109

двама ид.ио-ти

преди 3 години

Заради такива ид.ио-ти като тези двамата, дето отказват да носят маски, страдаме всички, а някои умират. Питам ги тия двамата като отидат в Гърция или която и да е друга държава дали карат с превишена скорост, дали отказват да спазват правилата? Сигурно не, защото там пипат яко.

108

Ф.С.В.

преди 3 години

Човека си пие кафето -а ТЕ минават с колата и констатират че е престъпник --Затова ФБР агента се ядоса -- иначе да- можеше да си покаже веднага картата и после да му целуват ръката -ама представете си че всеки ден го 'арестуват' на улицата ---?? сигурно му е писнало !!

107

Анонимен

преди 3 години

А тъпият агент можеше да каже от самото начало какъв е, но не, да се направи на интересен. Полицията спокойно може да го арестува, ако им се струва подозрителен. ДС не забравяме, че 80% от престъпленията се извършват от 37% от населението (според bureau of justice). познайте кои са тези 37%? А този агент е пълен комплексар, очевидно, независимо какъв цвят е.

106

Анонимен

преди 3 години

До 122: цитирай точката от закона за здравето, по която полицаи имат право да арестуват за не носене на маски. Аман от умници.

105

СЕЛЯНИН

преди 3 години

До Сивлвия - Много силни и обидни думи за българските полицаи.Носенето на маска в метрото е задължително в този момент,жалко че такива като теб са правени със спукани презарвативи мислейки си ,че на другите може да се случи ,а на него всичко ще му е наред.Тояга недочегарена за такива наглеци.

104

Анонимен

преди 3 години

Задължението за носене на маски е противозаконно.

103

Анонимен

преди 3 години

Това са двама провокатори, като ония дето спряха метрото през лятото.

102

Анонимен

преди 3 години

Виновни са Тодор Живков и Путин защото пречат на демокрацията в България да се развива.

101

Ф.С.В.

преди 3 години

Всъщност клипа е доста по стар -от няколко години -но влезе в нет историята завинаги) Полицаите му викат че прилича на престъпник от Сенегал -а Агента им вика(иронично) -Ти приличаш на Джей -значи си Джей !!) Полицаят му вика не съм Джей!--агентът му вика -Джей си!! После ФБР агента им вика -вие сте глу-паци и арестувате грешният човек -аз не съм под арест -а те го нападат) после ШОК и УЖАС)) карта ФБР агент в задният джоб ) После ФБР агента вика супервайзера и нещата са -кой ми ср-а в гащите )

100

Анонимен

преди 3 години

Търтеите си заслужиха увеличението на заплатите, евала.

99

Анонимен

преди 3 години

BRAVO NA POLICIATA! Negodnik. Pravi se na interesen a lekarite iznemogvat. I kakva e tazi goslpoja deto snima i obvinjava policaite. Sramota ot takiva!

98

noFreeman

преди 3 години

скоро и за вас ще дойдеееем пишещите тук, както сте си с маските по къщите ще ви вкарваме в концлагерите, тогава ще ви видя какво ще пишете мизе--рни..ци!!! Честито ви робство!

97

Анонимен

преди 3 години

do 117Нарича се закон за здравето. Дефинира извънредна епидимиологична обстановка, има и съответните подзаконови и нормативни актове и наредби. За теб и тия от клипчето трябва да въведат индийските мерки - с много хубави, дълги и приятни на цвят пластмасови пръчки. Пластмасови са според мен да не оставят синини. Най-важното е нашите полицаи да правят като индийските - бой, без да му казваш за какво го биеш, оти он си знае :)

96

Ф.С.В.

преди 3 години

гледайте в Ю Туб )))----US police arrest wrong black guy--да се посмеете от сърце --хахахахахахахахахах

95

Анонимен

преди 3 години

До така трябва: и кой е закона дето не го спазват?

94

Така трябва

преди 3 години

Не спазват закона, държат се невъзпитано.Нормално е да ги арестуват.До кога ще толерираме хора които не спазват закона?И до кога ще бъдем срещу полицията когато си изпълнява задълженията. Много сте объркани хора. Не ви разбирам .На всичко сте на обратно.

93

ПЕНКО

преди 3 години

Полицейско задържане за 24 часа и никаква тоалетна !?

92

Анонимен

преди 3 години

Сега знам за кой няма да гласувам.

91

Honer

преди 3 години

Само да кажа че ако не желаят да носят маски да не са влизали в метрото. Ей такива чумясали ви заразяват и ви се смеят в очите. Браво на полицаите.

90

Анонимен

преди 3 години

Защо и се заканват, че снима? На публично място имаш право да снимаш всичко и никой не може да ти забрани.