49

Анонимен

преди 3 години

С пееф и сокола, кукловодите на тиквун, е чудо как изобщо имаме и ИТ индустрия

48

Ние

преди 3 години

Ние сме на последно място и по избор на политици и заради това сме на последно място. Само погледнете кой ни управлява:Борисов, Каракачанов, Джамбаски, Нинова. Тези са достатъчни. Това са хора без морал, само с хитруване влизат и да на власт. Говорят това което искаме да чуем. На власт са само за лична облага и нищо друго. Сигурен съм, че във всеки един удобен момент ни се присмиват.

47

Анонимен

преди 3 години

Високи технологии с разряд ганюги

46

Анонимен

преди 3 години

Този вицепремиер, изглежда е от скоро в министерския съвет и сега е разбрал, че министерствата се управляват като феоди.Да се поинтересува за една шушумига от габровския балкан, която не знае за какво вземе заплата, но след 10 години и 1 млрд потрошени, още няма електронно правителство.Хубаво гледате да допълзите до редовните избори, какво ще правите, като ви изритат?Някога, за нещо друго освен за схеми, имали ли сте идея?

45

Анонимен

преди 3 години

Важното е че по руски хибридни високи технологии сме на първо място в ЕС.

44

Чукундур

преди 3 години

Най хубавото нещо което правите амуджалар,това са ви децата.Защото не ги правите с ръцете.

43

as

преди 3 години

ние сме се на последно място, една свястна новина няма в това днес булшит

42

ГосТ

преди 3 години

Съвет за малко по младите, гледайте да запишете PhD в цивилизацията, защото после е по трудно, но не невъзможно. Трябва да сте по самостоятелни и самоотвержени. Докторантурата у бг'то освен това е 500лв, не че нещо, ама все пак. Освен това, трябва да вършите работата на още двама, които са в статията после. Най вероятно ще ви оберат и интелектуално, освен това. Разбира се, има добри ръководители и работливи колеги, но са голяма рядкост. Преобладават феодалните старчета и ***.

41

Анонимен

преди 3 години

Тошовият рай правеше компютри, а ти сега и компотите си внасяш. Ходи цапай. Накрая в затвора поне тези които знаят как да крадат ток да те научат на нещо.

40

Анонимен

преди 3 години

Отидете в Буковлък,Столипиново, Факултета... Защо са ни високи технологии, като си имаме едно население,което само технологията на секса му е в главата..

39

Анонимен

преди 3 години

Вафен ти си причината. Откъде знам ли? Имената на глупците висят по стените.

38

Анонимен

преди 3 години

България диша прахта на Виетнам, Нигерия и Алжир в областта на науката. През 2016 г. сме на незавидното 58-о място по разработки, според Web of Science (WoS), призна днес просветният министър проф. Николай Денков.

37

SS

преди 3 години

България никога няма да бъде високотехнологична страна.ПРИЧИНАТА ? ТРУДА Е ЕВТИН.НАРОДА ***.ЗА КАКВО?

36

Ху*

преди 3 години

В държави пропити от корупция и социална несправдливост високите технологии са ненужни прищявки. Не си мислете, че на запад са по-добре. Мизерия гранде в цяла Европа, където се създаде новата класа работещи бедни. Обществото е болно!

35

A we

преди 3 години

Това заглавие разузнавателно ли е. Като ви измъкнем летящата чиния няма да ви стигнат памперсите. Не се бъзикайте с нас.

34

SS

преди 3 години

Това за което говори 27 са самолети мишени.А за незапознатите мога да кажа че бойни дронове в някои държави има още от средата на 80-те год.на миналия век.А това къде съм ги виждал не е ваша работа.Пак през 90-те год предложих на едного който се наричаше бизнесмен да произвеждаме роботи за обезвреждане на вздривни устройства.И тогава разбрах,че тук в България не е хубаво да имаш напредничаво мислене.Просто нацията е такава.И всеки друг го имат за луд.За съжаление!

33

Анонимен

преди 3 години

а онова недоразумение мухобойко казва че всичко е наред

32

Зозо

преди 3 години

но пък е на първо по добив на тикви-рекордьорки

31

Анонимен

преди 3 години

България е на второ място в Европейския съюз по домакинства, които разполагат само с външна тоалетна. Преди нас се нареждат само румънците с 24,2 % от населението си.

30

Анонимен

преди 3 години

Иран свали дрон за над $ 120 млн. на американския флотДронът е бил MQ-4C Triton, производство на фирмата "Нортроп Груман", с цена за бройка между 120 милиона и 182 милиона долара