209

Анонимен

преди 3 години

Снощи имаше някакъв ромски празник те затова избухнаха.В кв.Суха река Сф беше пълно с мексиканци.По-принцип кварталът си е със изразен индийски цвят но снощи очевидно някой ги беше събрал.Дори боклучарите работещи на боклукчийски камион гледаха лошо и ходеха бойно.Трябва да ги уволнят всичките и да ги изпратят в Индия.Тия на снимката са без коментар.На избори се напиват и играя мач а иначе "долу и оставка".Разберете, цветнокожият господин от Банкя никога няма да подаде оставка.На него му е добре

208

Анонимен

преди 3 години

Аууууу, уплаших се и си преместих маската от левия в десния джоб. Така е по-малко вероятно да ме арестуват и глобят...

207

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Браво. Искам арести и глоби за онези, които си носят маските като лигавник или им виси пред устата а носа им стърчи от горе и бълва бацили."Че как, няма само ти да си наврян роб, трябва и на другите да им е гадно, нали така? Ех, свещена простота, както беше казал един напреднал ум през Средновековието...

206

Анонимен

преди 3 години

Постановка на полицайте да се покажат колко носят маски и работят.В петък видях няколко бяха се събрали един до друг сигурно бяха 5-6. Никой бе носеше маска бяха на групичка и си говореха докато пушеха.Мислех да ги снимам но един от тях започна да юе гледа подозрително и ядосано.Реших да не рискувам защото те не се считат за нужно са спазват някакви правила и закони и най-вероятно щяха да му вземат телефонът а мен да арестуват.В София 90% не ходят с маски и това е първият арест по тоя повод.

205

анонимен

преди 3 години

До Така трябваАко в тази държава се спазваха законите,нямаше заплатите да са 600 лева,а пенсиите 200-300 лева.Докторите като работят със скафандри защо се заразяват?

204

Анонимен

преди 3 години

Щях да му набия един между очите и после щеше да спи с гипсова маска, но явно човека е късметлия...Полицаите ме изпревариха.

203

Анонимен

преди 3 години

До Да само се чудяТе пpocтите винаги се чудят...

202

Анонимен

преди 3 години

народа трябва да се научи да спазва законите.

201

Анонимен

преди 3 години

Полицаите са мишки!!!

200

Да само се чудя

преди 3 години

Ти нали носиш маска и се пазиш, кво се чудиш. Кото толкова ви е страх не излизате, стоите си затворени и живеете до 101. Аман от хипохондрици.

199

A

преди 3 години

Браво на момчетата и на служители225 на метро! Така трябва да се прави с тези ***.

198

Анонимен

преди 3 години

Доо 229Точно! Аз я зикарах още кряа на март! Опитах се 20 пъти да се заразя! Не фаща и не фаща! Ама не ме слушат мен!

197

само се чудя

преди 3 години

Защо обвинявате полицаите ,че проявяват насилие ? В клипа ясно се вижда самодоволната усмивка на мъжа без маска ,все едно ,че се надсмива над останалите хора.Колко ли болни със слаби симптоми се разхождат между нас без да мислят ,че може да станат потенциални убийци на нашите деца и родители .Карантинираните също са много и не спазват правилата но ,ако те нямат съвест и морал полицията не може да ги опази здравите .Гражданското общество трябва да е нетърпимо към безотговорните хора.

196

Тим

преди 3 години

Само не мога да разбера министерство на здравеопазването и транспорта спят ли не виждат ли че масово компанията не спазва мерките шофьорите не носят маски ако той е болен какво се прави разнася заразата няма двата метра разстояние от човек на човек дистанция да ги глобят или затворят щом нямат капацитет да работят според изискванията а именно повече превозни средства да няма струпване на хора в тях

195

Анонимен

преди 3 години

Арест на мъж и жена беше извършен в столичното метро заради неспазване на мерките за борба с коронавируса. Двамата са били без маски, не пожелали и да покажат документ за самоличност.*Кови-диотката ли е снимала клипа? Хубаво са направили, ако са я арестували и нея.

194

Анонимен

преди 3 години

Маските пазаят много повече околните, отколкото човека, която е с маската. Защо това се оказа толкова трудно за разбиране от *** неносещи маски и те все питат - защо са се заразили като са били с маски? Същото е и с лекарите все питат, а отговорите не ги четат.

193

Батката

преди 3 години

Голяма работа са тези наши полицаи-евала. Четирима въоръжени на един. Големи герои са. :)))

192

Анонимен

преди 3 години

Най-големите мъже! Най-независимите! Най-силните! Най-мощните! Те най-добре знаят, какво искат и какво трябва! На тях някакви смешни лекарчета не могат да им казват, какво да правят!... само че маските много ги дразнят, и ги задушават, и им е топло с тях и за това не ги носят.Страни мъжаги!

191

Анонимен

преди 3 години

С други думи двама са арестувани заради това, че са се държали агресивно и според очевидци са заплашвали. Но е по-готино да напишем, че са арестувани, защото не са си сложили маски. За без маска не арестуват, а глобяват.

190

Учудващо

преди 3 години

Лекари и сестри като са със скафандри защо се заразяват !?