109

Анонимен

преди 3 години

115 - ти си лемура, не аз. Такива като тебе сме ги виждали много, с "деца" на по 45-55 години, дето нямат никаква самостоятелност дишат пръдните на мама, просто защото са "деца" на мама и цял живот ще и душат пръдните. Децата са човешки същества и не са ваши вещи, никой няма право да ги лишава от живот просто защото били видиш ли негови.

108

Анонимен

преди 3 години

По добре мъртви отколкото да растат в такова семейство, ако може да се нарече такова. Нея сега в психиатрията, а него в панделата като съучастник. А ченгетата котито са знаели за проблемите дисциплинарно заедно със социалните, които чакат да им мине деня.

107

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 117Каква следродилна депресия, първо децата са на 2 и на 5 годишна възраст. Това първо.Второ - изпадналият в депресия човек най- често посяга на своя живот, рядко на чуждия, а още по- рядко на живота на децата си.Ярост, злоба, безсилие, омраза, бяс - да, но депресия - едва ли.Не и търсете оправдания, защото това нищо не може да го оправдае.

106

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 115И децата като са на родителите си, викаш що да не им тегли майка им ножа, за да отмъсти на баща им?Май и твоят багаж на горния етаж не е повече от този на убийцата.

105

Анонимен

преди 3 години

Получават се такива неща като следствие от задълбочила се следродилна депресия... Но и хората около нея е трябвало да забележат, че не е добре и да действат. За съжаление имаме такова погрешно схващане да не се месим в семейните взаимоотношения... Което нямаше да е проблем ако човекът до нея беше способен да оцени ситуацията и да намери начин да помогне, но много често съпрузите не разбират за депресията, мислейки си, че това са женски работи...

104

Анонимен

преди 3 години

До СъпругС всичко съм съгласен, само не и с това, че около 40 години видиш ли били погрознявали, според мен до към 50 и малко нагоре са си супер за секс, въпрос на вкус.По- скоро проблемът е помежду им, завиждат си една на друга, че едната по- млада, по- надарена, с по- млад, или по- богат мъж.Пък и те си хващат любовници, като не ги ценят, не са такива страдалки-мъченици, каквито ги изкара.

103

Анонимен

преди 3 години

Ама разбира се, децата не са на родителите си! Те са на държавата! Пълно с лемури навсякъде по форумите.

102

Анонимен

преди 3 години

колко много други родители като нея възприемат децата си като някаква своя собственост, вещи някакви.Ще се учудиш колко са много. Пълни психари. "Аз съм го направил, ще си правя с него точно, каквото си поискам". Все едно е телевизор, или печка.

101

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 82Добре е, че си го признавате, поздравления за коментара ви!Някъде съм чел, че при терористични атаки службите обикновено ликвидират първо жените, защото са по- опасни, жестоки и безмилостни.

100

Простотията на Боко,

преди 3 години

до това води! Продаде България на джендърите и народа изкрейзи! С тази пандемия е същото, от свинският грип преди години са измрели много повече хора, но нямаше такива простотии като сега. Като са толкова загрижени, защо те ползват маски с клапа за издишване, а не ползват такива каквито се продават по аптеките? С клапа за издишване, на практика те си издишват, все едно, че са без маска и могат да заразяват. Сега и децата ще поболеят, и тях ще накарат да ползват маски, а това им убива мозъка!

99

Анонимен

преди 3 години

hhhh

98

ии, до 108

преди 3 години

Тук пък за какво ти е виновен Радев?Президента има представителна роля нищо не управлява, гледай каде е парата.

97

Анонимен

преди 3 години

Тая убийца, че е чудовище психопат е ясно. Мен ми е интересно друго - колко много други родители като нея възприемат децата си като някаква своя собственост, вещи някакви. Аз съм ги родила, значи са мои, щом са мои, значи аз решавам дали ще живеят, или не.И законодателят я тупа дружески по гърба и казва "законът е с теб, щот си майка".Бащата да си гледа работата, нищо, че и той ги е създал и се е грижил за тях, той няма права, просто защото не ги е родил.Стари и морално остарели доктрини.

96

RAdio terror

преди 3 години

едната пострадала се въстановява в момента два дни след облъчването.Опасния телевизор е изхвърлен.Подобни психози се правят с музика от телефони,смартфони,МП плеъри ....Около источника на звук се формира черно чумно обемно проникващо поле..на няколко метра от него се формира остро конфронтационно убииствено поле.Облъчените са готови да убиват..

95

Анонимен

преди 3 години

До АнонимеНИ ТРИМАТА ЗАЯВЯВАТ , ЧЕ ЗА ДЕЦАТА МИ Е ПО-ДОБРЕ ДА ГИ НЯМА ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЯТ В БОКОВИЯ РАЙЗначи децата им да не живеят, но те да живеят?

94

Съпруг

преди 3 години

Такаааа.... най-добронамерено твърдя, че жените около 40 започват леко да откачат. Чиста биология - чувства, че остаряват и погрозняват. За това, обаче, сме виновни и ние - малко показваме, че еним наистина човека до себе си, кохто е родил и отгледал децата ни. Като се прибави и социалната дисфункция (безработна) и постоянни сканали у дома се получава така. Мъже, ценете съпругите си, уважавайте ги и не залитайте по разни млади кифли. Дупката, с извинение, е същата.

93

TV terror

преди 3 години

терористи ползват черно тежко терористични обемно проникващо обсебващи клипове по телевизии и радио..Преди три дни при тестове за черно чумна пандемия познати бяха увредени тeжко след 40 минути гледане на телевизия.Жертвите жени имаха ясно видим черно чумен тежко терористичен обем около телата си .Гледаха налудничево и развиваха остра убииствена психоза...ОБлъчването на помещенията бе рисково за мутафициране на нано и друга флора и фауна вкл в кухни и тоалетни/black death nano mutants.

92

юберашунгмахен

преди 3 години

Помня 2013 г хората се самозапалваха по площадите, 2020 хората си 7биват децатаГерб- видими резултати

91

Анонимен

преди 3 години

В територията на Бойко това са нормални неща за жалост.

90

АнонимеН

преди 3 години

ДА СЕ ОБВИНЯВА НЯКОЙ , ЧЕ Е ПОЛУДЯЛ ПРИ УПРАВЛЕНИЕТО НА БОРИСОВ Е АБСОЛЮТНО НЕРЕДНО, ЗАЩОТО БОРИСОВ Е В СЪСТОЯНИЕ ДА ПОДЛУДИ ВСЕКИ!