13

Анонимен

преди 3 години

Нали има болнична храна, кетъринги???? Не са ли вкусни, капествени? Или сухата кифла без пълнеж не е гот? А при толкова безработни готвачи в момента, не могат ли да назначат по 2-3 човека по един казан топла манджа са им направи за деня?

12

Анонимен

преди 3 години

Хубаво е да се дарява но никой ли не се сети от щаба да организира една кухня която да готви за лекарите.

11

Анонимен

преди 3 години

Хора, не можем ли просто да проявим малко човечност и доброта? Или поне да не плюем тези, които я проявяват? Браво на лекарите, които се борят за спасяването на човешки живот! Браво и на онези, които проявяват грижа към тях! А останалите - Господ и съвестта им да ги съдят.

10

До 9

преди 3 години

Не се ли научихте, че болници не лекуват? Влез в Търговския и прочети чия собственост са тези болници. Виж как се финансират. После ми скачай срещу държавните, които всички вие спомогнахте да се унищожат, понеже много четете, ама все в. Шок

9

Анонимен

преди 3 години

До До 2Няма преход приятелю, всичко отдавна е свършило.Живееш 30г. назад, за сведение - за последните 20г. броят на болниците се е увеличил с 30%.Чети, чети, то сляпото - окато става.

8

До 2

преди 3 години

Убиха ги 30 години преход, в който не направиха нищо за болниците любимите ти управляващи. Кой нормален човек иска да е отговорен за нечия смърт? Кой нормален човек иска да иде при близките и да каже, че са починали? Кой нормален човек после иска да го разнасят с годнини по медиите? Или да му ядат комалите такива като теб разбрали-недоразбрали.

7

До 4

преди 3 години

Няма служебен обяд, пиле. Дават им ваучери за пазаруване. Толкоз

6

мхм

преди 3 години

кой ще ми дари и на мен медик?

5

смях

преди 3 години

дарAвят

4

Анонимен

преди 3 години

А какво става със служебния обяд на докторите? Хвърлят ли го?

3

Анонимен

преди 3 години

Маската на дамата от тапета на статията е под носа. така си ги носят повечето в автобуса-под носа или човката да им стърчи, щото толкова им е акъла.

2

Анонимен

преди 3 години

Те убиха хората на стълбите на болницата а тия пък ще ги хранят?! Вместо да ги разследват ще ги хранят. Само в бг

1

Гожиту с мундирите

преди 3 години

Къде е дарител номер едно в галактиката, господин глиган смеевски?