80

Аз, но не Боко

преди 3 години

Дончев, нали ти отговарш вече 10 години за т.н. "Електронно правителство"? Какво направи за тези 10 години? - Нищо освем, че взимаше голяма заплата и с умни приказки обясняваш, "че други са виновни и предстои всичко да се направи, но утре, а не днес" и така 10 години.Така и с електронните направления - едно недомислие в услуга на ОПЛ не преглеждащи пациентите.

79

Анонимен

преди 3 години

На който не му аресват магистралите да оди пеша.Или да се запъти към Терминал 2.Трябва да сте много наивни ако мислите че нещо ще се опарви в държавата на хауса.Стотици хиляди хора си заминаха от болести и грешки на лекари.

78

Аз

преди 3 години

Дончев, имаш ли идея, колко хора не си правят тестове и сеят зараза , защото не могат да си го позволят?????

77

Анонимен

преди 3 години

Пари няма,затова няма болници ,лекари сестри.Парите са вложени от Шиши,Сокола и Тиквата в чекмеджета ,сарай и имоти в БГ.Испания и др.държави.Така че бог да ви е на помощ другарки и другари дами и господа.Ще разчитате вече на баячки,врачки и билкари по планините.Забравете за лекари и болници.Ще става по лошо и с корона и без корона.

76

Анонимен

преди 3 години

По времето на над десетгодишното управление на Бойко Методиев Борисов, над 50 хиляди български медици бяха принудени да напуснат България в търсене на нормален живот, професионална реализация и подобаващо отношение към техния труд.

75

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 74 (колко болници се 'реновираха'???)А колко се закриха???

74

Анонимен

преди 3 години

Дано не му се налага на някой от тук пишещите да потърси лекарска помощ.Ще се уверите докъде сме пропаднали след 30г.на расипия.

73

До 76

преди 3 години

Не, за съжаление няма само лекари, учители, инженери.Има около 40-50хил. сервитутки, 20-30хил. шефчета на сервитутки, 100-200хил кифли и друг ***, още 200-300 хилки по хотели и т.н безполезен материал

72

Анонимен

преди 3 години

Да живее Република Македония..Не северна,не източна..

71

Анонимен

преди 3 години

До Мен до 70Как мислиш, дали в България живеят и работят САМО... лекари и медицински сестри, че да им се увеличават заплатите? Или само те искат повече пари за труда си? Който не му изнася се маха, но като гледам и доста са си по болниците.

70

Анонимен

преди 3 години

Здравна система няма, а доколкото я има - убива, видяхме го всички ясно тези дни! То вече и докторите ни, и сестрите нямат нищо общо с милосърдието и човещината! Калкулатори, не човеци...Абе, кротък човек съм, но тия дни гледам все по-лошо и едни кръвожадни намерения ме притискат...

69

Анонимен

преди 3 години

Колко болници се реиновираха при Герб, закупи се техника на най съвременно и световно ниво, кога е било това?

68

Анонимен

преди 3 години

Как не видях един политик да чака за линейки, да го разкрива от болницата на болницата, или да чака на стълбите пред болница.

67

Анонимен

преди 3 години

Който и да е начело на държавата,нищо не ще се промени.В една от най бедните и корумпирани държави за каква промяна говорите.Още повече че страната ни един обрулен орех,обран бостан,издоена крава.

66

Анонимен

преди 3 години

Човека изхарчил 2 милиарда за създаването на електронно правителство, което все още не съществува говори за електрони рецепти. Пази боже!

65

Анонимен

преди 3 години

Лекарите са под напрежение и стрес не, защото има много заразени, а защото няма ясно дефинирано лечение и знаят, че стрелят на сляпо с всеки един пациент...Разбира се и се страхуват за себе си и близките си Здравната система реално няма нужда от нищо освен от персонал.

64

доФтор

преди 3 години

Дончев, ти откога взе да разбираш от медицина и мениджмънт?Електронно здравеопазване се обещава още от СДС преди 20 г.Ама стана като във вица-"Хората взеха парите и казаха -Ще видим".Ха ха.Габровски лакърдии.

63

Анонимен

преди 3 години

На ръба на силите,пот натиск.Ала-бала.Здравната система Дончев е разбита както и всичко останало от началотона криминално-мутренския фашизокапиталически преход,дело на комунистите.До 1989г.България имаше здравна система не по лоша от тази на развитите западни държави. Сега Много лекари и сестри отидоха в чужбина защото заплащането е съвсем друго.Нали вашия самохвалко Б.Б.нямаше са ги пуска да емигрират защото държавата им е дала безплатно образование.

62

Истукан

преди 3 години

Тикви, не тикви, това сте си избрали и това ще ви управлява не само сега, а и за в бъдеще, защото така искате вие. Не искам аз, а мнозинството от хората в Българя.

61

Анонимен

преди 3 години

Ако управляваха БСП отдавна нямаше да има никакви пари, а в болниците пак щеше да си носите чаршафи, храна и лекарства, както винаги е било при техните управления.