЕЛА НА ХОРАТА КОИТО СА В КАРАНТИНА!ТЕСТОВЕТЕ В НОВА ЗЕЛАНДИЯ СА БЕЗПЛАТНИ!-----------------------А ТУК БОРИСОВ КАЗА, ЧЕ ДЪРЖАВНИТЕ ПАРИ ТОВА СА НЕГОВИТЕ ПАРИ А НАРОДА ДА ГО ИЗЕДЕ КОРОНА ВИРУСА!

52

пияница мистик

преди 3 години

До АнонимеНПада Боко, идва Нянкова с Доган и Ковид-а изчезва :))) Браво! Умно момче, ставаш за сервитьор!

51

Анонимен

преди 3 години

мъж на 92 г., за когото в системата все още не са въведени придружаващи заболявания;ъъъъ старост?

50

Анонимен

преди 3 години

Ваксините на принципа на маските ли ще са? Инжектирайте си наноботи за да пазите другите.

49

Анонимен

преди 3 години

До 58Още никой не е изолирал и изследвал този "вирус" но има ваксина?

48

да знаете

преди 3 години

При толкова вярващи във "вируса", не съм изненадан, че Бойко командва в тази държавица!

47

нормален

преди 3 години

Като гледам и чета в сайта са предимно до двайсетина годишни,полуграмотни,полуинвормирани и доста без мозъчни юнаци,говорещи ,,обективно и безапелационно"! Страхотно нещо е едно велико постижение като Интернет,попаднало в ръцете на анонимни примитивни пъпчиви и недорасли същества.

46

АнонимеН

преди 3 години

БЪЛГАРСКОТО НАСЕЛЕНИЕ ЗАСЛУЖАВА ДА СТРАДА МНОГО ЗА ТОВА , ЧЕ ПРЕИЗБРА БОРИСОВ!ТЪЙ, ЧЕ КОЛКОТО ПО-СКОРО ДОСТИГНЕМ 10 ХИЛЯДИ НА ДЕН НОВОЗАРАЗЕНИ ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ!

45

Зозо

преди 3 години

Хахахаааа, а руската ваксина се оказа като новата Волга и невидимата ракета - анимация :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

44

Анонимен

преди 3 години

До <> Ако имаше малко интерес и поне мъъъъничко интелект, щеше да си прочел и да знаеш! Едни от тях съдържат протеин от обвивката на вируса, други фрагмент от вирусната РНК, а трети атенюиран вирус.

43

Анонимен

преди 3 години

Ако на следващите избори, герб не бъдат изметени от властта...ще призная този народ за най про...стия.

42

Истукан

преди 3 години

Не случайно Бог е дал коронавируса, за да прочисти човечеството. Преди 100 години се е умирало от испански грип. На всеки 100 години има по едно такова прочистване. Прочистването преди 100 години е отнело 50 000 живота по света. Следващото прочистване ще бъде след 100 години, но до тогава няма да сме живи. Бог е казал: Или се прочистваш като минаваш на диета, пости и гореща вода на гладно, или коронавирусът ще те прочисти, ако не вземеш мерки.