141

Анонимен

преди 3 години

До Нарочно пропуснахте!Писали са - хронично неврологично заболяване.

140

Нарочно пропуснахте!

преди 3 години

Какви са заболяванията на 15 годишното момче? Нарочно не казвате, за да манипулирате!

139

БайХ

преди 3 години

Журналисти-лешояди. За какво са тази списъци? За да се сплашват хората и да се спомага за изземането на свободите ни на базата на страх? Това са и вашите свободи жалки червеи!

138

Анонимен

преди 3 години

незабавен съд и затвор за Лойко, ГЕРБ, ДПС, Патреотете и Магарешки за престъпления срещу народа и държавата! НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ, ЩЕ ГОРИТЕ В АДА! МИЛИАРДИТЕ КРАДЕНИ ПАРИ НЯМА ДА ГИ ВЗЕМЕТЕ ТАМ!!!

137

до 127

преди 3 години

те са написали от какво е починало момчето. Но явно вие не четете статиите, а реагирате само на заглавието. Прочетете и ще разберете:"мъж на 15 г. с хронично неврологично заболяване;"

136

Анонимен

преди 3 години

До Вирус немаСъщо така не се умира от СПИН, от прерязано гърло или от автокатастрофа.

135

Анонимен

преди 3 години

Как пък нито едно от заболелите безброй публични лица начело с Бойко и Радев не почина? А само някакви статистически момче, жена и тн?

134

Това са

преди 3 години

измислени статистики.Измамници.

133

Додо

преди 3 години

Taка и не разбрахте, че данните от петък, събота и неделя за половин България се подават за обработа в понеделник, затова всеки вторник имаме "рекорди". Вероятно много по-голяма е бройката както на починали, така и на заразени от днес и вчера, но тези резултати ще излязат в пълния си размер във вторник.

132

аз

преди 3 години

izmama.

131

Анонимен

преди 3 години

Паднал е жертва на статистиката, не на вируса.

130

Анонимен

преди 3 години

Ако наинстина имаше смъртносен вирус, Бокич да се е споминал, ама ей го на, в прекрасна кондиция си е, както преди. А и да ми бройкате 90-годишни хора без заболявания с единствена причина за смърт коронавирус, няма да мине.

129

Разбиращ

преди 3 години

До И все пак ако 26Подходим обективно и реално, Фандъкова с нейните коледни базари, Вълчев с неговите присъствено обучение и Ангелов с неговия контрол над епидемията, са за ефективни присъди. Как мислите вие?Аз мисля че проблема не идва от тях а само от един човек с инициали Б.М.Б който се е запънал като магаре на лед да не удари бизнеса на неговите дружки... Затваряне няма да има, но легла са осигурени за всички ако не стигат в ИКЕА има на склад....

128

Така е ..

преди 3 години

До Оле майко 115 Прогнилата здравна система не е създадена от ГЕРБ , а много преди това от Костов. Костов обещаваше през 2005 г. лечението да е напълно безплатно. От начало системата тръгна много добре , но лекарите видяха възможност за крадете от ЗК и ето го рузултата.Далаверджии.

127

Отвън...

преди 3 години

Тя здр. ни система си е протрита, но и по света е същото.Яко се умира. Само Мангъра си знае...,,Няма страшно"...

126

Сензацио

преди 3 години

ВАЖНОТО е умението от всяко нещо да се направи сензационна новина.

125

Анонимен

преди 3 години

До браво ***.бг!!!Черно на бяло е написано, че починалото дете е страдало от тежка хронична форма на неврологично заболяване. Разбира се, почитателите на ругаенето не си губят времето с четене, псуване на поразия ги чака, да олабят нервите....

124

браво кенеф.бг!!!

преди 3 години

А казали ли са от какво е починало момчето умряло от корона вирус? Кола ли го е блъснала? Коварно заболяване като рак? Уточнявайте се, защото корона вируса замести в последната година всички болести в световен мащаб съществували някога, и не сме наясно от какво е починал в случая.

123

Анонимен

преди 3 години

Не можете и данните да съберете правилно, нямате актуална статистика, 4 месеца се крихте от протестите и не подготвихте здравната система!!!Сега постоянно лъжете, че хората не вярвали, че има такъв вирус, което е долна лъжа.Хората знаят, че има. Огромната част спазват хаотичните ви мерки, но НЕ ВЯРВАТ НА ВАС !!!И ДА ИМА ЗНАЧЕНИЕ КОИ УПРАВЛЯВА, ИМА ОГРОМНО ЗНАЧЕНИЕ, ЗАЩОТО ХОРАТА СЛЕДВАТ ЛИДЕРИ, НА КОИТО ИМАТ ДОВЕРИЕ!!!

122

Сандо

преди 3 години

ествесвен подбор за тия дето ходят по барове и дискотеки. Лошото е че покарай сухото гори и мокрото - и те имат родители, дядовци и баби ...