40

Анонимен

преди 3 години

Здравната ви система е безсилна срещу коронавируса и го доказва с тези над 100 мъртви ежедневно....Спрете да лъжете обществото, че има лечение...

39

Слънчарски

преди 3 години

Не че нещо, ама ако ония, които толкова се шегуваха на Мутафчийски за мренето; тръбяха как маските им били, за да мълчат; викаха как не трябвало да се прави нищо, 'щото тоя вирус не бил нещо повече от грип, вместо това искаха да се направи нещо по въпроса, сега можеше и да се беше помръднало това правителство и да направи нещо смислено. Тепърва ще видите пълни болници и много повече мъртви хора на стълбища, тротоари и др. Но гореспоменатите *** са виновни дори повече от правителството.

38

Анонимен

преди 3 години

Положението в София е критично! Съотношението направени тестове е 70%:30%, Антигенни:ПСР, а почти всяка втора проба е положителна и при двата вида теста. Но антигенните не влизат в официалната статистика, което значи, че на ден имаме поне по 8000-10000 положителни проби. Лекарите отдавна са на ръба... А тежките и смъртните случаи се увеличават в геометрична прогресия. Спрете училищата и тотален локдаун веднага!

37

Анонимен

преди 3 години

Къде можем да видим гениалния ви план и стратегия за справяне със пандемията ? Мерси предварително !

36

Анонимен

преди 3 години

30 години доенее на здравната каса, превърнаха здравеопазването в търговско дружество. Така е където управлява мафията няма бъдеще за децата на подобна държава

35

некой

преди 3 години

Абе Дончев - 'само' 2 милиарда до сега е дал Герб (от нашите джобове естествено - а са се скътали в едни чекмедженца явно) за Електронно правителство! А ти обещаваш че ей сега само след 'няколко седмици' ще има електронни рецепти???

34

Анонимен

преди 3 години

А, няма проблеми. Бойко и Мангъров да утроят заразените, и починалите ще се удесеторят и скоро нещата ще се уталожат. Като измрат всички дето са в опасност, здравите няма да имат проблем. Ще трябва да има всенародно усилие по закопаването на сто двеста хиляди сухи съчки, но за Бойко Борисов след толкова инспекции по строежи на магистрали организацията по копаене и зариване вече е втора професия.

33

Анонимен

преди 3 години

А защо от вирусот умират само сиромаси за политиците има легла и във ВМА даже. Това не е ли дискриминация не са ли всички равни по Конституция нарушавате ли Конституцията и законите на РБ ? ИМА ЛИ ВЪРХОВЕНСТВО НА ЗАКОНА ИЛИ Я КАРАТЕ КАКТО ВИ ДОЙДЕ ДЕН ЗА ДЕН, ПЪК КОЙТО УМРЕ УМРЕ, КАТО КУЧЕ ПОСЛЕ МАЛКО ЩЕ ЗАМАЖЕМ ПО МЕДИИТЕ И ГОТОВО.

32

НЕКОЙ

преди 3 години

Здравна система не съществува. Съществува система от изнудвачи.

31

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ са убийци на лекари и хора и корумпиран престъпници

30

Анонимен

преди 3 години

Не стига че простия матерял боледува, ами и в болница искат. Неблагодaрници, трябва да умирате щастливи по стъпала пред болницитие от пневмония, има натиск върху системата със който не можем да се справим.

29

Анонимен

преди 3 години

Аз ако съм като тоя, ще ме е срам изобщо да се показвам, след като години наред съм дрънкал високопарни неща без покритие.Явно се опитва да постигне върха на нахалството и простотията, които владее шефа му, но ще трябва още да поработи, за да го достигне.Изтъпанил се тука, дрънка обичайните глупости, да ни замазва очите...

28

Анонимен

преди 3 години

Дончев трябва много да се учи - Той Румбата Радев е ненадминат по приказките !

27

Анонимен

преди 3 години

Здравната система работи най добре когато трябва да и3пpазни здравната каса и въобще не са на ръба имат неимоверно много сили да грабят още и още тепърва си точат ноктите за евро парата

26

Анонимен

преди 3 години

Дончев, ако твоите родители ги зарежат на стълбите, ще станем ли на ръба вече или пак ще наглееш?

25

Анонимен

преди 3 години

На чужд гръб, Дончев. На чужд гръб най-лесно се говори. Ама мисли за твоето дупе

24

минувач

преди 3 години

"Прав е" - не е на Ръба а направи голяма крачка напред в Нищото!

23

С БПК/БСП напред !

преди 3 години

Системата работи най-добре, когато управлява БКП/БСП - заплатите стават по 10 $ и пенсиите по 5 $ !

22

Анонимен

преди 3 години

Не е на ръба на силите си, има още място на стълбите на болниците...

21

Анонимен

преди 3 години

Това е резултатът от десетилетие на замразени реформи и пълнене на чекмеджета. Управлението на ГЕРБ ще влезе в историята като "изгубеното десетилетие". Ако един ден случайно станем нормална държава, ще платите за грешките си и за милионите разбити съдби като изгниете в затвора.