89

Анонимен

преди 3 години

Изчаткал е народеца масово, в пандемични размери, това го наблюдавам от много време насам, признават го и психиатри, хората, които търсят помощ от тях са в пъти повече, а такива като тая убийца са още повече.На всеки е трудно.Не разбирам какъв проблем е решила, зачерняйки собственото си семейство.Иначе системата е сбъркана, ако бяха се развели, съдът със сигурност щеше да и даде на нея децата, само защото пикае клекнала (не пиша, че понеже е майка, защото това не може да бъде майка).

88

Българин

преди 3 години

До АнонимеНМОЖЕТЕ ДА СЛАГАТЕ МИНУСЧЕТА НО ТОВА НЯМА ДА ПРОМЕНИ ФАКТИТЕ КОЙ ДОКАРА НАСЕЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ ДО ЛУДОСТ!Докара го руската пропаганда и фалшивите новини на БКП, които заливат и без това ужасно глупавия народ.

87

nimportequi

преди 3 години

До АнонимеНСелски пpocтak по скоро.

86

Нормален

преди 3 години

До АнонимеНТЯ ЛИ Е ВИНОВНАТА, ЧЕ ПОЛУДЯЛА ИЛИ БОРИСОВ!Определено тя е виновна!

85

страна на предатели!

преди 3 години

До Има такава държава!Всички наши борци за свобода са жертва на предатели и то приятели!~

84

Българин

преди 3 години

До ФАКТТака е, това му е промяната на Радев.

83

АнонимеН

преди 3 години

ЖЕНАТА РАЗКАЗА НА РАЗСЛЕДВАЩИТЕ КАК Е МИНАЛ ДЕНЯ И ПРЕДИ ТРАГИЧНОТО СЪБИТИЕПЪРВО ОТИШЛА ДО МАГАЗИНА В 8:30 ЧАСА ЗА ДА КУПИ ХЛЯБ И КИСЕЛО МЛЯКО НО Я ВЪРНАЛИ ЩОТО НЯМАЛА МАСКА ТЯ СИ ПРИЗНАВА, ЧЕ Я БИЛА ЗАБРАВИЛАПОСЛЕ СЕ ВЪРНАЛА ДО МАГАЗИНА В 9 ЧАСА НО И КАЗАЛИ, ЧЕ СЕГА Е ВРЕМЕ ЗА ПАЗАРУВАНЕ НА ПЕНСИОНЕРИ И ТЯ РЕШИЛА ДА ГО ОСТАВИ ЗА СЛЕДОБЕДПОСЛЕ ОТИШЛА ДО МАГАЗИНА В 14 ЧАСА НО ПАК И КАЗАЛИ, ЧЕ СЕГА Е ВРЕМЕ ЗА ПЕНСИОНЕРИ --------ТЯ ЛИ Е ВИНОВНАТА, ЧЕ ПОЛУДЯЛА ИЛИ БОРИСОВ!

82

в резюме

преди 3 години

Битката при кого да останат децата била жестока. Бащата бил луд по тях, майката от месец "говорела странни, несвързани неща", но родителите й не са я освидетелствали, за да не изгубят внуците. Тоест, дечицата са станали жертва на потресаващо примитивните нрави в онзи край.

81

Калеко Алеко

преди 3 години

Жената се е повлияла от уличния апокалипсис на тези с ковчезите и бесилките..много болни хора се разхождат по улиците на София и страната, натоварени на платформи, като тези на Мая Костинбродска и Тюлена с гумената с лодка, и озарени от вдигнатия юмрук на фигуранта..Здравното министерство трябва да вземе спешни мерки не само в борбата с/у Ковита, а и с пациентските организации на Янбибияновците и Хаджигенчовците, както и да обърне внимание на едни клинични пътеки,като тази дето води към Бузлуджа

80

адвокат Тенев

преди 3 години

Типични проблеми при див капитализъм!? И убийците са виновни и системата...

79

Rok

преди 3 години

Уж нямали брак а няколко пъти се споменава развод. Господа журналисти - не пийте по време на работа моля

78

Анонимен

преди 3 години

Майка закла децата си звучи днес като ,мъж заколи овца пред блока си и я одра.Ние сме в каменната епоха само дето ползваме лаптопи.

77

АнонимеН

преди 3 години

До Анонимен 81РАЗБИРА СЕ , ЧЕ НЕ СЪМ ДОБРЕ И АЗ :D10 ГОДИНИ БУДАЛИСОВСКО ИЗЕДНИЧЕСКО УПРАВЛЕНИЕ МОГАТ ДА ПОДЛУДЯТ ВСЕКИ ВКЛЮЧИТЕЛНО И МЕН :D

76

Анонимен

преди 3 години

Няма по-мpъcно нещо от лабилна комплексирана жена! Моя позната така заплашваше да се самоубие пред детето си, когато остана сама, а после започна да го третира като ненужна вещ и така до ден-днешен. Мъжете по-често агресират, но сякаш моралният им компас е по-верен, докато при нас жените всичко е манджа с грозде, особено при халтаво възпитание в ранното детство.

75

АнонимеН

преди 3 години

ПРЕДИ УПРАВЛЕНИЕТО НА БОРИСОВ ТАЗИ ЖЕНА Е БИЛА ПОЧТИ НОРМАЛНА!!НО 10 ГОДИНИ БОРИСОВСКО УПРАВЛЕНИЕ МОГАТ ДА ПОДЛУДЯТ ВСЕКИ!------------------------МОЖЕТЕ ДА СЛАГАТЕ МИНУСЧЕТА НО ТОВА НЯМА ДА ПРОМЕНИ ФАКТИТЕ КОЙ ДОКАРА НАСЕЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ ДО ЛУДОСТ!

74

Анонимен

преди 3 години

Тая е прекалила с четенето на фесйбук. Ония дет реваха против закона за децата ко стана бе? Взеха ли ви децата? Глyпaци.

73

Анонимен

преди 3 години

До АнонимеНТи добре ли си? Гнус ме е вече от такива родолюбци като теб.

72

Анонимен

преди 3 години

До АнонимеНТи добре ли си? Гнус ме е вече от такива родолюбци като теб.

71

Анонимен

преди 3 години

Е нека и вземат децата сега! Предполагам вече са били разпределени по направление. Останаха си без комисионите посредниците от социалното.

70

Анонимен

преди 3 години

krajba na produkcia? i posle mitove i legendi za iasli, namereno dete, devici, bogove...laji i tai natatak...